OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2010 17:30 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Wszystkie maja 5 dni brac antybiotyk.Ja sie zabije.Szczepienia odwleczone, bo teraz moje maja termin.
BP dodatkowo zastrzyk jutro "od drapania" .BP na świezba to nie wyglada. Ale u mnie rodzina rozkreca kaloryfery i moze kot do luksusu nie przyzwyczajony i za sucho ma!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 09, 2010 15:20 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Dzis Pikuś Burasek miał robiony zastrzyk.Same kłucie nie wystraszyło go tylko okropnie przeraził sie mocnego trzymania TZ. Az trząsł sie ze strachu i był zdezorientowany bardzo. Nie spodziewał sie takich numerów z jego strony. To ja jestem ten ZŁY :mrgreen:

Rano jak szykowałam dziczkom jedzenie coś burego kręciło sie pod nogami. Co prawda w całej kuchni kolorowo było :lol: Same głodomory,które swoje dostały ale i tak pilnowały blatu :mrgreen: Z góry Angel i Piuś podobni bardzo sa. raptem cos wtarabaniło sie z hukiem na blat.pewna trudność tez była bo nogi nie chciały tylne wpełznąć dalej. To coś strzeliło mi baranka a nawet dwa :lol: zagruchało i pożarło nereczki dziczkowe.Świeżo sparzone zresztą. :twisted:
To był...PIKUŚ :1luvu:
Mam tylko nadzieje,że niedługo i na kolana przyjdzie. On tak śmiesznie do nas zagaduje teraz, grucha i świergoli!Lubi TZ :mrgreen:
Tak cichutko powiem by nie zapeszyć...Kuwetkuje bezproblemowo.Już tydzień nie było niespodzianek :lol:

Dzis cała 5(pies tez) miała ordynowane leki.Cholera jak w szpitalu z jakimis rozpaskudzonymi bachorami.Kazdy w czym innym miał podane i kazdy inaczej "przymuszany' był do brania.Rudolfa od rana nie widze :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 09, 2010 16:06 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

ASK@ pisze:Dzis Pikuś Burasek miał robiony zastrzyk.Same kłucie nie wystraszyło go tylko okropnie przeraził sie mocnego trzymania TZ. Az trząsł sie ze strachu i był zdezorientowany bardzo. Nie spodziewał sie takich numerów z jego strony. To ja jestem ten ZŁY :mrgreen:

Rano jak szykowałam dziczkom jedzenie coś burego kręciło sie pod nogami. Co prawda w całej kuchni kolorowo było :lol: Same głodomory,które swoje dostały ale i tak pilnowały blatu :mrgreen: Z góry Angel i Piuś podobni bardzo sa. raptem cos wtarabaniło sie z hukiem na blat.pewna trudność tez była bo nogi nie chciały tylne wpełznąć dalej. To coś strzeliło mi baranka a nawet dwa :lol: zagruchało i pożarło nereczki dziczkowe.Świeżo sparzone zresztą. :twisted:
To był...PIKUŚ :1luvu:
Mam tylko nadzieje,że niedługo i na kolana przyjdzie. On tak śmiesznie do nas zagaduje teraz, grucha i świergoli!Lubi TZ :mrgreen:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

ASK@ pisze:Tak cichutko powiem by nie zapeszyć...Kuwetkuje bezproblemowo.Już tydzień nie było niespodzianek :lol:

tak cichutko przeczytałam i bardzo się cieszę. Trzymam wielkie kciuki. Cichutko
Widać, że on już pokonuje traumę. Zaufał wam i wychodzi na prostą. Za chwilę to będzie najbardziej przytulasty kot w gromadce, zobaczysz. :D

ASK@ pisze:Dzis cała 5(pies tez) miała ordynowane leki.Cholera jak w szpitalu z jakimis rozpaskudzonymi bachorami.Kazdy w czym innym miał podane i kazdy inaczej "przymuszany' był do brania.Rudolfa od rana nie widze :mrgreen:

Biedna Ty. :(
To prawda. Podawanie leków, to najlepszy patent na brak kotów w domu. :lol:
Trzymaj się :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 10, 2010 14:08 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Wojcio odszedł do siebie bo zaczyna gonic Pikusia. jak może to go z szafy nie wypuszcza lub do szafy pogoni. jednak Pikuś już nie jest takim strachulcem i odgryza sie.Więc kłaki fruwaja, Wojcio dzis ostatni dzień zastrzyków.Reszta jeszcze 2 dni.
Pikuś dziś siedział znów na blacie rano w kuchni.tarabani sie jakoś mimo uszkodzonej nóżki.Pzrydusiłam go dzis na rekach i wygłaskałam wbrew chłopakowi. To potem złapkował mi nogi ale bez pazurków.W oczach miał naganę 8O i wytrazne ostrzeżenie.Nic na siłe!

