Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Też bym się chciała dowiedzieć, co słychać u pań? Jakby się dało pstryknąć fotki, to pokażę je przy okazji p. Opiekunowi - na pewno się ucieszy![]()
One takie przerażone wczoraj były, bo przecież całą drogę towarzyszył im pies, którego na pewno czułyBo u mnie w samochodzie były raczej cicho, a ewentualne odgłosy świadczyły raczej o maksymalnej wściekłości
![]()
Aha, jednak będę uderzać do Koterii w sprawie sterylki ostatniej kotki.
Prawdopodobnie będę też miała dla niej domekTylko na początku trzeba by domkowi pomóc z karmą przynajmniej, bo wiem, że tam akurat dołek. Ale byłoby tam dobrze naszemu dzikuskowi - duży teren, koty, psy, konie
Ja na pewno zrobię, co w mojej mocy jeśli chodzi o karmę, ale może ktoś jeszcze?
Stąd też moje pytanie do bardziej doświadczonych, kotkę trzeba wysterylkować, zaszczepić i odrobaczyć. Co i w jakiej kolejności? W Koterii jest kolejka (jeszcze nie dzwoniłam, ale pewnie jest) - czy można ją zaszczepić najpierw? Czy da radę zrobić wszystko w Koterii? Jak to wszystko pozałatwiać?
Potrzebuję pokierowania krok po kroku![]()
A jednocześnie chcę ją zabrać jak najszybciej z tego magazynu, z powodów jw - żeby p. Opiekun mógł wreszcie odetchnąć spokojniej.
Trudno, uhaha, wyląduje natenczas u mnie
Pomóżcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 253 gości