Moderator: Estraven
Anda i koty 
i już mamy aferę. Wydaje mi się że Bożenę znamy i wiemy co robi dla kotów, a Pana Głupka ktoś zna? może akurat Bożena jest jego nielubiana sąsiadką, a jemu przeszkadza że jej psy szczekająBZW wykorzystuje zwierzęta w celu zdobycia środków finansowych!
IKA 6 pisze:Wpływy ogółem 3.417,33 w tym 1.147,33 od osób nie żadajacych rozliczenia.
Do rozliczenia kwota 2,270,-

mirka_t pisze:O matko, najpierw raban o brak rozliczenia a teraz zgrzyty, bo wątek założyła IKA 6.

redaf pisze:IKA 6 pisze:Wpływy ogółem 3.417,33 w tym 1.147,33 od osób nie żadajacych rozliczenia.
Do rozliczenia kwota 2,270,-
Czyli 2/3 wpłat?
Tylko z miau, czy również ze zbiórek prowadzonych między innymi dramatycznymi apelami na Naszej Klasie?
Tak tylko sie pytam...
redaf pisze:mirka_t pisze:O matko, najpierw raban o brak rozliczenia a teraz zgrzyty, bo wątek założyła IKA 6.
Mirka, ale tym samym IKA6 autoryzuje wszystko co w tym wątku zostanie napisane.
Nie wiem, dlaczego to robi.
Dałabyś głowę pod topór za kogoś innego?
Bo ja nie
AnielkaG pisze:Wydaje mi się że Bożenę znamy i wiemy co robi dla kotów

Agn pisze:Choć może faktycznie dla jeszcze większej jasności powinny być adnotacje, kto z jakiego forum.

redaf pisze:Agn pisze:Choć może faktycznie dla jeszcze większej jasności powinny być adnotacje, kto z jakiego forum.
A na ile procent darczyńców oceniasz porywy serca Naszoklasowiczów?
Jak się rozpaczliwy apel podliknuje?
Nie wiem, nie mam tam konta.
Ale wyobraźnię mam

redaf pisze:Bo tylko cajus i PR byli na tyle brutalni, zeby chrzanić samą satysfakcję z pomagania biednym kotkom.
Zapytali, na co kasa którą zapłacili została wydana.
IKA6, AnielkaG jesteście pewne, że to jest to właśnie, to za co powinnyście ręczyć własnym autorytetem?

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa, Wix101 i 68 gości