Akima pisze:Tweety pisze:odnośnie spotkania - zapraszam wszystkich chętnych, zwłaszcza tych, którzy chcą wyjaśnić, zapytać, zrozumieć, zaprotestować, wskazać palcem, dowiedzieć się, przedyskutować, wskazać rozwiązanie, wytknąć wady, posłuchać naszych wyjaśnień, powiedzieć mi w oczy, że jest do doopy a ja jestem tuman, nic nie kumam i mogę spadać na szczaw (holender, w zimie ciężko o szczaw) czy co tam innego, w ostatni piątek stycznia. Odpowiada? zwłaszcza tym co to powyżej?
Bo najgorsze jest duszenie w sobie, że ta Szwed to wredota jakich mało bo ... (tu argument dowolny, z wyjątkiem "tak, bo tak") ale jej tego nie powiem, bo ... (tutaj całkowita dowolność, nawet "tak, bo tak")
Jak mi ktoś powie dlaczego (pierwsze "bo") to może się uda to zmienić, jak przemilczy to nie wpadnę na to co komu przeszkadza
Ja przyjde ponarzekać, moge zacząc już teraz bo ja następnego dnia zdaje się najwczesniej kwestować będę. Czy są juz grafiki kto kiedy i z kim?
Ja też przyjdę. Niekoniecznie ponarzekać, ale coś się znajdzie. Co prawda ja w niedzielę, ale tez mnie interesuje, z kim?