Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Byl jeszcze czarny, zupelnie jak Ty, Inus. Dawal sie wziac na rece, caluski mozna bylo nieraz zkrasc, wielki miziak... Od kilku miesiecy go/jej nie widze. Nie wiem, co sie stalo! Kociaki mieszkaly w piwnicy jednego z sasiednich blokow. Buras tam dalej jest, a czarnucha ani sladu! Ten kot mi ufal! Boje sie, ze cos mu sie stalo! Szukalam go w poblizu-nie widzialam juz moze od wrzesnia/pazdziernika... Na moje oko, to byly koty domowe, tylko po odchowaniu wyrzucone na bruk. Jak je pierwszy raz zobaczylam byly kuleczkami dobrze wykarmionymi, mialy miekka, lsniaca sierc, gladziutka jak tafla lustra! Wciaz nie moge przestac myslec o czarnuchu... Wczesniej ich nie wylapalam, bo kolezanka nie mogla wziac do siebie na tymczas (to bylo w krotkim czasie po tym, jak odeszla u niej kotka na PP). Nigdzie indziej nie moglam kotkow dac! Ja przygarnac nie moglam do siebie... Teraz planuje zlapac burasa, tylko musze zalatwic transport. A co z czarnym? Nie mam pojecia! Niepokoje sie i mam wyrzuty sumienia... Moze ktos go przygarnal i ma dobry DS, a jesli nie... jesli gdzies sie blaka i potrzebuje pomocy?! A jesli cos mu sie stalo?!...MaryLux pisze:Popłynęły chmury
śniegiem ociężałe
białe już dachówki
i ulice całe
Koty w swej piwnicy
skulone usnęły
choć pełne już brzuszki
miłości pragnęły
Inka

MaryLux pisze:Popłynęły chmury
śniegiem ociężałe
białe już dachówki
i ulice całe
Koty w swej piwnicy
skulone usnęły
choć pełne już brzuszki
miłości pragnęły
Inka
ujęłaś to dosłownie, maleńkatez bym tego chciala. Natomiast jestem pewna, ze to byly domowe koty, tylko po odstawieniu od matki... nie chce sie wyrazac niekulturalnie, bo wiadomo, o co chodzi...Shoo pisze:Pięknie Inuś, jak zawsze![]()
Wiesz, Kociara, są koty, które wychowywały się na dworze i, jakby to powiedzieć, nie wiedzą, czego nie mają (choć oczywiście najlepiej, żeby znalazły wspaniałych Dużych). Ale okropnie szkoda kotów, których właściciele po prostu się pozbyli - muszą bardzo tęsknić...
Oby każdy kot miał pełną miskę i znalazł swojego Anioła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości