A ja myślę, że to moja Pepsi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:No i suche zjada ale tylko z kulki-smakulki. Z miseczki nie. A jak z miseczki przesypię do kulki to zje...
magdaradek pisze:witam się w nowym tygodniu![]()
jak nasza śliczna Gibutek się miewa oraz Karolinka?![]()
no i Mamulka i Tatulek rzecz jasna
mamucik pisze: Gibutku, co do suchej karmy, to moje też tak mają - chrupki na blacie zyskują przedziwnie na smaku i aromacie. Ale trzeba widzieć moje Ogony, kiedy zbliża się wieczór i sypię suchą karmę do jednorazówek dla Uliczników. Tą samą, co to w misce stoi od rana. Ale wg Ogonów tylko moja, zakłamana wersja. One wiedzą lepiej - to tylko zmyła, że to ta sama karma. Tak naprawdę jest to Super Karma, Batman Wśród Karm i one dadzą mu radę
Gibutkowa pisze: Karolcia jak zwykle żebrze o jedzenie - to jej ulubione zajęcie![]()
mamucik pisze:O matko jedyna, toż to tygrysica, wodna tygrysica jak czytam![]()
Trauma mojego dziecka to wizyta w zoo - u żółwi wodnych. Dziecię me przylepiło nos do szyby i wtedy podpłynął zółw - nagle i w dodatku bez skorupy. To, że syn nie zszedł mi na serce zawdzięcza chyba tylko młodemu wiekowi. Dał dyla z budynku, wrzeszcząć przy tym tak dramatycznie, że Oskar za efekty specjalne to mógłby mu tylko buciki zawiązywaćAle jam żółwi ciekawa
Gibutkowa pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=106048
Gibutkowa pisze:Gibutek marudzi przy tabletkachDostaje w kabanoskach ale nawet tak trzeba ją namawiać, a już kilka razy dostała "na wcisk"
A ja ją tak chwaliłam
![]()
Ale placuszek na dolnej wardze z rozmiarów główki od szpilki zmniejszył się o połowę. Już nic praktycznie nie widać tylko taką drobniutka kreseczkę i to dopiero jak się mocno dolna wargę odchyli![]()
Mam nadzieję że wyniki tez będą do przodu. Za dwa tygodnie nasz wielki dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości