Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Podobno wet stwierdził u Brzózki niewydolność nerek. Do dokładnych badań potrzeba złapać mocz, więc na ile to poważne to dowiemy się dopiero po badaniu moczu.
Jeśli wyniki będą bardzo złe to prawdopodobnie Brzózka wróci do mnie, bo pani już ma pretensje o to, że chciała rocznego, zdrowego kota a dostała...
Jeśli pani będzie mieć dalej pretensje to po prostu pojadę do Katowic i zabiorę niunię z powrotem do mojego zwierzyńca, trudno, chyba lepiej jej będzie z kotami w kochającym domu niż bez kotów ale z Dużą z pretensjami.
Szkoda byłoby, z charakteru obie panie pasują do siebie, ale z drugiej strony, czy pani wystarczy chęci i cierpliwości do leczenia kota ...
Gibutkowa pisze:Marysiu powinnam mieć jeszcze jakieś próbki tej karmy to mogę Ci podesłać na spróbowanie
Paweł&Basia pisze:Witam. Ja też się oferuje jakby trzeba było przywieźć Brzózkę z Katowic. Dwa dniw tygodniu tam pracuje plus jest samochód a Katowice znam całkiem nieźle.
Mimo to trzymam za futrzaka kciuki, oby to nie były nereczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 320 gości