Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2010 23:03 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

JP - Opiekun Wirtualny - Ja-Ba

Jp jest cudny, no co tu dużo pisać. Śliczny, czyściutki, zadbany. Gęste, mocne, piękne futerko. Zdrowie i apetyt pierwsza klasa.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt sty 08, 2010 23:08 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:JP - Opiekun Wirtualny - Ja-Ba

Jp jest cudny, no co tu dużo pisać. Śliczny, czyściutki, zadbany. Gęste, mocne, piękne futerko. Zdrowie i apetyt pierwsza klasa.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt sty 08, 2010 23:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Malinka - Opiekun Wirtualny - Afatima

Muszę przyznać, że Malinka nam ostatnio złagodniała. Znow zrobila sie z niej słodka, grzeczna dziewczynka, która lubi głaski. Ha...lubi tez fotografowanie. Często bawi sie jak mały kociak wciągając do zabawy inne kociaki. Zdrowie i apetyt dopisują.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Pt sty 08, 2010 23:12 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

J-a Ba wiedziałam :D trudno się nie zachwycać takim rudzielcem tłuściutkim jak kiełbaska :D

A moja Malinka dziewczynka ma takie piękne oczy...

Wypróbowałam Fotowiadro... nifredil jesteś wielka! To torpeda w porównaniu z imageshackiem...
Obrazek

Afatima

Post » Pt sty 08, 2010 23:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Borsuk ma swojego Opiekuna Wirtualnego w Vivie

Wszyscy chyba pamiętamy Borsuka? jaki nam numer odwalił w ubiegłym roku? Oj wybrudził nam się wtedy kociak strasznie. Bardzo wybrudził.Na szczęscie szybko sie doczyścił i problem jakoś się ....zmył...Borsuk to sie taki fajowy teraz zrobil ze pozwala mi sie nawet pogłaskać. A i Niunia ma u niego wzgledy bo juz jej nie gania a nawet pozwala podejść i jesć jedzonko ze wspólnej miseczki.

Obrazek.Obrazek.Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 23:55 przez Iweta, łącznie edytowano 2 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt sty 08, 2010 23:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Aldonka ma swojego Opiekuna Wirtualnego w Vivie

Oj martwiłam się o Aldonkę i to bardzo. Nie widziałam kici prawie trzy tygodnie. Co prawda jedzonko było codzień zjadane, ale nie miałam pewnosci czy je je Aldonka czy Borysek. Teraz Aldonka jest codziennie i czeka. Moze byl czas ze chorowała? I stad nie przychodziła codziennie? Najważniejsze ze jest. Cała zdrowa i apetyt dopisuje.

Obrazek.Obrazek..Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 23:51 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Pt sty 08, 2010 23:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zezolcia Opiekun Wirtualny Diafora i Szarusia, któr a czeka na Swojego Opiekuna Wirtualnego

Nastepna kocia para bardzo silnie ze sobą zwiazana. Kotki zawsze czekają razem. Razem się tula, jedza a nawet przekomarzają między sobą.To juz mocne nasze Seniorki. Szarusia cieszy sie lepszym zdrowiem . Zezolcia częsciej sie niestety przeziębia i podejrzewam że ma problemy astmatyczne.Apetyt obu kotkom dopisuje.Szarusia czeka na Swojego nowego Opiekuna Wirtualnego.

Obrazek..Obrazek..Obrazek....
Obrazek....Obrazek...Obrazek...
Ostatnio edytowano Sob sty 09, 2010 0:12 przez Iweta, łącznie edytowano 4 razy

Iweta

Post » Pt sty 08, 2010 23:34 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kumpel Dorci

A to jest właśnie Kumpel Dorci. Myśle jednak nad innym imieniem dla kotka. Moze Komuś coś fajnego wpadnie do głowy? Kociak jest naprawde duzy i bedziemy go musieli umieścic na naszej liście kocich Olbrzymów. Kiedy przyszedł wyglądał na zabiedzonego, wychudzonego. Od lata nabrał juz duzo ciałka i pokazał ze tak naprawde to on jest wielki kociak. Zawsze czeka razem z Dorcia i chyba jest mu z nami dobrze bo trzyma sie miejsca i kociej stołówki mocno.Myśle o dodaniu kotka do oferty Adopcyjnej. Prosze o jakieś ładne imię dla niego.

