devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 14:22 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

A tak nawiasem mówiąc Gosiu, to 'Biała Glizda' bardziej pasuje do mojej Załogi niż Haus, może zostanę przy tym imieniu? ;)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Czw sty 07, 2010 14:24 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

no właśnie nasz wet też twierdzi, ze to raczej wysuwanie śluzówki odbytu niż hemoroidek, ale tak 100% to nie wie, właśnie się zastanawiam czy można by tu zrobić jakieś badanie np. przy okazji usuwania kamienia pod narkozą, muszę się zorientować

Luss, a kiedy Haus się do Ciebie wprowadza?
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pt sty 08, 2010 8:46 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

ja juz używam do niej tej Białej Glizdy;) zresztą jak ją poznasz i zobaczysz w akcji to zgodzisz sie że to imię baaardzo do niej pasuje;) a no i zanim panna przyjedzie zdejmij wszystko o sie moze stłuc, spaść, zrobić glizdzie krzywdę jak sie bedzie za bardzo tam pchała ( u mnie wlazła do takiego dużego wazonu stojącego na podłodze i nie mogła wyjśc..) jest wszędobylska, wścibska, nie uczy sie na błędach, nie reaguje na psssik!!! jest nadpobudliwa psychoruchowo i czasami jak mruczy to tez gryzie:) no po prostu Biała Glizda 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt sty 08, 2010 9:14 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

Jak tak czytam, to stwierdzam, ze ona coraz bardziej mi wyglada na mniejsza kopie mojego Galgana ;) On slyszy, a na psssik, tez nie reaguje, jak nie chce ;) O gryzieniu nie wspominajac..
A kiedy? Zalatwiam transport wlasnie, poki co mam kogos dopiero na poczatek lutego, ale szukam dalej.. :)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Pt sty 08, 2010 14:20 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

Obrazek

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt sty 08, 2010 14:24 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

no proszę!! pięknie panny "obtuliły" Tż-ta, a Ty yogusiu gdzie?? Ty musisz przycupnąć obok??;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt sty 08, 2010 14:30 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

nooo, dla mnie miejsca nigdy nie ma, bo jeszcze zwykle pies w nogach leży :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt sty 08, 2010 14:34 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

O, jakie błogie lenistwo, do pozazdroszczenia :P

Gosiu, wybierasz się na wystawę?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sty 08, 2010 16:13 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

Agnieszko, wybieram się "z drugiej strony klatki" :) pooglądać:) Mietek na razie ma wolne i przykaz by dużo przeżuwać;) by broda nadgoniła resztę. a ja przyjadę pooglądać, kiedy będziesz?? zrobić rogaliki z różą dla utrudzonych wystawców??
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt sty 08, 2010 17:21 Re: Haus devonka na tymczasie:) foty str. 45

W sobotę :)
Oczywiście że zrobić! :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob sty 09, 2010 9:40 Re: Haus vel Biała Glizda devonka na tymczasie:) zamorduję......

:twisted: :twisted: :twisted:
ukradłam mojej wetce aloes. Taki doniczkowy. Podobno dobra sprawa na zadrapania kociego pazura, jakieś brzydkie strupki, itp, zarówno u kota jak i u człowieka. Ukradłam. Rozmroziłam ziemię. Wsadziłam do doniczki. Chuchałam. Dmuchałam. Małpa Glizdowata załatwiła aloes w dwie sekundy. Zwaliła doniczkę. Na. Mojego. Laptopa!!!!!!AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bosze jak dobrze że to demoniczne wcielenie kota niedługo wyjeżdza, i beda tylko moje futrzaste, grube, pokładające się chłopaki którym nie chce sie nic zrzucać.....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob sty 09, 2010 10:42 Re: Haus vel Biała Glizda devonka na tymczasie:) zamorduję......

Pati też nam przypomniała, ze koty potrafią wchodzić pod sufit i coś zrzucić choć w porównaniu z Haus i tak jest aniołkiem, ale to może kwestia wieku.

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob sty 09, 2010 19:42 Re: Haus vel Biała Glizda devonka na tymczasie. Głową w dół..

moje chłopaki sypiają w dziwnych pozycjach, w dziwnych miejscach ale zawsze w zgodzie z zasadami kociego savoir- vivre'u, no i zgodnie z własna fizjologią, ot, choćby:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ale tak zupełnie z własnej woli i na stałe głową w dól jak nietoperz????
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie sty 10, 2010 20:34 Re: Haus vel Biała Glizda devonka na tymczasie. Głową w dół..

ja sie przypominam!!!! i o zdjęcia dopominam!!!! bo będę....... :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie sty 10, 2010 20:54 Re: Haus vel Biała Glizda devonka na tymczasie. Głową w dół..

jesu..daaawno mnie tu nie było i foty muszę dać..jutro :wink:

u nas wszystko ok..zmieniłam jedzonko Lusi na Orijen-smakuje nawet..do tego mięsko :wink:
i będziemy zaczynały powoli barfować :wink:

szukam drugiego devona :lol:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

[poprzednia][następna]