Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2010 19:52 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Burasek moze do mnie przyjechać. Kiedy skąd mogę go zabrać i co mam przy okazji pozałatwiać?

burakura

Od: Pon gru 21, 2009 15:57

Post » Wto sty 12, 2010 19:55 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

cudnie!!! :1luvu: hura :!: kolejny kociak ma domek!!! :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto sty 12, 2010 19:56 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

brawo Burakura :!: i oczywiscie podziekuj mezowi :mrgreen:

joluka

Post » Wto sty 12, 2010 20:16 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Kaprys2004 pisze:
Mysza pisze:
Kaprys2004 pisze:O niewiedzy Madie pamiętam, stąd znaczek " :wink: " przed nawiasem z nickami. Kto tu nie doczytuje? :twisted:

Małe zazwyczaj łapią kontakt szybko, więc wiele nie skłamałam. Ale to żywe stworzenie, charakter może być różny, mniej lub bardziej plastyczny czy śmiały, więc pewnie każdy ten margines bierze pod uwagę.

Ale ok, cichnę już i nie mącę.. :oops:
a tri ma DT nie u Anielki tylko innej osoby :twisted: :wink:

No nie inaczej.. :oops: :oops:

Mysza pisze:TRICOLORKA MA DT :mrgreen: U dziewczyny, którą z pół roku temu poznałam przypadkiem, teraz weszła na forum, zobaczyła i zadzwoniła... bierze ją w środę :)

Hau.. Hau... Hau...

Tak, tri będzie u mnie już jutro :1luvu:

marva

Od: Wto cze 16, 2009 18:15

Post » Wto sty 12, 2010 20:20 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

A witaj Marta, świat jest mały :)
AnielkaG

Post » Wto sty 12, 2010 20:25 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

burakura pisze:Burasek moze do mnie przyjechać. Kiedy skąd mogę go zabrać i co mam przy okazji pozałatwiać?

cudnie :)
Nie jutro. Czy czw lub piątek tak samo by ci pasowały?
Chcę z wetami ustalić ile ma tych zastrzyków na jelita dostawać, czy kontunuować to u Ciebie (jakby co weta masz gdzieś pod ręką?)
Pozałatwiać Ty nic, ja musze byś dostała książeczkę, wypis co dostawał i co ma dostawać :) Ty tylko powiesz, ze po kota od Eli S. i to załatwi wszystko ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto sty 12, 2010 22:00 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Mysza, wysłałam Ci pw ale nie mogę sie połapać czy rzeczywiście to się wysłąło... Pasują mi oba dni 11-13

burakura

Od: Pon gru 21, 2009 15:57

Post » Wto sty 12, 2010 22:27 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Mysza pisze:Dziewczyny szukamy DT dla suni "amstafki" W sobotę pod schroniskiem pan chciał ją przy nas oddać. Ubłagałyśmy czas do piątku, w czwartek mamy mu dać znać czy jest dom.

Wiem, że koty najważniejsze, ale czy ktoś mógłby zajrzeć do suni :?: Potrzebna pomoc w zorganizowaniu transportu lub opłaceniu transportu.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto sty 12, 2010 23:02 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Zrobiłam allergo dla suni:
http://allegro.pl/show_item.php?item=884023920

Proszę o jakąś sensowną treść ogłoszenia! Ja nie jestem dobra w wymyślaniu ogłoszeń i to na cito :oops:

Nawet jeśli sunia trafi do schroniska, mogę ogłaszać ją dalej.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto sty 12, 2010 23:37 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

genowefa pisze:Nawet jeśli sunia trafi do schroniska, mogę ogłaszać ją dalej.

Genowefciu - sunia jedzie jutro do DT 8) Ogłoszenia pewnie będą potrzebne, ale lepiej jak najpierw DT ją obejrzy, wtedy będzie można wpisać więcej informacji :)
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro sty 13, 2010 0:16 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

OK OK dziewczyny, biorę czarną, (fluidy zadziałały) tylko ktoś musiałby mi ją zawieść tutaj na Zawiszy, bo przy tej pogodzie cieżko tego kota wozić autobusem :)

Łazienke bedzie miała do dyspozycji, plus kocie witaminki i żacie, tyle mogę zapewnić. No i ogłoszenia o dom jak ją trochę poznam.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Śro sty 13, 2010 0:37 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

AnielkaG pisze:A witaj Marta, świat jest mały :)

:lol: a no.

marva

Od: Wto cze 16, 2009 18:15

Post » Śro sty 13, 2010 8:19 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Nemi pisze:
Mysza pisze:Dziewczyny szukamy DT dla suni "amstafki" W sobotę pod schroniskiem pan chciał ją przy nas oddać. Ubłagałyśmy czas do piątku, w czwartek mamy mu dać znać czy jest dom.

Wiem, że koty najważniejsze, ale czy ktoś mógłby zajrzeć do suni :?: Potrzebna pomoc w zorganizowaniu transportu lub opłaceniu transportu.

zajrzałam, widzę że sunia jedzie dziś (?) do Gdańska :piwa:
Obrazek

Mysza

Post » Śro sty 13, 2010 8:24 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Madie pisze:OK OK dziewczyny, biorę czarną, (fluidy zadziałały) tylko ktoś musiałby mi ją zawieść tutaj na Zawiszy, bo przy tej pogodzie cieżko tego kota wozić autobusem :)

Łazienke bedzie miała do dyspozycji, plus kocie witaminki i żacie, tyle mogę zapewnić. No i ogłoszenia o dom jak ją trochę poznam.

Madie!!! Wierzyłam w Ciebie!! Jak dobrze, że są jeszcze tacy dobrzy ludzie :) . :1luvu:

joluka

Post » Śro sty 13, 2010 8:33 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Madie pisze:OK OK dziewczyny, biorę czarną, (fluidy zadziałały) tylko ktoś musiałby mi ją zawieść tutaj na Zawiszy, bo przy tej pogodzie cieżko tego kota wozić autobusem :)

iichaaaa :mrgreen:
plac czy ulica Zawiszy? :lol:

Mała Czarna mnie zadziwia... rośnie chyba z dnia na dzień 8O Je i je i mam wrażenie, że małe zachudzone ciałko wypełnia się jedzeniem jak balon powietrzem i kotka rośnie w oczach. Nie umie się bawić, dymka ją zaczepia i zaczepia, a ta nie wie o co chodzi. Siedzi i patrzy na swoje odbicie w kafelkach. Ma takie smutne spojrzenie, taką poważną mordkę... jakby nie zaznała beztroskiego kocięctwa tylko musiała od razu walczyć o przeżycie. Jakby ten mały kociak poznał już wszystkie smutki życia :(
Wczoraj byłam Ta Niedobra i wyczyściłam jej dokładnie uszy. Ojj jak się chciała po nich podrapać w trakcie ;) Kropelki tez nie są fajne, ale uszy gorsze. Jak ją puszczę to się chowa i patrzy takim wzrokiem zrezygnowanym "i jeszcze to..." Ale nie syknie, nie drapnie, trzeba ją tylko przytrzymać do czyszczenia. Do głaskania też. Wtula mi łepek pod pachę i leży a ja głaszczę. Nie rozmruczała się jeszcze, ale w sumie po czyszczeniu uszu też bym nie mruczała ;)
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]