mircea pisze:boni pisze:mirceo albo przestalas myslec , albo nie umiesz czytac. kazdy tworzy swoj swiat. ja za nikogo nie mysle
Nie mam problemów z myśleniem, ani też z czytaniem ze zrozumieniem (o ile tekst ma sens jakikolwiek).
Nigdzie nie napisałam, że myślisz ZA kogoś.
Jedynie, że gdybyś się podzieliła swoją tajemną wiedzą z osobą, która potrzebuje pomocy, to zapewne ta osoba miałaby lepsze życie - zgodnie z tym, o czym wcześniej pisałaś.
Dlaczego więc nie zdradzisz przepisu na szczęście Pani Danusi? Naprawdę, Jej akurat przydałaby się poprawa Losu.
[b]
Jeżeli mają na to wpływ względy finansowe, to może wspólnie na miau zasponsorujemy Pani Danusi taką sesję u ciebie? - wyjdzie to zapewne taniej, niż wszystkie bazarki razem wzięte, a i efekt będzie (zapewne) długotrwały.
Mówię zupełnie serio.
Jak wiadomo - życie weryfikuje teorię.
boni pisze:to sa wiadomosci . ktore podaje sie na pw.
a watek powinien sie nazywac - sad nad szczesliwa osoba.
tyklo tak naprawde kompletnie nie interesuje mnie wasze zdanie.
ani to co wami powoduje. kazdy z czytajacych oceni to sam.
cypisek pisze:nie cierpię na nic z wymienionych rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!nie uczyli,że szanuje się ludzi.!!!!
mam prawo pisać co myślę więc....
ale masz rację z jednym...szkoda na Ciebie tu czasu!!!
pozdrawiam i żyj w swoim świecie,zaczaruj,żeby wszystkie kotki miały co jeść i swoje domki.!!!!!!!!!!!!!!
myśl pozytywnietak jak i ja!!!!może się spełni.

boni pisze:cypisku i inne panie oceniajace , to mial byc watek o mojej pracy ,a nie o tym co wy o tym sadzicie.
po 1 czy jestescie personalnymi forum miau ?
po 2 czy mam zdawac u was egzamin z moich umiejetnosci ?
po 3 kto wam dal prawo do oceniania mnie ?
po 4 prosze zajac sie wlasnym absolutnie spelnionym zyciem
po 5 przejdzec sie w lustrze i spojrzec sobie gleboko w oczy
po 6 zajac sie soba od a do z
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości