Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anulka pisze:Teraz siedzi w łazience, bo dupsko ma pomalowane sreberkiem, które brudzi wszystkoCała łazienka w sreberku
Nadal jest wystraszony
Mam nadzieję, że jutro mu przejdzie, bo już tak dobrze nam szło. Wczoraj znowu odwiedziły go moje koty, i chyba był zadowolony z tego. No i chcę go w końcu wypuścić na pokoje
Poker71 pisze:Anulka pisze:Teraz siedzi w łazience, bo dupsko ma pomalowane sreberkiem, które brudzi wszystkoCała łazienka w sreberku
Nadal jest wystraszony
Mam nadzieję, że jutro mu przejdzie, bo już tak dobrze nam szło. Wczoraj znowu odwiedziły go moje koty, i chyba był zadowolony z tego. No i chcę go w końcu wypuścić na pokoje
Skoro stalowy ze srebrnym tyłkiem to mam propozycję imienia Silverman (w skrocie Sylwek:))
Znajomy mial kiedys stalowego kocurka to dostal na imie Stalin, że stalowy
jarekm pisze:Stalin, Poker daj se spokój z takim imieniem
Wystarczy ze jednego malucha ze stoczni nazywają Hitlerek
Anulka pisze:Dzięki za propozycjeWymyślanie imion to nie dla mnie
![]()
stalin![]()
jarekm-pani weterynarz, na pierwszej wizycie, zaproponowała Laki (czy Lucky)
![]()
Wczoraj, po pracy, otworzyłam drzwi od łazienki, ale nie chciał wyjść. Opuścił ją dopiero po 22Kocury go śledziły spokojnie, a na grzbiecie Niuni pojawił się irokez
Na noc już go nie zamykałam, ale myślę, że siedział w swojej kryjówce pod szafką. Dziś, na cały dzień, zostawiłam łazienkę otwartą. Nie wiem czy chodził po mieszkaniu. Po powrocie znalazłam biedaka wciśniętego pod szafkę
Mam nadzieję, że ta moja czarna zołza go nie pogoniła
Teraz tez nie wychodzi. Wiem, że potrzebuje czasu, tym bardziej, że był z niego niezły dzikus. Jednak chciałabym zacząć mu szukać domu, a nikt takiego strachulca nie weźmie
Mój Lolek przyjechał do mnie niby oswojony, ale tak naprawdę przez pół roku sporadycznie mogłam go dotknąć
Potem mu się odmieniło. Chociaż nadal należy do bojących dudków
Mam nadzieję, że w tym przypadku to tak długo nie potrwa
![]()
Ech, najpierw walił w drzwi, żeby wyjść, teraz ma otwarte i nie chce :roll: Dokładnie jak kot Simona![]()
Pozdrawiamy wszystkich trzymających za nas kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], puszatek i 94 gości