*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt sty 08, 2010 15:20 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Kciuki za Spikusia :ok: :ok: :ok:
Cieszę się, że burasia znalazła dom :D
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt sty 08, 2010 16:07 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Maniuś w domu! Będę zdawać relację ze wszystkiego na tamtym wątku. Ando miałam przez Ciebie trochę stracha!
Przychodzę i mówię, że po Maniusia, a kobieta mi mówi że jeszcze jedna osoba po niego się zgłosiła 8) Trochę byłam w szoku, bo ostatnio mi mówili, że on nie ma szans na adopcję. Okazało się, że znajoma wolontariuszka powiedziała, że przyjdę i Twoja znajoma p. Joanna też dzwoniła. W końcu jednak doszliśmy wszyscy do porozumienia, że ja to ja :) Maniuś zaklimatyzował się odrazu :wink: Będzie z nim troche problemów, ale dam radę.
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pt sty 08, 2010 19:35 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Miss, sory tak sie zbiegło to w czasie jakoś, że akurat jak przyszłać to Joanna dopiero z nią zaczynała rozmowę i nei wyjasniła do końca.
Ja za to miałam telefon: słuchaj, ale jakies dwie dziewczyny przyszły, co mam robić??
W końcu kazałam podac hasło "Anda" i okazało się, że to Ty :)
Właśnie dzwoniła Joanna, zeby zapytać jak Maniuś:)
Powodzenia i zdrówka dla kocia.
Acha, on nie był odrobaczany!!!
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sty 08, 2010 20:19 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

W zasadzie to 3 nawet, ale jedna poleciała oglądać psy :roll: Już wrzucam fotki. Nie za dobra bo on nawet przez chile nie trzyma główki nie ruchomo. :roll:
Obrazek

Miss

Post » Pt sty 08, 2010 20:23 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Spikey - wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: a co to może być, taka mała plamka?

Miss powodzenia z Maniusiem i pisz co u Was, też :ok: trzymam
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt sty 08, 2010 20:41 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Wzięłam kilka kotów z lubelskiego schronu. Wszystkie były zapchlone i zarobaczone. Dzidzia była skrajnie wyczerpana i brudna. Teoś i Danka podziębione. Wszystkie były leczone, ale też wszystkie miały krótki staż schronowy.
Powiem tak - jakoś trudno teraz, po tym w jakim stanie miał być Maniuś a w jakim jest uwierzyć w te szczepienia :(
Jestem w szoku. Ulubieniec schronu z uszami zalanymi ropą :evil:
To w takim razie jak wyglądają nieulubieńcy??

Anda

Post » Pt sty 08, 2010 20:53 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Ja nie jestem w sumie w szoku, bo zdążyłam się tu naczytać różnych rzeczy, ale ropy w uszach jeszcze nie widziałam. Mały ma wilczy apetyt i robi do kuwety. Tylko Zastanawia mnie czemu on jest taki malutki. I czemu w schronie myślą albo mi wpierają że ma tylko 6mcy? Najważniejsze, że ma swój własny dom :spin2: . Pierwszy raz mam kota w takim stanie, ale myślę że skoro odchowałam 2dniowe kocie na kawał byka to i z Maniusiem dam radę :ok: Zastanawiam się nad zrobieniem badań na FIV. Co jeszcze oprócz odrobaczania szczepień i leczenia powinnam z nim zrobić?
Obrazek

Miss

Post » Pt sty 08, 2010 23:10 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Miss , gratuluję decyzji i odwagi !!!!!!
To dobry krok .....jeśli on ma ropę w uszch to może to być przyczyną tego trzęsienia głowką ....
Od uszu ....

Trzymam bardzo mocno kciuki !!!!!!!

Za Maniusia !!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Sob sty 09, 2010 0:11 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Trzymam kciuki za Maniusia :ok:
I cieszę się bardzo, że jedna z burań znalazła dom :P

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob sty 09, 2010 19:26 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Ooo jakie dobre wieści. Burasia w domku, Maniuś w domku. Trzymam kciuki!
I za Spiky'ego oczywiście też, bo ja to tak podkochuję się w nim skrycie ;) Aby było dobrze :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie sty 10, 2010 16:25 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Zapraszam na bazarki: na Poksi, Fuksię i MANIUSIA!

kwiatkowa

Post » Pon sty 11, 2010 19:37 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Uwaga! Uwaga!

Samanta będzie miała dom! :1luvu: I to taki WSPANIAŁY dom!
Szukamy tylko transportu, do Zabrza, ale mamy na to sporo czasu - Sam będzie mogła wyjść z lecznicy za około dwa tygodnie. Poszukiwawczy wątek założę dziś lub jutro, ale jakbyście miały jakieś 'wtyki' to chętnie posłucham :wink:

Cieszę się jak głupia :mrgreen:

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pon sty 11, 2010 19:43 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

bloo pisze:Uwaga! Uwaga!

Samanta będzie miała dom! :1luvu: I to taki WSPANIAŁY dom!
Szukamy tylko transportu, do Zabrza, ale mamy na to sporo czasu - Sam będzie mogła wyjść z lecznicy za około dwa tygodnie. Poszukiwawczy wątek założę dziś lub jutro, ale jakbyście miały jakieś 'wtyki' to chętnie posłucham :wink:

Cieszę się jak głupia :mrgreen:

A ja razem z Tobą :lol:
Sami zasłużyła na najlepszy domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 11, 2010 19:43 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

:ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

kwiatkowa

Post » Pon sty 11, 2010 20:07 Re: *LT*wszystkożerny:(Spike, Brunia, piekna poraniona Sam i in

Bardzo się cieszę :dance2: :dance:
Bloo, jak tak taks zybko znalazłaś dobry dom??
Samanta miała ogłoszenia??

Anda

[poprzednia][następna]