OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2010 15:18 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

A niech siechudza sie i za darmo ,nie żałuję jakem neonówka :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 11, 2010 15:31 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

ASK@ pisze:A niech siechudza sie i za darmo ,nie żałuję jakem neonówka :mrgreen:

Toż kasę na tymczasiki bedziesz mogła mieć!!! Oj ty anty-biznesłumen :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon sty 11, 2010 15:44 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Ja-Ba pisze:
ASK@ pisze:A niech siechudza sie i za darmo ,nie żałuję jakem neonówka :mrgreen:

Toż kasę na tymczasiki bedziesz mogła mieć!!! Oj ty anty-biznesłumen :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Jak ktoś chce miec figure neonówki to musi mieć tymczasiki :lol: Nie ma to,tamto :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 12, 2010 7:51 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

dzis miałam z ranka scysje z babonem o dokarmianie kotów i o okienka piwniczne.Babon pzreswiadczony o wyższości parteru nad chodnikiem czekał chyba od 4 rano na mnie. Nie będe opisywac co i jak bo trzęsą mi sie łapki choć dyskusja była spokojna.Koniec był taki,że usłyszałam ,że koty moga zdechnąc w piwnicy a ja nic nie obchodzi.Odpowiedziałam,że jak uczy syna takiej filozofii zyciowej to chyba nie spodziewa sie ,że pochyli sie nad nia jak będzie stara,słaba i bezuzyteczna :mrgreen: Babon zniknął.
Ktos dokarmia koty kładac na parapetach piwnicznych wieczorem żarełko-i to fakt nie powinno tak być. Zawsze zbierałam to w nocy ale teraz nie mam siły wiec ribie to rankiem.Koty zamkniete sa w piwnicy,TOZ i SM były i gadały z mieszkańcami.Ale...
Szkoda słów!
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 12, 2010 8:50 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

Współczuję scysji bo to zawsze pozostawia ślad.
Chyba w każdym mieście jest ten problem z dokarmianiem. Ja nawet 3 lata temu dostałam z naszej spółdzielni oficjalny list zakazujący mi... dokarmiania ptaków zimą.
Straaaaaaasznie się przejęłam.. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto sty 12, 2010 10:29 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

tiaaaa...
okienka piwniczne...
:crying: :evil:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto sty 12, 2010 11:03 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

co roku to samo!
Ile energii wkładaja ludzie by wysledzic kota i jego miski,niedomkniete okienka...Ja okienka otwierałam bardzo późno w nocy a zamykałam o 5 rano,karmie mniej więcej tez tak!Zobaczcie jakie poświęcenie godne lepszej sprawy.Teraz jak pada snieg i slady sa to im łatwo idzie ustalenie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 13, 2010 5:44 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

Wczoraj wieczorem pszyszły kobity do mnie.tak naprawde to nie wiem po co bo ja instytucja nie jestem.Otóż babon+spółka przymierzaja sie do ...wytrucia kotów.Podobno taki numer już raz zrobili.Wiecie ja spac nie mogę.Nic do nich nie dociera do tych chrześcijan i porządkolubnych ludzi.Kota trzeba tepic jak insekta.Podobno babonowi wszystko pzreszkadza od psa do małego dziecka,wszystkich sterroryzowała.A że padło na podatny grunt to inna sprawa.
ŁApka została załatwiona,trzeba będzie wyłapac i wypuścic na kotłownie. Skierowałam ich do TOZ(co prawda ta instytucja w Otwocku niewiele może),ekologii,SM i kazałam powiedzieć babonowi,że jesli znajdzie sie ciało to doniesienie do prokuratury i dochodzenie.Niewazne czy znajdą winnych,ale pzresłuchaja. Jedna z bloku je dokarmia.Ja dokarmiałam na zewnatrz,jak pzrychodziły na kotłownie.Potem przychodziła mama pod blok.
Siedzą podobno 4 koty dziki nad dzikami.3 młodziki (ok roku)+matka.Matce dawałam prowerę ale jak zamknęły ją na 3 tygodnie w zcasie mrozów to wczoraj sie pzryznały,że nie dawały jej prowery-bo pzrecież zamknieta.No i chyba jest w ciązy.Mam dzwonic do koterii,ale co da radę załatwic to cholera wie. a to na bank.Pzrydałoby sie ciachnąc wszystkie ale gdzie je pzretrzymać.U ans bonów jeszcze nie ma.
Z drugiej strony jak kobitom mówie co ew.można na mój blond rozum zrobic to gapiły sie jak sroka i usłyszałam :one nie moga bo pracuja może ja bym sie wzięła za to 8O
matko poszłam je dokarmiać na prośbe jednej z nich bo chorowały i nie miał kto leków podawać.I ciągnie sie to juz....Nie zostawie ich .
Ale koty sa dzikie i do mnie nie podchodza.Część ciachnieta została,ale reszta mnoży sie. jak Pytam czemu nie podaja prowery(maja całe opakowanie)skoro kotki pzryłąża im do reki to wzruszyły ramionami. A pani nie moze -takie pytanie zawsze pada.Wczoraj wkurwi...sie bardzo.Chlapnęłam jęzorem,że zostawie wszystko i niech robia sobie co chca skoro żadnej wspólpracy nie ma a kotów coraz więcej.Cholery nie powiedziały mi,że sa jakieś znowu maluchy.Kotkę trzymały w piwnicy... :mrgreen:
Taka jestem zła i bezradna.Dziś siedziały po drugiej stronie okienka i miauczały.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 13, 2010 10:23 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