Wogle nasze koty zmieniły sie bardzo jak pusto w domu sie zrobiło. Rudolf i Wojtek przypomnieli sobie,że kochaja sie.Bawią sie tak po męsku :roll: razem i wylizuja.Angelek obserwator siedzi i co robi? Obserwuje.ganiaja za myszkami .robią wiele tupotu i dopominaja sie głasków. Wszystkie pchaja do wyrka.Ale to nie miłość do nas w tym wypadku..to mróz :mrgreen:
Pisze PUSTO ale prosze mi tu nie podsówać żadnych pomysłów.odpoczywamy przed burzą :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 10, 2010 14:53 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

To odpoczywajcie intensywnie, bo pewnie burza będzie ostra. :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Nie sty 10, 2010 15:28 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

czekamy na kociaki od Agneski i na koteczke. Bardzo sie o nia martwie. Kobitki ostro ja szukaja.Wmieszała sie Ewa ,więc może ruszy na przód!
No i jakem neonówka nie staram sie chodzic po mieście :mrgreen: ,wyglądać przez okno i...leże pod kocykiem.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 10, 2010 16:56 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

ASK@ pisze: i...leże pod kocykiem.

Dobrze, dobrze! Jak widać, Twoja sława jest już większa od neonu... pod kocykiem też Cię znajdą :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Nie sty 10, 2010 17:35 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

hanelka pisze:

Dobrze, dobrze! Jak widać, Twoja sława jest już większa od neonu... pod kocykiem też Cię znajdą :mrgreen:

To nie jest wcale smieszne :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 10, 2010 22:32 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Ja sie zabije albo gada wstretnego ubiję.Rudolf cos sobie z lewym okiem namotał.Czerwone i obrzękniete.
Czyżby męskie zabawy mu wylazły. Wojcio zaś druga gadzina zostawił pazury w kudłach Pikusia. Dosłownie :mrgreen: Jedyne dobre,że Pikus odgryza sie teraz rezydentom. Ale przydybła go spiacego w szafie i moc kudłów wyrwał.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 13:33 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Rudolf na kroplach ,daje noge na sam widok mojej osoby :mrgreen: Nawet w nogch sie połozył byle z dala od mojej reki :twisted: Ale oko otwiera już. 8O
Danka dale byle jak :mrgreen: Jutro do lekarza.
Pikus Buras cos trzepie uchem.Nie podoba mi sie to bardzo.
Czyli choroby i nieszczęscia chodza stadami :mrgreen: Bo gdyby TYLKO parami to bym sie ucieszyła.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 14:59 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Zdrówka życzę!!! :ok:
a mój ojciec, 77 lat, w szpitalu, skomplikowane złamanie nogi, operacja się odwleka z powodu słabego serca :cry:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon sty 11, 2010 15:04 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Ja-Ba pisze:Zdrówka życzę!!! :ok:
a mój ojciec, 77 lat, w szpitalu, skomplikowane złamanie nogi, operacja się odwleka z powodu słabego serca :cry:

Dziekujemy za życzenia :lol: Oby szybko się spełniły :lol:
Wiem Janeczka na którymś watku czytalam,że TZ siedzi z tata w szpitalu. Ciepło o Was mysle i trzymam kciuki. Nie zamartwiaj sie, będzie dobrze! No,dobra jak chcesz, to sie zamartwiaj,bo i tak nic innego robić nie będziesz :mrgreen: Ale i tak będzie z tata ok. :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 15:04 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

ASK@ pisze:
hanelka pisze:

To nie jest wcale smieszne :mrgreen:

Ja się wcale nie śmieje. Masz szalony czas, nie wiem jak nadążasz za tym wszystkim.
Niech Ci potwory zdrowieją, zanim zwariujesz.
:ok:
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 11, 2010 15:09 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

schudłam :lol:
tylko na gębie niepotrzebnie i w marnych przodkach :mrgreen: zwisy mi sie porobiły nie tylko spódnic :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 15:15 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Aśka, to reklamuj dietę-cud i koś kasę zanim ktokolwiek zajarzy co trzeba zrobić żeby schudnąć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

[poprzednia][następna]