Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Wto sty 05, 2010 23:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze::roll: dobrze, że nie widziałaś mnie w realu :roll:
prawie 60 kg żywej wagi przy niecałym 1,60 m wzrostu :roll: :twisted: :twisted:

To ja swoją wagę przemilczę :roll: , chudzielcu! :twisted: :wink:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro sty 06, 2010 16:14 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Buu... u nas się nikt nie wyrodził...co za rodzinna lojalność :twisted:
Paluszek

Post » Śro sty 06, 2010 18:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Zawsze wydawało mi się, że najbardziej w Mamusię poszedł Ropuszek 8) , ale tak naprawdę Tadźka i Pluszak wcale nie są od niego szczuplejsi, a i wszystkim pozostałym też niewiele brakuje :oops:

Zabierzcie ten śnieg :twisted:
Właściwie to mógłby sobie leżeć i nawet zimno też może być tak jak jest, tylko żeby buty i kapota tak nie przemiękały... Zazdroszczę tym futrzanym Padalcom: siedzą w cieple i nie muszą ani na chwilę wystawiać nosa, michy pełne, łóżka miękkie, kuwety wyczyszczone... A kto musi za to na to wszystko pracować??? Kto wstaje co rano przed świtem, wychodzi na wstrętny mróz, a co najgorsze: musi potem siedzieć przez bite osiem godzin po uszy w nudnej i żmudnej robocie, no kto??? I za jakie grzechy??? Trzeba mieć solidnie zakręcone pod sufitem, żeby tak męczeńsko bezinteresownie pracować na jakieś dziewięć wyleniałych kreatur :twisted: :twisted: :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sty 07, 2010 8:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

No.. :mrgreen:
Jak na dzisiaj Wielbłądku?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 07, 2010 17:27 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Do dupy, jak zwykle :( To znaczy koty OK, na szczęście, tylko ja do dupy :(
Nie mam już żadnych zainteresowań. Żadnych. Żadnych. Po pracy aż do rana nie istnieje nic poza wyrkiem :( Nie istnieją książki, kino, znajomi, nie jestem w stanie nawet wokoło siebie posprzątać i wybrać się do Reala po żadne większe zakupy... Myśli też ledwo istnieją: te wszystkie leki, które teraz biorę, mają chyba na celu zabić na wszelki wypadek wszystkie moje myśli, zawczasu: bo większość ich boli nie do zniesienia :( Chory strach, koszmarne głupie sny, budzenie się co godzinę, a potem w pracy zasypianie przy biurku i herbata zaparzana z trzech torebek w jednym kubku, przestaję mieć siłę dosłownie na wszystko, prawie że na samo chodzenie nawet... Niech ten koszmar wreszcie się skończy, zanim doprowadzi mnie do ostateczności.

Przepraszam Was za to, że wątek dogorywa. Naprawdę nie mam siły :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sty 07, 2010 19:01 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądku, trzymaj się :ok: aby do wiosny...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 07, 2010 20:48 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Siupsiup :love: , jaki on jest rozczulający...

Wielbłądzio

Post » Pt sty 08, 2010 18:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Sen. Płacz. Sen. Praca. Dom. Prochy na uspokojenie. Sen. Jutro sobota, więc między snem a snem nie będzie pracy, płaczu za to pewnie będzie jeszcze więcej...

Jak zwykle, jesteście przy mnie: privowo, telefonicznie i smsowo - jak zwykle dziękuję Wam najserdeczniej jak potrafię :1luvu: ... Jeśli to wszystko się kiedyś skończy (i skończy się jeszcze zanim mnie całkiem zabije na śmierć), będzie w tym Wasza ogromna wspólna zasługa... Niech tylko się skończy...

Wiecie, a Buś zaczęła strasznie dużo jak na nią jeść. Ostatnio u wetki (przed zabiegiem usuwania zębów) ważyła całe 3,30 kg, przy takim jedzeniu jak teraz chudła raczej nie będzie tylko wręcz przeciwnie :wink:, więc ... Czyżby jeden poważny problem (puk puk puk puk w czółko Tadzia - toć niemalowane :wink: ) miał zamiar być nareszcie z głowy...?

Wielbłądzio

Post » Pt sty 08, 2010 18:43 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wszystko jest możliwe Wielbłądziu ....... :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 08, 2010 23:05 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:Wiecie, a Buś zaczęła strasznie dużo jak na nią jeść.

Może ją wreszcie przestały zęby boleć, oby :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob sty 09, 2010 13:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Buśka :ok:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob sty 09, 2010 19:48 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Zrobiłam nowy spory zapas saszetek i puszek Miamora, Królewna jest od jakiegoś czasu jego smakoszką :wink:

Przespany cały dzień, na dobre wstałam dopiero koło szóstej... Biedne są te koty z taką Pańcią jak ja: przez cały tydzień przychodzi do domu tylko nocować, a w weekendy - chociaż teoretycznie jest obecna - też tylko i wyłącznie śpi zamiast się dziećmi zająć :roll: :(
Nie wiem, co będzie dalej, tak nie da się żyć, nawet dla nich :(
Idę czytać i pewnie znowu spać (chociaż znów mi łapska podrętwiały :( ).

Wielbłądzio

Post » Sob sty 09, 2010 19:52 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Kasiulku One mają najukochańszą Panią na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trzymaj się cholibka no! :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob sty 09, 2010 19:53 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Królewna grubasek? :1luvu:

Kasieńko, całujemy mocno, zwłaszcza Taki Jeden 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob sty 09, 2010 20:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

gattara pisze:Królewna grubasek? :1luvu:

Ano niestety. Jeśli dalej tak pójdzie, to Ch.Ch. straci swoje emploi :wink: , a 'Gruba Cholera' brzmi przecież o wiele, wiele gorzej, zresztą Grubych Choler to ja mam tu całe stado, tylko Chuda była ewenementem :roll: :wink:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]