Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 10:58 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Moje koty też nie lubią zakraplania oczek, ani w ogóle żadnych tabletek, a muszę zapodać drugą dawkę na odrobaczenie w najbliższych dniach. :strach:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sty 13, 2010 11:10 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

na karczycho im podaj :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro sty 13, 2010 11:35 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Teraz tylko Kaśka dostaje na karczycho, reszta w ilości sztuk 8 niestety musi tabletki.
Niestety, dać 10 złotych a 35 jest różnica, a przy takiej ilości kotów to już jest kolosalna różnica. Rok temu, jak Advocate był po około 20 to go dostały, teraz nie wyrabiam finansowo.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro sty 13, 2010 12:54 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

kasia86 pisze:Teraz tylko Kaśka dostaje na karczycho, reszta w ilości sztuk 8 niestety musi tabletki.
Niestety, dać 10 złotych a 35 jest różnica, a przy takiej ilości kotów to już jest kolosalna różnica. Rok temu, jak Advocate był po około 20 to go dostały, teraz nie wyrabiam finansowo.

Uuu u mnie czy tablety czy na karczycho -koszt ten sam! Ponieważ Zulciu zje wszystko to pochłania tabsy a ponieważ Nikita haftuje wszystkimi odrobaczaczami-dostaje na kark.

Oj Mikołajku, Mikołajku...u Ciebie Magda jak na ostrym dyżurze -non stop kierunek wet. mam nadzieję, ze kociaki w końcu dadzą ci odsapnąć i zaczną BYĆ ZDROWE!U mnie zakuwanko z zarządzania instytucjami kredytowymi.... :x

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sty 13, 2010 19:55 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Z Maszeńki to już kawał kocicy jest :ok:.

Madziu, ja sporo się moim napodawałam metronidazolu, zaraz pewnie czeka mnie kolejna seryjka :roll:. Ja mam taki sposób, jedyny sprawdzony, kiedy śpią w najlepsze ucinając sobie np. popołudniową drzemkę. Jak wtedy podchodzę, to wszystko im jedno. Sama otwieram paszczę, nawet specjalnie wtedy nie protestują. A jak się sprawnie uwinę, to nawet się nie rozbudzą na tyle aby się obrazić czy wstać nawet. Dalej śpią :). Próbowałam różnych póz, trików i sposobów i tylko ten mi się sprawdza w 100%.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw sty 14, 2010 12:40 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Dziś Sisunia zrobiła mi prezencik w postaci pięknej qpki :twisted: :twisted: :P :P :P no to koniec metronidazolu. Mam nadzieję, że na zawsze :ok:

Mikołajek jeszcze oczko ma spuchnięte, ale jest trochę lepiej, bo nie ropieje już. Poza tym wariuje jak goopi :D a w nocy śpi ze mną pod kołderką :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw sty 14, 2010 12:43 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

a jak pecynka? dalej lata? czy lepiej już?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 14, 2010 13:08 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Georg-inia pisze:a jak pecynka? dalej lata? czy lepiej już?

no lata..... mniej niż wcześniej, ale lata. Ale tu trzeba cierpliwości. Ciocia Ania kazała nam pokazać małego jak skończy 3 miesiące i wtedy zadecyduje o dalszym leczeniu. A do tej pory Miki jest na kersivanie tylko.
A rośnie 8O matko jak on rośnie! Codziennie jak przychodzę do domu to on mi się większy wydaje :lol:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw sty 14, 2010 13:15 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

magdaradek pisze:

no lata..... mniej niż wcześniej, ale lata. Ale tu trzeba cierpliwości. Ciocia Ania kazała nam pokazać małego jak skończy 3 miesiące i wtedy zadecyduje o dalszym leczeniu. A do tej pory Miki jest na kersivanie tylko.
A rośnie 8O matko jak on rośnie! Codziennie jak przychodzę do domu to on mi się większy wydaje :lol:

:mrgreen: tylko się nie zdziw jak któregoś dnia w drzwiach przywita cię wielki mis panda :ryk:

Sisunia kochana czuje, ze własny domek się zbliża więc che być piękna, duża i zdrowa!

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw sty 14, 2010 15:09 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

magdaradek pisze:Dziś Sisunia zrobiła mi prezencik w postaci pięknej qpki :twisted: :twisted: :P :P :P
:

Hurraaa!!! Prastelinka! :piwa: :balony: :birthday: :spin2:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 14, 2010 15:12 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

magdaradek pisze:

Dobrą wyżerkę ma to i rośnie :D Gibutek też przybrała - ma już 4 kilo ale trochę spadnie jak steryd odstawimy. Śmiesznie wygląda bo ma małą główkę i dużą doopę. A dziś jej się chyba wizyta u weta śniła, bo jak spała to warczała przez sen 8O A spała jak zwykle na mnie wywalona na plecki :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sty 14, 2010 15:18 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Jak to porządny kupalek potrafi ucieszyć. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw sty 14, 2010 15:22 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

kasia86 pisze:Jak to porządny kupalek potrafi ucieszyć. :mrgreen:

hihihi. No pewnie, że cieszy.
Ona tak nie lubiła tego metronidazolu.....ale bardzo chciała mi zrobić przyjemność i próbowała łykać tabletki. Może to takie uczłowieczanie, ale Sisi naprawdę potrafi kochać całym swoim kocim serduszkiem :oops: rozdaje buziaczki noskiem, a mruczy tak, że w całym domu słychać :D ktoś kto da jej Dom, będzie mieć niezwykłego przyjaciela!!

Tylko...żeby ktoś wspaniały ją pokochał na zawsze :)
Obrazek

magdaradek

Post » Czw sty 14, 2010 15:27 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

kasia86 pisze:Jak to porządny kupalek potrafi ucieszyć. :mrgreen:

Mój TŻ jak był w domu z Gibutkiem po sterylce (ja byłam pierwsze 2 dni, a on potem 3 dni) to ja do niego co 15 minut dzwoniłam czy ona zrobiła qpala bo miała problemy i jak w końcu zrobiła to on uwiecznił qpala na zdjęciu i mi wysłal na maila żebym się nie martwiła i mogła spokojnie pracować :mrgreen: Ciągle mam to zdjęcie na kompie :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sty 14, 2010 15:30 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

ja to ukrywam przed ludźmi w pracy ile mam kotów :)
5 sztuk :kotek:
a świra mam takiego samego, na tapecie zmieniam tylko zdjęcia...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]