Obrazek....Obrazek....Obrazek....
Obrazek....Obrazek....Obrazek...
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 23:53 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Pt sty 08, 2010 23:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Halinka Opiekun Wirtualny Klusek

Halinka w tym roku wyraznie nam przybrała ciałka. Wygląda teraz dużo zdrowiej. mam wrazenie ze jest spokojniejsza i zawsze z duzym spokojem czeka aż sie wdrapię i nałoże jej, Feli i Gapci jedzonko na ich daszku.Trzyma sie nam tej zimy wyjątkowo dobrze.Zdrowie i apetyt dopisuja.

Obrazek..Obrazek..Obrazek..
Obrazek..Obrazek..Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 23:54 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Pt sty 08, 2010 23:49 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Smyk

Smyk to kotek zyjacy w obrębie moich działek. Dołączył do naszych kotków trzy miesiace temu. Zdążył się juz troszkę podkarmic. Smyk czasem czeka blizej działek, czasem blizej zabudowań. Nigdy wcześniej nie widziałam go na działkach. Moze zatem mieszkać w pobliżu znajdujących sie w pobliżu budynkow mieszkalnych.Odkad odkrył naszą kocia stolowkę czeka prawie codziennie. Jest ostrozny ale na wołanie biegnie z wielka radościa i czeka aż zostawie jedzonko.

Obrazek..Obrazek..Obrazek

Iweta

Post » Sob sty 09, 2010 0:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

JP jest fantastyczny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: Uwielbiam rude a to drugie zdjęcie, no cudo normalnie 8O
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Sob sty 09, 2010 9:51 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Dzień dobry wszystkim :D
Jak pogoda u Was? U mnie wczoraj napadało tyle śniegu, że musiałam kilka razy odśnieżać wjazd a dziś......deszcz pada :evil: Na drodze i chodnikach zrobiła się szklanka, dobrze, że nie muszę dziś nigdzie jechać :wink: i mam nadzieję na poprawe pogody do poniedziałku 8)

Iweta

Post » Sob sty 09, 2010 10:28 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

U mnie sypie śnieg, świata coraz mniej widać :roll: Cisza, wiatru nie ma, tylko czapy coraz większe na drzewach.
Obrazek

Afatima

Post » Sob sty 09, 2010 10:50 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

u nas tragedyja narodowa
sypie bez ustanku takze swiata rowniez nie widac 8O i chyba nawet nie ma zamiaru przestac
autobusy chyba znow nie kursuja i samochodow tez nie slychac
najgrosze jest to ze prawdopodobnie maja koncowke rezerw soli i zwiru i zachwile z tego sniegu zrobi sie holiday on ice i w ogole fanie bedzie.

mam nadzieje ze u Izy jest ok :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob sty 09, 2010 11:44 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

W Szczecinie padało śniegiem solidnie jakiś czas temu. Z tego co widzę przez okno nadal pada, ale płatki jakby mniejsze.
Mi tak dobrze w łóżeczku, że nie chce się wstawać i wychodzić z domu. Ale niestety trzeba będzie, dziś czeka nas łapanie Celinki do transporterka (nieprzyjemna sprawa dla obu stron :roll: ) i szczepienie u weterynarza. Znów po całej akcji pewnie będzie wobec nas stosowała zasadę "ograniczonego zaufania" i na nasz widok będzie czmychała byle dalej.A wczoraj już mi tak ładnie mruczała podczas miziania.

Kotki p. Izy wszystkie na zdjęciach wyglądają na takie zadbane, puchate i zadowolone :) Mam ambiwalentny stosunek do zimy - z jednej strony lubię jak jest biało, a z drugiej odkąd zaczęłam myśleć więcej o bezdomnych kotach, zdaję sobie sprawę jak im musi być zimno w mróz.

Edit: literówka :roll:
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

[poprzednia][następna]