LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 9:54 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Jeszcze wreszcie znajdzie się najlepszy domek dla Liluni :ok:

Pięknie dziewczynka wygląda, zrobiłaś z niej królewnę. :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sty 13, 2010 12:04 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

:ok: :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sty 13, 2010 16:56 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Lilunia grubiunia:)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro sty 13, 2010 22:06 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Satoru pisze:Lilunia grubiunia:)

Oj, grubiunia, grubiunia...

Wiem, że powinnam jej ograniczać trochę jedzenie, bo Lilunia nie może być za gruba ze względu na brak nóżki i konieczność dźwigania ciężaru tylko na trzech łapkach. Ale to dla mnie trudne, bo ja pamiętam ją jeszcze tak potwornie zagłodzoną, że nie mam sumienia jej nie dać, kiedy prosi. A że prosi często, to wygląda jak wygląda :oops: chociaż i tak oszukuję ją na wielkościach porcji :D Z kolei jak Lilutek dostanie mniej niż ma ochotę i nie czuje się najedzona, to chodzi za mną dotąd, aż jej dołożę. Do tego chyba został jej ten syndrom głodu, bo chodzi i zbiera każdy okruszek. I tak dobrze, że mnie długo nie ma w domu, to koty mają przymusową przerwę w jedzeniu, ale jak przyjdę, to takie biegi do misek uprawiają jakby co najmniej tydzień nie jadły :roll: Myślę, że domkowi, który nie widział Liluni w stanie totalnego zagłodzenia będzie łatwiej. Dostanie zdrową, piękną, grubcię kotkę, a historię jej przeszłości będzie znał z opowiadań. Wtedy chyba będzie łatwiej dbać o linię Lilutka :D

Pamiętacie taką kotkę? To zdjęcie było robione 3 sierpnia 2009r.
ObrazekTeraz ta kotka wygląda tak Obrazek

Był gdzieś wątek o łabądkach...może tam zgłosić Lilutka???
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro sty 13, 2010 22:11 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

proponuje do wątku brzusiów :ryk:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro sty 13, 2010 22:12 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

sliczne pysio... zuziu96 to pieknie odchowana koteńka, sciskam mocno... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czekam i czekam... już tak długo... Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sty 14, 2010 2:58 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

zuzia96 pisze:Oj, grubiunia, grubiunia...

Zuziu, dokonałaś cudu :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sty 14, 2010 8:12 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

zuzia96 pisze:
Satoru pisze:Lilunia grubiunia:)

Oj, grubiunia, grubiunia...

Wiem, że powinnam jej ograniczać trochę jedzenie, bo Lilunia nie może być za gruba ze względu na brak nóżki i konieczność dźwigania ciężaru tylko na trzech łapkach. Ale to dla mnie trudne, bo ja pamiętam ją jeszcze tak potwornie zagłodzoną, że nie mam sumienia jej nie dać, kiedy prosi. A że prosi często, to wygląda jak wygląda :oops: chociaż i tak oszukuję ją na wielkościach porcji :D Z kolei jak Lilutek dostanie mniej niż ma ochotę i nie czuje się najedzona, to chodzi za mną dotąd, aż jej dołożę. Do tego chyba został jej ten syndrom głodu, bo chodzi i zbiera każdy okruszek. I tak dobrze, że mnie długo nie ma w domu, to koty mają przymusową przerwę w jedzeniu, ale jak przyjdę, to takie biegi do misek uprawiają jakby co najmniej tydzień nie jadły :roll: Myślę, że domkowi, który nie widział Liluni w stanie totalnego zagłodzenia będzie łatwiej. Dostanie zdrową, piękną, grubcię kotkę, a historię jej przeszłości będzie znał z opowiadań. Wtedy chyba będzie łatwiej dbać o linię Lilutka :D

Nawet trzeba moim zdaniem :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sty 14, 2010 8:30 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

O rany, Zuziu 8O.
To nie ta sama kotunia :1luvu:

jakie z niej biedactwo było ...
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sty 14, 2010 8:52 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

sciskam porannie Lilutka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sty 14, 2010 9:27 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Koniecznie na wątek łabądków :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sty 14, 2010 10:13 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Piękna :1luvu: Tylko czemu, Zuziu, w tytule jest napisane, że Lili nie ma oczka??? Przecież ma!
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw sty 14, 2010 13:30 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Arsnova pisze:Piękna :1luvu: Tylko czemu, Zuziu, w tytule jest napisane, że Lili nie ma oczka??? Przecież ma!

Arsnova, bo Lili na to oczko nie widzi (to tak jakby go nie miała), a w tytule nie zmieści się wszystko, żeby opisać dokładnie :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw sty 14, 2010 16:14 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Rozumiem, ale przypuszczam, że ludziom może też chodzić o wygląd kociaka... wiem, powiecie: jak kochają, to będą chcieli nawet bez oczka etc. Pewnie tak, ale po co zniechęcać potencjalny dom? Sądzę, że nagłówek jest istotny i napisałabym np. "chore oczko"...
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw sty 14, 2010 17:53 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

W górę Lilusiu :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]