» Czw sty 14, 2010 16:50
Re: Szukamy transportu! LUBLIN - ZABRZE lub KIELCE - ZABRZE!
Witam . Zgłasza się domek adopcyjny . Pomimo,że na MIAU , jestem "świerza " ,to kotki mam w swoim domu od 20 lat . Przez mój dom przewinęło się w tym czasie wiele czworonogów i nie tylko . Mogę powiedzieć ,że urodzenia zawsze przy mnie były zwierzęta , początkowo psy , potem zaczęły dominować koty . Zawsze wybierałam , a raczej one wybierały mnie , te najbiedniejsze . Przez dom moich rodziców a teraz mój własny przewinęły się zwierzęta chore , słabe , powypadkowe , ze schronisk i z różnymi przygodami . Kiedy już dochodziły do siebie zawsze staraliśmy się znaleźć dobre domki . Obecnie mam w domu dwie kotki , jedna po wypadku , druga po bardzo ciężkim zapaleniu płuc , no i starą sunię wziętą ze schroniska .
Kiedy zobaczyłam Sam i dowiedziałam się ,że może po leczeniu znowu znaleźć się w niebezpiecznym miejscu stwierdziłam ,że muszę dać jej dom . Wiem ,że trudno szuka się domów dla kotów dorosłych i po wypadkach więc wolę zabrać do domu kotka , który ma małe szanse na adopcje , wiem również , że właśnie te mające najgorsze przeżycia za sobą , kochają najbardziej...