strach przed zmiana- tak wyglada !!!!!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon sty 04, 2010 20:17 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

mirceo zajmij sie soba a nie pania danusia. bo nie przypominam sobie zebys byla jej sponsorem , jestes piekna - nie watpie . mloda i spelniona , wiec czego szukasz w tym watku. ?.
co powoduje ze ciagle przegladasz sie w nim jak w lustrze ?
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Śro sty 06, 2010 0:10 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

mircea pisze:
boni pisze:mirceo albo przestalas myslec , albo nie umiesz czytac. kazdy tworzy swoj swiat. ja za nikogo nie mysle

Nie mam problemów z myśleniem, ani też z czytaniem ze zrozumieniem (o ile tekst ma sens jakikolwiek 8) ).
Nigdzie nie napisałam, że myślisz ZA kogoś.
Jedynie, że gdybyś się podzieliła swoją tajemną wiedzą z osobą, która potrzebuje pomocy, to zapewne ta osoba miałaby lepsze życie - zgodnie z tym, o czym wcześniej pisałaś.

Dlaczego więc nie zdradzisz przepisu na szczęście Pani Danusi? Naprawdę, Jej akurat przydałaby się poprawa Losu.
[b]
Jeżeli mają na to wpływ względy finansowe, to może wspólnie na miau zasponsorujemy Pani Danusi taką sesję u ciebie? - wyjdzie to zapewne taniej, niż wszystkie bazarki razem wzięte, a i efekt będzie (zapewne) długotrwały.
Mówię zupełnie serio.
Jak wiadomo - życie weryfikuje teorię.

ale to jest proste,zamiast pomagać pani Danusi,to trzeba powtarzać ,coś tam o miłości i kotki będą najedzone.
Boni nie obraź się ,ale mówisz jak nawiedzona baba..Dziewczyna od strony 2 padają konkretne pytania,A ty jak mantre ,pokój w sobie pokój duszy....nie umiesz normalnie tak zwyczajnie ,odpowiedzieć.I dlaczego uważasz ,żę to Ty akurat możesz coś zmienić w człowieku.Ja bym chciała jedynie zmienić ,aby wszystkie zwierzątka nigdy nie głodowały, miały domki, jak mam to zrobić ,,,co mówić ???kocham złych ludzi////??ee,, i tak odpowiesz jakimś sloganem.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro sty 06, 2010 0:17 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

O ile dobrze rozumiem tytuł wątku, to chodzi o to aby zmienić SWOJE zycie.
A nie kotów :(

Szkoda.

Bo u mnie jedno wynika z drugiego.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro sty 06, 2010 12:32 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cypisku i inne panie oceniajace , to mial byc watek o mojej pracy ,a nie o tym co wy o tym sadzicie.
po 1 czy jestescie personalnymi forum miau ?
po 2 czy mam zdawac u was egzamin z moich umiejetnosci ?
po 3 kto wam dal prawo do oceniania mnie ?
po 4 prosze zajac sie wlasnym absolutnie spelnionym zyciem
po 5 przejdzec sie w lustrze i spojrzec sobie gleboko w oczy
po 6 zajac sie soba od a do z
IKE

boni

Post » Śro sty 06, 2010 20:23 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

skoro mam pobierać nauki ,chcę wiedzieć od kogo,skoro mam płacić,chcę wiedzieć za co>?
ot i tyle
Obrazek

cypisek

Post » Śro sty 06, 2010 20:34 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

to sa wiadomosci . ktore podaje sie na pw.
a watek powinien sie nazywac - sad nad szczesliwa osoba.
tyklo tak naprawde kompletnie nie interesuje mnie wasze zdanie.
ani to co wami powoduje. kazdy z czytajacych oceni to sam.
IKE

boni

Post » Śro sty 06, 2010 22:16 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:to sa wiadomosci . ktore podaje sie na pw.
a watek powinien sie nazywac - sad nad szczesliwa osoba.
tyklo tak naprawde kompletnie nie interesuje mnie wasze zdanie.
ani to co wami powoduje. kazdy z czytajacych oceni to sam.

szkoda......bo bez nas Ciebie nie ma....,..
Obrazek

cypisek

Post » Śro sty 06, 2010 22:25 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cypisku czy ty naprawde nie masz co robic ?cierpisz na nude ? nadpobudliwosc ? niespelnienie ?
JESTEM zawsze , a wy ? to juz wasza bajka.
IKE

boni

Post » Śro sty 06, 2010 23:47 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

nie cierpię na nic z wymienionych rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!nie uczyli,że szanuje się ludzi.!!!!
mam prawo pisać co myślę więc....

