CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (77) pilnie DT dla 13 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 8:30 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Najwyższa pora przedstawić wszystkim Inge :) Jest to koteczka w typie persa, która została bez opieki po śmierci swojej opiekunki. Ma już swoje lata około 8 i wygląda na dymną szylkretkę. Napisałam wygląda, ponieważ trafiła do nas tak skołtuniona, że trudno było określić czy jest czarna-brudna, czy dymna...napewno ma rude pasemka a po wystrzyżeniu bardziej jednak kwalifikuje się na dymną 8) Jest typem niejadka. Narazie szukamy co by tu Ingusi smakowało, ale to co smakuje dzisiaj - jutro już nie za bardzo. Ma cudowny charakter. Jest kontaktowa, gadatliwa, mrucząca. Nie przeszkadza jej towarzystwo innych zwierząt. Nawet ostatnio znalazłam ją przytuloną w koszyczku z innym kotem. Ma zrobione badania krwi ( morfologia, biochemia - wszystko w normie) a w środę będzie sterylizowana.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dla przypomnienia jeszcze jedna kocia piękność tak długo czeka nieśmiała Wenecja

Obrazek

i elegancki dżentelmen Paulo

Obrazek Obrazek

Gdyby ktoś szukał towarzystwa inteligentnej i mądrej suni to u mnie w dalszym ciągu na swój dom czeka Petra. Roczna sunia w typie owczarka niemieckiego z lini użytkowych 8) Jest mniejsza, drobniejsza ale bardzo zwinna, szybka i niesamowicie szybko ucząca się. Potrzebuje opiekuna, który lubi pracować z psem i spędzać intensywnie czas. Zosatawiona długo sama sobie przejawia instynkty niszczycielskie. Robi też za śmieciarke...nieprzypilniowana potrafi zjeść wszystko, począwszy od kocich kuwet zkończywszy na suchych piętkach, surowych ziemnikach itd :twisted: Nadaje sie zarówno do domu z ogrodem jak i do mieszkania w bloku. Warunkiem jest duża porcja ruchu i pracy z człowiekiem. Puszczona sama na ogród może wyczyniać różne rzeczy 8) Lubi towarzystwo innych psów, koty toleruje za to koty nie lubią jej, bo bywa niedelikatna w zabawach z nimi. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana :)

Obrazek Obrazek

Szybko się uczy tych dobrych i złych rzeczy :twisted:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt sty 15, 2010 12:03 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Śliczna sunia. :oops:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt sty 15, 2010 14:48 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Kolejne futrzaste piękności :1luvu:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Pt sty 15, 2010 20:06 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Sob sty 16, 2010 23:01 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Petra jest przeurocza...

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob sty 16, 2010 23:27 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Wielkie kciuki za Bazylka! :ok:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Nie sty 17, 2010 23:01 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

aassiiaa pisze:ORGANIZUJEMY GRUPĘ CK.........

Poszukiwane osoby do zamieszczania ogłoszeń, pilnowania odnawiania oraz usuwania ich po adopcji danego kota.
Każdy będzie miał przydzielone konkretne koty i strony www. Ilość stron i kotów zależy od chęci i możliwości kandydata.
Zapraszam do zgłaszania się osób mających troszkę wolnego czasu.

Poszukiwana także osoba/y do tworzenia treści ogłoszenia, która będzie powielana przez ogłaszaczy.
Zapraszam do zgłaszania się osób z "lekkim piórem".

Czekam na pw lub mail jm.asiunia@gmail.com właśnie od Ciebie :)

Jeszcze nie wiem jak nazwać tą grupę :roll: Jakieś pomysły?

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon sty 18, 2010 10:56 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

A ja właśnie usłyszałam ploteczkę, że Lorena już urzęduje w swoim własnym domu i że w dodatku ma się bardzo dobrze - a tu Majkowiec siedzi cichutko i nic ani siebie, ani Lorenki nie chwali :piwa: .

Majkowiec, daty, szczegóły, detale i detaliki proszę 8) .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pon sty 18, 2010 12:03 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Bardzo dziękuję za zgłoszenia :1luvu:

Zaraz rozsyłam instrukcję obsługi.

Osoby mogące zmienić tytuł wątku proszę o zamieszczenie informacji, że szukamy ogłaszaczy.

aassiiaa

Post » Pon sty 18, 2010 12:30 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Aassiiaa, tylko wiesz, ten blog Zwierzaki w Krakowie jest mój. :wink:

Coś tam się co prawda zepsuło i teraz nie wyświetla kocich ogłoszeń ani nie da się nic zrobić, ale czuwam. I baaardzo chętnie zapoznam się z nowymi treściami ogłoszeń, zdjęciami itp itd.

Edit: Coś mi się jednak udało wykombinować i nasze ogłoszenia już wróciły. Ale super by było, gdyby pojawiły się odświeżone teksty i fotki oraz ogłoszenia innych Ckotów (lista obecnych: Irek, Sahara, Kichotka, Mamelowie (Mamele, Spox i Dzidka), Woland, Kropka, Negri, Wenecja, Kairek, Vegas, Toffik - chętnie dołączę do mojego "zestawu" ogłoszenia innych Ckotów).
Obrazek

grrr...

Post » Pon sty 18, 2010 13:07 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

grrr... pisze:Aassiiaa, tylko wiesz, ten blog Zwierzaki w Krakowie jest mój. :wink:

Coś tam się co prawda zepsuło i teraz nie wyświetla kocich ogłoszeń ani nie da się nic zrobić, ale czuwam. I baaardzo chętnie zapoznam się z nowymi treściami ogłoszeń, zdjęciami itp itd.

Edit: Coś mi się jednak udało wykombinować i nasze ogłoszenia już wróciły. Ale super by było, gdyby pojawiły się odświeżone teksty i fotki oraz ogłoszenia innych Ckotów (lista obecnych: Irek, Sahara, Kichotka, Mamelowie (Mamele, Spox i Dzidka), Woland, Kropka, Negri, Wenecja, Kairek, Vegas, Toffik - chętnie dołączę do mojego "zestawu" ogłoszenia innych Ckotów).

Jeśli można to bardzo bym prosiła o wrzucenie gdzie niegdzie przy okazji ogłoszeń moich paskudów tfu tymczasów - Largo i Senei, bo w związku ze zbliżającym się ślubem i przygotowaniami jakoś czasu i głowy do tego nie mam :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Pon sty 18, 2010 13:11 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

mimw pisze:
grrr... pisze:Aassiiaa, tylko wiesz, ten blog Zwierzaki w Krakowie jest mój. :wink:

Jeśli można to bardzo bym prosiła o wrzucenie gdzie niegdzie przy okazji ogłoszeń moich paskudów tfu tymczasów - Largo i Senei, bo w związku ze zbliżającym się ślubem i przygotowaniami jakoś czasu i głowy do tego nie mam :oops:

Jak dla mnie, nie ma problemu - tylko poproszę treści ogłoszeń i zdjęcia.
Obrazek

grrr...

Post » Pon sty 18, 2010 13:27 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

grrr... zapisałam Cię jako opiekunkę ogłoszeń na tej stronie.

aassiiaa

Post » Pon sty 18, 2010 13:39 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

aassiiaa pisze:grrr... zapisałam Cię jako opiekunkę ogłoszeń na tej stronie.

Ok, dzięki - tylko poproszę o ogłoszenia. Myślałam, że ja tam jestem na stałe zapisana.
Obrazek

grrr...

[poprzednia][następna]