:(
Obrazek

hanelka

Post » Śro sty 13, 2010 13:47 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

ŁoMatko ile błedów narobiłam :-(((
pikusiek jest kochany.Zagaduje,grucha,ociera sie o nogi.dziś nie zwinęlismy tarwy(czytaj dywanu) na noc i zobaczymy.Ale Pikuś wczoraj dławił sie tak dziwnie i leżał tez dziwnie.To znaczy nie uciekał (ode mnie :mrgreen: )co chetnie robi jak mu leki podawałam.Dzis rano tez nie był pierwszy przy misce 8O
Człowiek to taki niezdecydowany i koty głupieją co mają robić.Leca do miski to zarłoki, nie leca to chore :mrgreen: tak czy siak jest źle :mrgreen: . Rudolfik tez nie przylazł.Ale on ma kropelki do oczu dawane-więc reakcja w jego wypadku zrozumiana.Grzał pusty żoładek na żeberkach kaloryfera. :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 13, 2010 21:50 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

Prosze zaglądaczy o podrzucanie watku.Wiem,że nie możecie przytulic Ragi i dać jej domku :wink: ale możecie zjrzec i podrzucić kicie!
viewtopic.php?f=13&p=5452328#p5452328
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 14, 2010 12:01 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

Pikuś na lekach unika mnie jak ognia.Nawet spojzrec na niego nie moge by nie dał nogi :mrgreen:
Dziś rano nie przyszedł na jedzenie :twisted: Obszukałam cała chate i nigdzie go nie było.Juz planowałam klatkę przekosic jak wylazł.Nawet nie wiem gdzie się schował cholernik!Podjadł,okrążył mnie wielkim łukiem i poszedł bawić sie myszką.
Rudzikowi oczy nadal zakrapiamy.Woli nie jeść niz być ze mną razem w kuchni.To ogromne poświecenie,bo ogromny łakomczuch z niego :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 14, 2010 12:47 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

Od Lucka(Piotrusia)same dobre wieści.Został zaszczepiony i odrobaczony po raz drugi :mrgreen: Gania cały czas z koleżnką Pumcią.Śpi z nia i pilnuje.Jak ona nie chce już,to sam robi porzadki w chałupie!
Sa foty,wysłałam tradycyjnie do hanelki (nadwornego wstawiaca fotek bloninki :wink: ) :1luvu:
Jasio i Daszek tez maja jedna fotke jak to docenili prasowanie teściowej.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 14, 2010 12:49 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

ASK@ pisze:Pikuś na lekach unika mnie jak ognia.Nawet spojzrec na niego nie moge by nie dał nogi :mrgreen:

Po prochach czasem ma się zwidy :wink:

Mam znowu zaszczyt wrzucić zdjęcia :1luvu:

Lucek szczęściarz, czyli serialu Mały Kot, Wielki Kot ciąg dalszy :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I moje ukochane chłopaki Jasiek z Daszkiem, odpoczywają zmęczeni na świeżym prasowaniu :lol: :1luvu:

Edit: literówka

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sty 14, 2010 13:32 przez hanelka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

hanelka

Post » Czw sty 14, 2010 13:10 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)czekając na najazd;-)Chorujemy

Dzieki hanelka :1luvu:
strasznie mi D+J brakuje.Bardzo!Za to ich Duzi w ciągłych zachwytach nad nimi. Kochają ich bardzo. :1luvu:
Jasio ma zapędy pedagogiczne bo uwielbia córkę.Jest jedyna osoba,która może z nim wszystko zrobic.Na urodzinach małej ,małe towarzystwo woziło go w wózku,tuliło na rekach,karmiło na niby z butelki...Jas nie ździerżył przy próbie ubrania go w lalkowe ciuchy :lol:
Daszek za to zgubił gdzies swą nieśmiałość i niepewność.Jest inicjatorem wielu zabaw,zaczepia Jasia i wszędzie go pełno.Okazał się wielbicielem zup wszelkich i talerze trzeba pilnować. Na wspomnianych urodzinach chłopaki zasiedli ze wszystkimi do stołu i pewnie niejedna potrawe skosztowali :ryk: Tesciowa jest ich wielka wielbicielką,więc jej pilnowali. :1luvu:
Dszek to kot Pańci.Niezmiennie obślinia ją w dowód miłości i przywiązania.Jasio dzieli swe łaski reszcie domowników,tylko mała ma prawo wszelkie do niego.
Śpia razem i nieodmiennie glimają sie!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]