ale masz rację z jednym...szkoda na Ciebie tu czasu!!!
pozdrawiam i żyj w swoim świecie,zaczaruj,żeby wszystkie kotki miały co jeść i swoje domki.!!!!!!!!!!!!!!

myśl pozytywnie :mrgreen: tak jak i ja!!!!może się spełni.
Obrazek

cypisek

Post » Śro sty 06, 2010 23:51 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cypisek pisze:nie cierpię na nic z wymienionych rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!nie uczyli,że szanuje się ludzi.!!!!
mam prawo pisać co myślę więc....

ale masz rację z jednym...szkoda na Ciebie tu czasu!!!
pozdrawiam i żyj w swoim świecie,zaczaruj,żeby wszystkie kotki miały co jeść i swoje domki.!!!!!!!!!!!!!!

myśl pozytywnie :mrgreen: tak jak i ja!!!!może się spełni.

chodzi mi też o to ,że jesteśmy tu na forum,aby szanowac się nawzajem, liczyć się z czyimś zdaniem,pomagać sobie radami doświadczeniami.Skoro jesteś taka samodzielna i nie obchodzi Ciebie nasze zdanie ,to po co ty tu jesteś i oferujesz swoje nauki!!!czyż to nie ty zwróciłaś się do nas..!!! :?:

i
Obrazek

cypisek

Post » Czw sty 07, 2010 8:47 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

uprzejmie prosze o wyglaszanie swoich racji we wlasnych watkach.
przesylam pokoj dla wszystich :1luvu:
IKE

boni

Post » Czw sty 07, 2010 11:41 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:cypisku i inne panie oceniajace , to mial byc watek o mojej pracy ,a nie o tym co wy o tym sadzicie.
po 1 czy jestescie personalnymi forum miau ?
po 2 czy mam zdawac u was egzamin z moich umiejetnosci ?
po 3 kto wam dal prawo do oceniania mnie ?
po 4 prosze zajac sie wlasnym absolutnie spelnionym zyciem
po 5 przejdzec sie w lustrze i spojrzec sobie gleboko w oczy
po 6 zajac sie soba od a do z

Nie oceniamy ciebie, a jedynie tylko i wyłącznie wiarygodność usług, które oferujesz na OGÓLNIE DOSTĘPNYM forum.

W przeciwieństwie do ciebie nie piszemy nigdzie, że jesteś niespełniona, nie ma w tobie pokoju i że potrzebujesz wsparcia w jakiejkolwiek postaci, by odzyskać wewnętrzną równowagę.
Nie radzimy ci też byś spojrzała w lustro i zajęła się sobą od a do z, bo takie rady, to można o kant tyłka rozbić, albo między bajki włożyć.

Interesuje nas za to (a przynajmniej mnie osobiście) na jakiej podstawie twierdzisz, że jesteś w stanie odmienić czyjeś życie in plus i z racji tego żądasz gratyfikacji pieniężnej?
Bo jeśli za coś oczekuje się zapłaty, to należy przedstawić jasne i klarowne zasady: posiadam takie i takie umiejętności, poparte takim a takim kursem/szkoleniem/certyfikatem/dyplomem/referencjami i daję gwarancję skuteczności swoich działań.

A z twojej strony do tej pory mamy tylko personalne uwagi i mydlenie oczu jakimiś ogólnymi frazesami zaczerpniętymi z netu.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Czw sty 07, 2010 18:50 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Ja chyba wiem o co chodzi boni.
Cos tam czytałam i od niedawna zaczynam stosowac w praktyce.
Z powodzeniem.

Sama jestem zaskoczona, że to działa.

Efekty?
Chyba jednak na pw, na razie przynajmniej. :mrgreen:
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw sty 07, 2010 18:56 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

:mrgreen: chętnie się dowiem.pozdrawiam
Obrazek

cypisek

Post » Czw sty 07, 2010 18:59 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

A ja myślę, że osoby zainteresowane mogłyby się też udać np na forum "sekret w praktyce". Dużo porad, rozważań, pytań i odpowiedzi - wszystko za darmo :mrgreen:

aga23

Od: Wto sie 02, 2005 23:41

[poprzednia][następna]