Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2010 15:55 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Pani która chciała Arielkę czeka na wizyte juz od dwóch miesięcy :cry:
Nie dziwie się, że nie chce czekac w nieskończoność a niestety nie ma kto wizyty zrobić :(

Pisząc o sznasie na domek dla Arielki miałam na myśli kobitke z którą mailowałam ale niestety nie ma zgody na wizyte przedadopcyjną więc Arielka dalej szuka !!!

Misiek nie pojechał bo ciągle walczymy z zatkanym noskiem :( Teraz czekamy na wynik z bakretiologii.
Domek ciągle czeka i mam nadzieję, że Misiek w końcu zbierze się :ok:
Ale wydając tego okruszka chyba zaleje się morzem łez... :cry:
On jest strasznie kochany i nawet znaleźliśmy już wspólny język...Misiek reaguje na rózne dziwięki jakie z siebie wydaje, przybiega do mnie na każde moje mruknięcie i w ogóle.
No ale daje szanse temu wszystkiemu...gram w totka i jesli uda się przed wyjazdem Miśka to nie oddam go :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro sty 13, 2010 1:10 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koteczka którą dwa tyg temu złapaliśmy do sterylki ;) a teraz szkoda wypuścić.
Koteczka zostala umieszczona w piwnicy w klatce i oczywiście pilnie szukamy dt ;)

Gama
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: nie
Sterylizacja: tak
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro sty 13, 2010 9:13 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Trzymam bardzo mocne kciuki :wink: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 13, 2010 11:55 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

:1luvu: Śliczna jest

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro sty 13, 2010 23:53 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Bardzo dziękuje Kruszynce za sprawdzenie domku we Wrocławiu dla Lazara :1luvu:

Teraz posoztaje znaleźć transport bo na kocurka czeka dom z marzeń :1luvu:

W dalszym ciągu szukamy tez transporty do Gdanska dla Grawila.

Czekamy tez na wynik wizyty w domku dla Rolfa, Finka i Arielki.
Domek dla Arielki sprawdzi nam livy :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw sty 14, 2010 8:33 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Fiona, coś pamiętam jeszcze za pobytu Fokusa, że dziewczyny z Wrocławia znają kogoś kto jeździ z wwy do wrocka co weekend. Muszę to gdzieś odgrzebać :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw sty 14, 2010 9:36 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

:ok: :ok: :ok:

Wątek transportowy widzę jedynie ten: viewtopic.php?f=1&t=62304
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 14, 2010 10:47 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

O ten transport umawiałam się z dziewczynami na pw - nie ma go w wątku, bo osoba podróżująca nie jest z forum

Niteczka 1

Post » Czw sty 14, 2010 14:26 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Melduję się :ok:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Czw sty 14, 2010 15:10 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Jest transport na poczatku lutego dla Lazara do Wrocławia z warszawy.
domkowi pasuje taki termin wiec na razie nie szukamy ;)

Za to szukamy pilnie z Warszawy gdzieś dalej tj Bydgosz, Toruń nie wiem co jeszcze. Byle za Warszawe i w stronę Gdańska.

Jeśli dobrze pójdzie to na północ będzie tez jechała Arielka więc dobrzeby było, żeby udało sie coś znaleźć.

Odebrałam dzisiaj wyniki Misia z wymazu z bakteriologii. Czysto nie ma nic a kot kicha :(

Wczoraj sterylke miała Niusia a chłopaki (Grawil, Gibson, Finek) straciły jajeczka :mrgreen:

Tori wrócił z Warszawy z konsultacji u okulisty. Bardzo dziękuje wszystkim zaangażowanym w jego wyjazd, powrót i osługe na miejscu :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt sty 15, 2010 11:28 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

fiona.22 pisze:J
Tori wrócił z Warszawy z konsultacji u okulisty. Bardzo dziękuje wszystkim zaangażowanym w jego wyjazd, powrót i osługe na miejscu :1luvu:

Jaki wynik konsultacji? Co stwierdzili tamtejsi lekarze?

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt sty 15, 2010 11:31 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

smoczyca3g pisze:
fiona.22 pisze:J

Jaki wynik konsultacji? Co stwierdzili tamtejsi lekarze?

viewtopic.php?f=1&t=105269&start=0 :mrgreen:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Sob sty 16, 2010 1:04 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Zacznę najpierw od dobrych wieści
Domki czekaja na Grawila, Lazara, Misia, Rolfa
Sznse ciągle maja: Arielka, Finek, Lea, Tomor, Sonia, Kemal, Sana
Do dt maja pojechac Redi, Rumka i jeszcze jeden kocurek z tamtej bandy.

Dzisiaj domek tymczasowy zmieniła Igraszka. Kicia pojechała do mniej zakoconego dt do ciotki koko_ :1luvu:
Dziękuje oczywiście ciotce koko_ za dt i Smoczycy3g i jej tżtowi za transport Igrasi.
Do domku tymczasowego do ciotki koko_ poszedł też dzisiaj Łapek z mojego podpisu.
Dla Łapka potrzebne są kciuki za sikanie mocnym strumieniem :ok:

Niestety poważny problem mamy z koteczką Saną :cry:
Kicia rozlozyła się na amen...
Biegunkuje, żyły zapadnięte nie ma jak wenflonu załozyć :(
Kotka ma apetyt ale niestety przy takiej biegunce to wszystko mija się z celem.
Stan kotki okreslony został jako bardzo zły. Nie wiemy co robić...leki nie działają, była chwilowa poprawa a teraz jeszcze gorzej. Przez kotke normalnie wszystko przelatuje :cry:
Maja byc robione testy na FeLV ale jakoś nie chce mi sie wierzyć, ze to akurat to.
Na Sane czeka juz dom ale niestety na razie wszystko sie odwleka :(Nie wiadomo w ogóle czy Sana wyjdzie z tego :cry:
Nie wiadomo czy to wirusówka ale raczej nie bo inne koty z ktorymi mieszka w hotelu Sana sa zdrowe i nic się nie dzieje. Ja osobiście obstawiam zatrucie zatrucie po podaniu Advocata...
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Nie sty 17, 2010 22:31 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc-przekaż im 1 % Chorujemy :(

Saneczko, domek czeka , zdrowiej kotusiu :ok: :ok: :ok:

A reszta wio do domków!!! :mrgreen:

Niteczka 1

Post » Pon sty 18, 2010 0:57 Re: Koty z Kielc czekają na pomoc-przekaż im 1 % Chorujemy :(

Sana lepiej :piwa:
Od dwóch dni kupa juz normalna. Miejmy nadzieję, ze teraz bedzie już tylko lepiej :ok:

Szukamy kogos do przedadopcyjnych w Poznaniu i Wrocławiu :!:
Może są jacyś chętni :?: :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]