Pięknie dziewczynka wygląda, zrobiłaś z niej królewnę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Lilunia grubiunia:)
zuzia96 pisze:Satoru pisze:Lilunia grubiunia:)
Oj, grubiunia, grubiunia...
Wiem, że powinnam jej ograniczać trochę jedzenie, bo Lilunia nie może być za gruba ze względu na brak nóżki i konieczność dźwigania ciężaru tylko na trzech łapkach. Ale to dla mnie trudne, bo ja pamiętam ją jeszcze tak potwornie zagłodzoną, że nie mam sumienia jej nie dać, kiedy prosi. A że prosi często, to wygląda jak wyglądachociaż i tak oszukuję ją na wielkościach porcji
Z kolei jak Lilutek dostanie mniej niż ma ochotę i nie czuje się najedzona, to chodzi za mną dotąd, aż jej dołożę. Do tego chyba został jej ten syndrom głodu, bo chodzi i zbiera każdy okruszek. I tak dobrze, że mnie długo nie ma w domu, to koty mają przymusową przerwę w jedzeniu, ale jak przyjdę, to takie biegi do misek uprawiają jakby co najmniej tydzień nie jadły
Myślę, że domkowi, który nie widział Liluni w stanie totalnego zagłodzenia będzie łatwiej. Dostanie zdrową, piękną, grubcię kotkę, a historię jej przeszłości będzie znał z opowiadań. Wtedy chyba będzie łatwiej dbać o linię Lilutka
Pamiętacie taką kotkę? To zdjęcie było robione 3 sierpnia 2009r.Teraz ta kotka wygląda tak
Był gdzieś wątek o łabądkach...może tam zgłosić Lilutka???
Arsnova pisze:PięknaTylko czemu, Zuziu, w tytule jest napisane, że Lili nie ma oczka??? Przecież ma!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości