Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:bardzo smutno
mój Maks powoli umiera
Agn pisze:Nie macie pojęcia, jak jest mi źle i ciężko.
Z czwórki rodzeństwa, PP przeżyła tylko Bokira. Najmniejsza i najdelikatniejsza wśród braci. Kochana, beztroska - lubiąca i ludzi i koty; i psa.
Adopcja do domu Hani i Grzesia to było najcudniejsze, co mogło ją spotkać. I mnie również.
To było cudne zrządzenie losu. Hania zastanawiała się nad adopcją Sonka, kiedy ten był jeszcze w schronie w Elblągu, ale kiedy rozmawiałyśmy o tym, że Hania często jeździ ze wszystkimi kotami do mamy, wyszło na to, że dal Sonka byłby to zbyt duży stres. Wtedy powiedziałam Hani, że mam u siebie taką ładną pastelową tri, w sam raz do kompletu dla Oliwki. Kiedy Hania podjęła decyzję o adopcji, byłam bardzo szczęśliwa.
Bokira miała najcudniejszy dom, jaki mogłam dla niej wymarzyć.
dellfin612 pisze:Agn pisze:Nie macie pojęcia, jak jest mi źle i ciężko.
Z czwórki rodzeństwa, PP przeżyła tylko Bokira. Najmniejsza i najdelikatniejsza wśród braci. Kochana, beztroska - lubiąca i ludzi i koty; i psa.
Adopcja do domu Hani i Grzesia to było najcudniejsze, co mogło ją spotkać. I mnie również.
To było cudne zrządzenie losu. Hania zastanawiała się nad adopcją Sonka, kiedy ten był jeszcze w schronie w Elblągu, ale kiedy rozmawiałyśmy o tym, że Hania często jeździ ze wszystkimi kotami do mamy, wyszło na to, że dal Sonka byłby to zbyt duży stres. Wtedy powiedziałam Hani, że mam u siebie taką ładną pastelową tri, w sam raz do kompletu dla Oliwki. Kiedy Hania podjęła decyzję o adopcji, byłam bardzo szczęśliwa.
Bokira miała najcudniejszy dom, jaki mogłam dla niej wymarzyć.
Agn, dziękuję Ci za te słowa.
Kochaliśmy Bokirkę, pozostanie w pamięci
Miała najcudowniejszy dom, jaki mogła sobie wymarzyć i najwspanialszych opiekunów.
Bokireczko, Aniołku, nie cierpisz, wyzwolona, bądx szczęśliwa tam, dokąd odeszłaś.
Zawsze pamiętaj Hanię i Grzesia. Teraz oni cierpią, bardzo Cię kochają, Twoje Wspomnienie.
Bokireczko, pozdrów proszę wszystkie te kocie dusze, które dotarły do celu przed Tobą
i te które na ziemi miały Raj, i te które przeżyły Piekło. Teraz wszystkie są szczęśliwe.
A gdy Los pozwoli spotkamy się jeszcze
Niech Ci to światełko rozświetli Drogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości