Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociasty pisze:Dziękuję wszystkim, którzy już złożyli mi życzenia i tym, którzy mają taki zamiar!
Niniejszym informuję, że właśnie wstałem z łóżka i idę do pracy!!!!!!!!!
Rano znowu pójdę spać!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wieczorem wstanę i niewykluczone, że znów sobie pójdę do pracy a potem będę spać, spać i spać!!!!!!!!!!!!!!
Dlatego z góry przesyłam moje podziękowania. Śpijcie smacznie robaczki!
kinga w. pisze:Fajne perspektywy, zwłaszcza że ja wolę rodzić niż w zębach dłubać (i proszę nie mniemać że mnie się zawsze lekko, łatwo i przyjemnie rodziło) - dentysty boję się jak ognia, a czeka mnie dłubanko. No i nie mam pojęcia gdzie tu w Brzesku jakiś dentysta... w miarę dobry, żeby nie trzeba było "poprawek" ćwiczyć.
kinga w. pisze:Fajne perspektywy, zwłaszcza że ja wolę rodzić niż w zębach dłubać (i proszę nie mniemać że mnie się zawsze lekko, łatwo i przyjemnie rodziło) - dentysty boję się jak ognia, a czeka mnie dłubanko. No i nie mam pojęcia gdzie tu w Brzesku jakiś dentysta... w miarę dobry, żeby nie trzeba było "poprawek" ćwiczyć.
solangelica pisze:W Brzesku to nie wiem ale w Krakowie moge Ci moja dentystke polecic z czystym sumieniem. Znam tez dobrego chirurga ktory przyjmuje w centrum miasta i na NFZ i prywatnie - rwalam piec zebow u niego, delikatny, szybki, bardzo dobrze szyje dziasla.
Jak mam uraz i traume do dentystow po dziecinstwie, tak nie chcialo mi sie wychodzic z gabinetu
AYO pisze:Boszszszszz![]()
Litosci - TYLKO NIE O ZĘBACH![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości