Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Ja też dla malutkiej zrobiłam bazarek viewtopic.php?f=20&t=105985&p=5435218#p5435218 oby coś się sprzedało bo kicia potrzebuje tych pieniążków
Poker71 pisze:kinga-kinia pisze:Ja też dla malutkiej zrobiłam bazarek viewtopic.php?f=20&t=105985&p=5435218#p5435218 oby coś się sprzedało bo kicia potrzebuje tych pieniążków
Kinga, na watek pkdt wrzucilam filmy jakie moge przeznaczyc na bazarek, jak chcesz moge Ci podrzucic
viewtopic.php?f=13&t=101596&p=5436352#p5436352
Karoluch pisze:Jeśli kotka będzie operowana można od razu pod narkozą opróżnić jej jelita; a na przyszłość jest rada, niesamowicie działa Colon C. Nasza kotka miała podobny problem, nie załatwiała się samodzielnie, jelita w ogóle nie przesuwały odchodów; parafina tylko nadaje poślizg, laktuloza rozrzedza, ale te substancje raczej nie pomogą, warto spróbować Colonu. pęcherz pewnie trzeba będzie wyciskać, jeśli nie ma przeciwwskazań. miednica jest cała, ale czy nie ma ucisku lub pęknięcia kręgosłupa w dolnym odcinku,; czy lekarz wspominał coś o nivalinie?
dorot pisze:Jakieś wieści o Fuksi dzisiaj będą?
seja pisze:Będę dzwonić.
Z całą pewnością żyje , dr zadzwoniłby jakby coś się działo.
W lecznicy w niedziele nikogo nie ma i dr dojeżdża tam , zeby małą nakarmić, kuwetkę sprzątnąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 116 gości