Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 18:00 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

w tych domkach sa faceci, odpada. mam juz 2 chetne domki na buraski, niestety tylko na 1 kotka, wiec Kuterek dalej szuka. Wczoraj po raz pierwszy szalał z Zoe przez pol nocy, oczywiscie bylo sporo syczenia, ale tez mnostwo zabawy.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sty 07, 2010 17:56 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Wczoraj mineły 2 tygodnie... az nie moge w to uwierzyc... 2 cholernie ciezkie tygodnie...

Bułek pewnie bedzie wymagal powazniejszych konsultacji - miewa ataki dusznosci, oprocz tego kicha i niepokoi mnie to, ze on bardzo szybko oddycha... tak jak Kaczuszka, kiedy byla chora..

Poza tym je, szaleje i dziurkuje po dawnemu.

Never

Post » Pt sty 08, 2010 15:41 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Zaglądamy....
jak ten czas leci...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt sty 08, 2010 16:46 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Zaglądam i pozdrawiam :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt sty 08, 2010 17:08 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

I jak tam Bułek żyje?
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Pt sty 08, 2010 19:39 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

myslalam, ze wszyscy zapomnieli...
Bulcio jeszcze zyje, przypominaja mi o tym moje podziurkowane nogi :roll: Poza tym jest ok, ale musze go dobrze zbadac. Kuterek z kolei ma duzy brzuszek... nie wiem czemu, bo reszta chuda. Jutro zaczynamy porzadne odrobaczanie calej czworki.
Za to ja zgubilam chyba dowod i karte kredytowa - mam tylko nadzieje, ze w domu. Co prawda na karcie nie bylo duzo, ale.... Ide do domu szukac :(

Never

Post » Pt sty 08, 2010 20:51 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Never pisze:Za to ja zgubilam chyba dowod i karte kredytowa - mam tylko nadzieje, ze w domu. Co prawda na karcie nie bylo duzo, ale.... Ide do domu szukac :(

oj mam nadzieję, że się znajdą bo zgubienie takiego zestawu to może być gigantyczny problem, co do odrobaczania, to daj znać jak z tymi rzeczami na bazarek bo u mnie zostało już 3 rzeczy więc mogę coś od Ciebie zgarnąć na kolejny bazarek

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Sob sty 09, 2010 11:23 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Wydawało mi się,że zgubiłam dokumenty, ale znalazłam po 2 miesiącach.
Poszukaj dobrze, bo teraz jakz zgłosisz, że zgubiłaś dokumenty,
to będziesz musiała wszystkie robić na nowo, nawet jeżeli znajdą się te stare. :roll:

kristinbb

Post » Sob sty 09, 2010 16:38 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Znalzaly sie - wsadzilam je do torby, ktora mialam wyrzucic... eeee... jeszcze jestem troche nieobecna, jeszcze za malo czasu uplynelo :(
na bazarek z checia przekaze rzeczy, z tym ze czesc jesli mozna przeznacze na biezace wydatki, bo robi sie coraz bardziej pod gorke. W zasadzie mozemy sie umowic teleonicznie nawet na jutro.
Za tydzien lub 2 chlopcy beda mieli baaardzo gruntowny przeglad medyczny, mam nadzieje, a co najwazniejsze, prawodopodbnie bezplatnie. Ale wiecej nie moge nic napisac. Poza tym szaleja wlasciwie caly czas. Zaden z nich nie nadaje sie na jedynaka - zapłaczą sie w domku bez drugiego kota.

Never

Post » Pon sty 11, 2010 18:10 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Wczoraj do lecznicy przywieziono potracona koteczke - mlodziutką buraskę. Miala polamane kosci czaszki, byla nieprzytomna, od czasu do czasu nia rzucalo i strasznie charczala... Lekarka dala jej 1 % szansy na wyjscie - pewnie nawet byly one mniejsze.... Pytalam czy moze nie warto sprobowac, pytalam kilka razy, ale potem odpuscilam... bo co, jesli by umarla w strasznych mękach? Bo skad wziasc pieniadze na operacje? 1% - wczesniej bym sie uparla, teraz nie... Bo ona wygladala strasznie, tak strasznie, ze nie wiedzialam co dla niej bedzie gorsze - czy natychmiastowa smierc, czy proba walki. Glaskalam ja dopki nie usnela, ale nie chcialam ogladac podawania ostatniego zastrzyku.... I nie umiem jej zapomniec... co ona zlego zrobila?
Tak jak nie moge zapomniec Kaczuszki - doopa, nie umiem zapomniec i nie moge sie pogodzic. I tak strasznie, tak strasznie mi jej brakuje...
Szukam podobienstwa do niej w innych kotach, przypatruje sie kazdemu buraskowi. Tak samo z Kuterkiem i Bułciem - sa przekochani, naprawde, ale ja widze w nich tylko to, co mi przypomina Kaczuszke. ja ich nie kocham... :( chociaz tak bardzo zasluguja na to, zeby byc kochani. to nie to - karmie je, glaszcze, pozwalam przewalac sie po mnie, udaje ze nie widze coraz bardziej zaszczanej przez Kutrerka kuchni, ale tak bardzo tęsknie za nia. Bez sensu to wszystko :(

Kuterek oprocz szczania demoluje mieszkanie oraz gania sie z Zoe. Caly czas spiewa - boje sie czy nie dorasta. Bulcio gania swoj ogon, poza tym ma rozlozony spiwór i skacze po nim - po spiworze potrafi bardzo szybko sie poruszac. Zerwal mi tez zaslone i sie w niej kokosi. Poza tym standarodowo dziurkuje - teraz glownie mnie. Wyzeraja wszystko, moim jedzeniem tez nie gardza, nie mam gdzie go schowac - Kuterek dotrze w kazde miejsce...

Never

Post » Pon sty 11, 2010 18:14 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

[*] dla Burasi
:cry: :cry:

:ok: :ok: :ok: za Kuterki
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto sty 12, 2010 18:35 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Wczoraj przekazalam rzeczy na bazarek - mam goraca prosbe do osob zagladajacych o podrzucanie bzarku, jak bedzie...a wlasciwie dwoch - jeden na splate dlugu, drugi na utrzymanie biezace - niestety nie dam rady sama :(

Kuterek niszczy wszystko z silą huraganu, jest wszedzie, rozwala wszystko, musi znalezc zakocony dom, zeby gdzies rozladowac energie.. Caly czas biega, warczy jak pies, czasem jak tygrys, cicho siedzi tylko kiedy spi lub je... Nikt nie chce takiego kota?

Bulek dalej dziurkuje mi nogi - wygladam jak ofiara przemocy domowej.

Dzis o 3 rano obudzilam sie - lezalam na wznak ze Sniegula (5,5 kg albo i wiecej) miazdżącą mi nogi, Zombiczkiem rozwalonym na brzuchu, a na piersiach - po jedym na kazdej rozwaleni byli bracia, strasznie traktorowali, przy czym Bułek zapalczywie ssał Kuterkową pierś.....

Never

Post » Wto sty 12, 2010 19:50 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

viewtopic.php?f=20&t=106104

zapraszam na bazarek dla Never , Kuterka, Bułka i reszty ...
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw sty 14, 2010 11:14 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Podrzucę was koteczki... :ok: :ok: :ok:

kristinbb

[poprzednia][następna]