Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:[
Masz rację, jest straszliwie śliczna i piękna, i ja nigdy nie miałam Burasi![]()
![]()
Ale ja nie mogę mieć więcej kotów, bo muszę myśleć o tych, które mam
Dulencja pisze:
Może trza im dać delikatne info![]()
![]()
![]()
Dulencja pisze:Wczoraj miałam info w sprawie mojego Jasiulka.
Ścierwo wie, co oznacza termin "groźby karalne"![]()
Teraz dla odmiany ma śmiertelnie chore dziecko i jest jedynym żywicielem rodziny
A ja bestią próbującą skazać całkowicie niewinnego człowieka, bo on przecież nie miał już pieniędzy na żywienie Jasia i go tam przywiązał, bo przecież wiedział, że ktoś go znajdzie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szkoda tylko, że jego dziecko (właściwie dzieci) miało i ma się świetnie![]()
![]()
Widziałam kolesia (nie oparłam się), spokojny koleś z teczusią
![]()
Ciekawe, czy u niego w pracy wiedzą co to za "miesiek"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biamila pisze:Dulencja pisze:Wczoraj miałam info w sprawie mojego Jasiulka.
Ścierwo wie, co oznacza termin "groźby karalne"![]()
Teraz dla odmiany ma śmiertelnie chore dziecko i jest jedynym żywicielem rodziny
A ja bestią próbującą skazać całkowicie niewinnego człowieka, bo on przecież nie miał już pieniędzy na żywienie Jasia i go tam przywiązał, bo przecież wiedział, że ktoś go znajdzie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szkoda tylko, że jego dziecko (właściwie dzieci) miało i ma się świetnie![]()
![]()
Widziałam kolesia (nie oparłam się), spokojny koleś z teczusią
![]()
Ciekawe, czy u niego w pracy wiedzą co to za "miesiek"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obrzydliwe jest to, że on nawet nie odczuwa żalu, że on nie ma wyrzutów sumienia...że matko....brak mi słów ..on nie zdaje sobie nawet sprawy z tego co on zrobił! Jakby można było mu zaproponować, że jak znów będzie -15 stopni to żeby się rozebrał do gatek i koszulki i aby go w tym śmietniku przywiązać na krótko tak aby mógł tylko kucać i zostawić...
Dulencja pisze:biamila pisze:Dulencja pisze:Może trza im dać delikatne info![]()
![]()
![]()
Obrzydliwe jest to, że on nawet nie odczuwa żalu, że on nie ma wyrzutów sumienia...że matko....brak mi słów ..on nie zdaje sobie nawet sprawy z tego co on zrobił! Jakby można było mu zaproponować, że jak znów będzie -15 stopni to żeby się rozebrał do gatek i koszulki i aby go w tym śmietniku przywiązać na krótko tak aby mógł tylko kucać i zostawić...
Teraz jest odpowiednia pora i temperatura![]()
![]()
![]()
Wierz mi, to moje największe pragnienie... Tylko jeszcze knebelek w usta i straż na wejściu do śmietnika![]()
![]()
Kiedyś już gdzieś napisałam, że patrząc na cierpienie zwierząt zaczynam rozumieć, iż jestem zdolna do rzeczy najgorszych
Dulencja pisze:Rakea, Ty to masz pomysły![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jeszcze lateksikowy kombinezonik z maseczką na ekspres![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 32 gości