chyba mamy jakas forumowa klatwe bo teraz ja mam problemy z kompem
wszystkie obrazki mi pozarlo widze tylko tekst i to na kazdej stronie internetowej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:Doszła dzisiaj nowa wpłata na zakup jedzonka
10.01. Anna3 60,00
Na koncie już na ten cel mamy 253zł. Pięknie dziękuję !!
bemka pisze:Chciałabym wziąć też pod wirtualną opiekę drugiego kotka. KsiężniczkęJest pierwsza na liście oczekujących i z pysiunia podobna do mojej Balbinki. Poproszę o nr konta.
Ciekawe co z burasiem Maciusiem... Długo się nie pokazuje...
nifredil pisze:Aglo Pięknie Dziekujemy za przygotowywanie fantów na Bazarek.To fantasycznie że możesz coś przygotować. Pomoc jest bardzo mile widziana. Dziekujemy choć wiem ,ze to teraz klopot dla Ciebie. Mam nadzieję ze Dziewczyny pomoga?
![]()
aglo pisze:nifredil pisze:Aglo Pięknie Dziekujemy za przygotowywanie fantów na Bazarek.To fantasycznie że możesz coś przygotować. Pomoc jest bardzo mile widziana. Dziekujemy choć wiem ,ze to teraz klopot dla Ciebie. Mam nadzieję ze Dziewczyny pomoga?
![]()
Dziewczyny juz zgłosiły chęć pomocy, ja chętnie pozbędę się rzeczy, których mi nie są potrzebne. To nie żaden problem dla mnie. Jak mają komuś służyć, albo się spodobają i koty na tym skorzystają-to dlaczego nie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: BB_Candy89, Google [Bot], sadnessofheart i 285 gości