Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
soso pisze:Zadzwoniła do mnie Ania, która adoptowała ode mnie Amelkę.
W Nowym Porcie dokarmia dwa koty, dość młode (ok 2-3 mce), ale obawia się o nie, podobno starsze koty, które tam są atakują je, odganiają od misek itp. Zadeklarowałam, że mogę je wziąć do siebie na DT, ona wraz z mężem spróbują je złapać. Podobno są dość dzikawe, aczkolwiek bardzo głodne, więc mam nadzieję, że się uda.
Czy gdyby jej się nie udało, można jej wypożyczyć klatkę łapkę?
Agnieszka Marczak pisze:Marea jak moge oddać Ci transporter?Może się gdzieś spotkamy w okolicach wrzeszcza,Oliwy lub centrum?
Marea pisze:Agnieszka Marczak pisze:Marea jak moge oddać Ci transporter?Może się gdzieś spotkamy w okolicach wrzeszcza,Oliwy lub centrum?
Agus, ja mieszkam blisko Galerii Baltyckiej, jak tez blisko ETC za Zaspie, jesli bedziesz w tych rejonach to wez transporter i daj mi znac to sie umowimy gdzies.
Agnieszka Marczak pisze:Marea pisze:Agnieszka Marczak pisze:Marea jak moge oddać Ci transporter?Może się gdzieś spotkamy w okolicach wrzeszcza,Oliwy lub centrum?
Agus, ja mieszkam blisko Galerii Baltyckiej, jak tez blisko ETC za Zaspie, jesli bedziesz w tych rejonach to wez transporter i daj mi znac to sie umowimy gdzies.
oki
Dzisiaj jadę do miasta to możemy się umówić za Galerią Bałtycką
nelonik pisze:nie rozumiem tego przeciwstawienia, jakby do dzialania w ramach organizacji umiejetnosc wspolpracy byla zbedna. I nie rozumiem dlaczego organizacja nie moze decydowac co finansuje. Moze to co uwazasz za dyskryminowanie kotow przez podzial na "nasze" i "cudze" to po prostu mierzenie zamiarow wedlug sil, zamiast odwrotnie?
iza5 pisze:I tak wszyscy umrzemyPOKÓJ!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 27 gości