Mam nadzieje, ze ktos wkrotce zaintersuje sie Peja, bo im lepiej sie czuje, tym wikeszy z niego wariat i rozrabiaka

Moderator: Estraven
terenia1 pisze:Cholera znów miałam telefeon od osoby która szuka kota do adopcji, nic by nie było w tym dziwnegogdyby nie to że telefon mój dostała w schronisku gdzie dzwoniła w sprawie kota, nie wydają kotów które tam są tylko wysyłają do nas
nie rozumię tego zupełnie
a to już chyba z 3 telefon w ciągu 2 dni i ta sama śpiewka przecież w schronie są koty
chyba że im nie zależy na wyadoptowaniu kociaków w ten sposób to te które już tam są nigdy nie znajdą domów
bubor pisze:Do góry Kocia Chatko
terenia1 pisze:Kto chętny na wizytę w schronie wieczorową porą w niedzielękociaki czekają, a może jakiś chętny DT do tego czasu się znajdzie
terenia1 pisze:bubor pisze:Do góry Kocia Chatko
Pawełku a gdzie Ty byłeś jak Cię nie byłozasypało Cię
bo u nas w Sosnowcu zima po pieronie
Kleo pisze:terenia1 pisze:Cholera znów miałam telefeon od osoby która szuka kota do adopcji, nic by nie było w tym dziwnegogdyby nie to że telefon mój dostała w schronisku gdzie dzwoniła w sprawie kota, nie wydają kotów które tam są tylko wysyłają do nas
nie rozumię tego zupełnie
a to już chyba z 3 telefon w ciągu 2 dni i ta sama śpiewka przecież w schronie są koty
chyba że im nie zależy na wyadoptowaniu kociaków w ten sposób to te które już tam są nigdy nie znajdą domów
Nie rozumiem tego, przecież jak ktoś do nich dzwoni to chyba sie powinni cieszyć że ktoś chce kota - oni wtedy pozbyli sie kłopotu, przecież tam jest dużo kotów, chyba że nie chcą żeby ludzie widzieli w jakich warunkach żyją i w jakim są stanieale tym sposobem one tam są skazane tylko na śmierć skoro nie mają szans żeby je ludzie zabierali
![]()
Iweta pisze:Witam się pięknie![]()
Znowu mnie zasypało, a już myślałam, ze będzie lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 217 gości