Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Mysza pisze:a tri ma DT nie u Anielki tylko innej osobyKaprys2004 pisze:O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek "" przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje?
![]()
Małe zazwyczaj łapią kontakt szybko, więc wiele nie skłamałam. Ale to żywe stworzenie, charakter może być różny, mniej lub bardziej plastyczny czy śmiały, więc pewnie każdy ten margines bierze pod uwagę.
Ale ok, cichnę już i nie mącę..![]()
No nie inaczej..![]()
Mysza pisze:TRICOLORKA MA DTU dziewczyny, którą z pół roku temu poznałam przypadkiem, teraz weszła na forum, zobaczyła i zadzwoniła... bierze ją w środę
Hau.. Hau... Hau...
burakura pisze:Burasek moze do mnie przyjechać. Kiedy skąd mogę go zabrać i co mam przy okazji pozałatwiać?
Mysza pisze:Dziewczyny szukamy DT dla suni "amstafki" W sobotę pod schroniskiem pan chciał ją przy nas oddać. Ubłagałyśmy czas do piątku, w czwartek mamy mu dać znać czy jest dom.
genowefa pisze:Nawet jeśli sunia trafi do schroniska, mogę ogłaszać ją dalej.
AnielkaG pisze:A witaj Marta, świat jest mały
Nemi pisze:Mysza pisze:Dziewczyny szukamy DT dla suni "amstafki" W sobotę pod schroniskiem pan chciał ją przy nas oddać. Ubłagałyśmy czas do piątku, w czwartek mamy mu dać znać czy jest dom.
Wiem, że koty najważniejsze, ale czy ktoś mógłby zajrzeć do suniPotrzebna pomoc w zorganizowaniu transportu lub opłaceniu transportu.
Madie pisze:OK OK dziewczyny, biorę czarną, (fluidy zadziałały) tylko ktoś musiałby mi ją zawieść tutaj na Zawiszy, bo przy tej pogodzie cieżko tego kota wozić autobusem
Łazienke bedzie miała do dyspozycji, plus kocie witaminki i żacie, tyle mogę zapewnić. No i ogłoszenia o dom jak ją trochę poznam.
Madie pisze:OK OK dziewczyny, biorę czarną, (fluidy zadziałały) tylko ktoś musiałby mi ją zawieść tutaj na Zawiszy, bo przy tej pogodzie cieżko tego kota wozić autobusem
Łazienke bedzie miała do dyspozycji, plus kocie witaminki i żacie, tyle mogę zapewnić. No i ogłoszenia o dom jak ją trochę poznam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości