Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Byłam dzisiaj w bibliotece. Tej, na którą latem się obraziłam. Myślę sobie - co tam, dam jej szansę, bo czytać mi się chce![]()
Dorota pisze:Sihaja pisze:Byłam dzisiaj w bibliotece. Tej, na którą latem się obraziłam. Myślę sobie - co tam, dam jej szansę, bo czytać mi się chce![]()
Mialas jeszcze inne wyjscie
Sihaja pisze:ewung - śniłaś mi się dzisiaj. A raczej Twoje obrazki. W moim śnie byłaś.... ilustratorką książek dla dzieci. śniło mi się, że oglądałam książkę - bajkę pięknie ilustrowaną. I myślę sobie - zupełnie jak obrazki ewung. Patrzę na opis na pierwszej stronie a tam: ilustracje: ewung. NIe myślałaś nigdy o tym, żeby ilustrować książki?
ewung pisze:Sihaja pisze:ewung - śniłaś mi się dzisiaj. A raczej Twoje obrazki. W moim śnie byłaś.... ilustratorką książek dla dzieci. śniło mi się, że oglądałam książkę - bajkę pięknie ilustrowaną. I myślę sobie - zupełnie jak obrazki ewung. Patrzę na opis na pierwszej stronie a tam: ilustracje: ewung. NIe myślałaś nigdy o tym, żeby ilustrować książki?
Pewnie że myślałam, wiele razy. Może ta książka i obrazki do niej już gdzieś czekają żeby się zmaterializować. I może pewnego dnia spełnię swoje marzenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 53 gości