Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
i już mamy aferę. Wydaje mi się że Bożenę znamy i wiemy co robi dla kotów, a Pana Głupka ktoś zna? może akurat Bożena jest jego nielubiana sąsiadką, a jemu przeszkadza że jej psy szczekająBZW wykorzystuje zwierzęta w celu zdobycia środków finansowych!
IKA 6 pisze:Wpływy ogółem 3.417,33 w tym 1.147,33 od osób nie żadajacych rozliczenia.
Do rozliczenia kwota 2,270,-
mirka_t pisze:O matko, najpierw raban o brak rozliczenia a teraz zgrzyty, bo wątek założyła IKA 6.
redaf pisze:IKA 6 pisze:Wpływy ogółem 3.417,33 w tym 1.147,33 od osób nie żadajacych rozliczenia.
Do rozliczenia kwota 2,270,-
Czyli 2/3 wpłat?
Tylko z miau, czy również ze zbiórek prowadzonych między innymi dramatycznymi apelami na Naszej Klasie?
Tak tylko sie pytam...
redaf pisze:mirka_t pisze:O matko, najpierw raban o brak rozliczenia a teraz zgrzyty, bo wątek założyła IKA 6.
Mirka, ale tym samym IKA6 autoryzuje wszystko co w tym wątku zostanie napisane.
Nie wiem, dlaczego to robi.
Dałabyś głowę pod topór za kogoś innego?
Bo ja nie
AnielkaG pisze:Wydaje mi się że Bożenę znamy i wiemy co robi dla kotów
Agn pisze:Choć może faktycznie dla jeszcze większej jasności powinny być adnotacje, kto z jakiego forum.
redaf pisze:Agn pisze:Choć może faktycznie dla jeszcze większej jasności powinny być adnotacje, kto z jakiego forum.
A na ile procent darczyńców oceniasz porywy serca Naszoklasowiczów?
Jak się rozpaczliwy apel podliknuje?
Nie wiem, nie mam tam konta.
Ale wyobraźnię mam
redaf pisze:Bo tylko cajus i PR byli na tyle brutalni, zeby chrzanić samą satysfakcję z pomagania biednym kotkom.
Zapytali, na co kasa którą zapłacili została wydana.
IKA6, AnielkaG jesteście pewne, że to jest to właśnie, to za co powinnyście ręczyć własnym autorytetem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 682 gości