Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:oj nie wiem czy jest taka opcja - myśmy ostatnio robili sobie upoważnienia i trzeba było druk na poczcie wypełnić i go opłacić znaczkami pocztowymi.
Kociara82 pisze:ewung pisze:oj nie wiem czy jest taka opcja - myśmy ostatnio robili sobie upoważnienia i trzeba było druk na poczcie wypełnić i go opłacić znaczkami pocztowymi.
bez sensu
no fakt, jest sens...Zofia&Sasza pisze:Kociara82 pisze:ewung pisze:oj nie wiem czy jest taka opcja - myśmy ostatnio robili sobie upoważnienia i trzeba było druk na poczcie wypełnić i go opłacić znaczkami pocztowymi.
bez sensu
Jak bez sensu? To oczywiste przecież: Jeśli nie możesz iść na pocztę jest rada. Idź na pocztę i wyrób komuś upoważnienie![]()
Sorki, ale Poczta Polska i TEPSa to zuo!
Kociara82 pisze:ewung pisze:oj nie wiem czy jest taka opcja - myśmy ostatnio robili sobie upoważnienia i trzeba było druk na poczcie wypełnić i go opłacić znaczkami pocztowymi.
bez sensu
ewung pisze:oj nie wiem czy jest taka opcja - myśmy ostatnio robili sobie upoważnienia i trzeba było druk na poczcie wypełnić i go opłacić znaczkami pocztowymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 133 gości