Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
genowefa pisze:Mysza pisze:Dziewczyny szukamy DT dla suni "amstafki" W sobotę pod schroniskiem pan chciał ją przy nas oddać. Ubłagałyśmy czas do piątku, w czwartek mamy mu dać znać czy jest dom.
Pan sunię znalazł, szukał domu 3tyg, nie znalazł i przywiózł oddać.
Sunia ma 6-8 m-cy jest przymilna, pana głośnego głosu się ciut bała, wysterylizowana.
więcej fot i namiar na pana na maila mogę przesłać
Zrobiłaś jej ogłoszenia? Ja mogę zrobić: allegro wyróżnione, alegratka wyróżniona. Jeśli tego nie zrobiłaś, to prześlij mi namiary na Pana, jutro zrobię.
Never pisze:wykonalam mnostwo tel -m.in. do Anielki, ktora jak widze deklaruje zabranie drugiego kota. Pozostale tel to bylo molestowanie szpet o zabranie dwojki, i jet jeszcze jedna opcja, ale na razie chyba jej nie ma...jak sie dowiem dam znac, ale ja jestem teraz w necie przelotowo
Pozstale osoby odmowily
tajdzi pisze:Never pisze:wykonalam mnostwo tel -m.in. do Anielki, ktora jak widze deklaruje zabranie drugiego kota. Pozostale tel to bylo molestowanie szpet o zabranie dwojki, i jet jeszcze jedna opcja, ale na razie chyba jej nie ma...jak sie dowiem dam znac, ale ja jestem teraz w necie przelotowo
Pozstale osoby odmowily
Never, Mysza, wy się zgrałyście przy braniu kotów, wy wiecie kto co zadeklarował
mnie się wydawało że zabrałyśmy ich więcej niż planowałyśmy, ale to do potwierdzenia u myszy - czy to ozbacza, że część osób zrezygnowała? czy co się dzieje? bo kurde niefajnie jest!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości