K-ów, Jerry odszedł :-(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 15:59 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

edit_f pisze:powysyłałam do ogłaszarek po kilka fotek każdego z czterech kociaków Leokotów.. to były cztery maile do każdej ogłaszarki.. na pewno mail od mahob.. mi wrócił..

najmniejszy jasny kotek
Obrazek

średni jasny kotek
Obrazek

największy jasny kotek
Obrazek

czarny kotek
Obrazek

przeslij jeszcze do mnie gacurek@interia.pl
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw sty 07, 2010 16:01 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Tweety sygnalizuje ze powoli koncza mi sie puszki. Animonda z niebieska i zielona etykietka to byl strzal w dziesiatke - nawet Maciej podjada mimo ze nie przepada za puszkowym ;)

Pippi na wolnosci. Gdzies sie zaszyla, dzis nakrylam ja na parapecie wtulona w...Felka na poslanku, obok siedziala grzecznie (!) Fiona. 8O
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw sty 07, 2010 16:03 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

a to Carmen.. koteczka od wczoraj na kocimskiej.. o niej napisze na pewno coś queen_ink.. na razie tylko dwie fotki.. wysłałam do ogłaszarek..

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw sty 07, 2010 16:06 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Pablo chyba będzie już pakował plecaczek. Właśnie dostałam sms-a od przyszłego domku, że ich kicia (14 mies.) ma jutro sterylkę. To był ostatni warunek, który stawiałam, jako że Pablito dojrzewa, ale wciąż jest jeszcze za młody na kastrację. :)

Jak nie będzie żadnych komplikacji, to w przyszły weekend zawiozę kawalera do nowego domu.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sty 07, 2010 16:14 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Proszę o robienie przymiarki do styczniowej akcji w GK, chodzi o ostatni tydzień stycznia Akima się już określiła, Kosma - nie wymigasz się :wink: Lutra - nie ma uproś (w razie czego powiedz Babci, że to w ogóle wszystko moja wina), reszta proszona jest o zgłaszanie się kto kiedy może. Jakby dobrze poszło to będzie jeszcze Jana Pędzelek jako jeden z kotów naganiaczy, reszta do dogadania.

Miszelina, super!!!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sty 07, 2010 16:17 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Lego Lutry :)

Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Czw sty 07, 2010 16:19 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Tweety pisze:Proszę o robienie przymiarki do styczniowej akcji w GK, chodzi o ostatni tydzień stycznia Akima się już określiła, Kosma - nie wymigasz się :wink: Lutra - nie ma uproś (w razie czego powiedz Babci, że to w ogóle wszystko moja wina), reszta proszona jest o zgłaszanie się kto kiedy może. Jakby dobrze poszło to będzie jeszcze Jana Pędzelek jako jeden z kotów naganiaczy, reszta do dogadania.

Miszelina, super!!!

To ja (stan na dziś!) mogę w niedzielę, 31.01. już tradycyjnie od 10. do 13, lub nawet do 16, gdyby chętnych nie było. Sobota odpada, ewentualnie ostatnia zmiana.

Jako koty pewnie jeszcze będą Leokoty, no chyba że znikną w mgnieniu oka :ryk:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sty 07, 2010 16:22 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Akima: wysłałam pięć maili.. mam nadzieję, że dotarły..
Obrazek

edit_f

Post » Czw sty 07, 2010 16:25 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

pozdrowienia od Luny :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Czw sty 07, 2010 16:43 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

miszelina pisze:
Tweety pisze:Proszę o robienie przymiarki do styczniowej akcji w GK, chodzi o ostatni tydzień stycznia Akima się już określiła, Kosma - nie wymigasz się :wink: Lutra - nie ma uproś (w razie czego powiedz Babci, że to w ogóle wszystko moja wina), reszta proszona jest o zgłaszanie się kto kiedy może. Jakby dobrze poszło to będzie jeszcze Jana Pędzelek jako jeden z kotów naganiaczy, reszta do dogadania.

Miszelina, super!!!

To ja (stan na dziś!) mogę w niedzielę, 31.01. już tradycyjnie od 10. do 13, lub nawet do 16, gdyby chętnych nie było. Sobota odpada, ewentualnie ostatnia zmiana.

Jako koty pewnie jeszcze będą Leokoty, no chyba że znikną w mgnieniu oka :ryk:

tylko oswajać towarzystwo trzeba będzie intensywnie.

Leone jutro mają dyżur popołudniowy? bo ma przyjść pani oglądać Leokoty

Tweety

Post » Czw sty 07, 2010 16:48 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

edit_f pisze:Akima: wysłałam pięć maili.. mam nadzieję, że dotarły..

tak, dziękuję!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw sty 07, 2010 17:23 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Lutra wraca z Karaluch i Jerrym z Arwetu. Mały ma najprawdopodobniej FIP. Powtórzono test białaczkowy, oczywiście również dodatni. Dopóki kociak nie cierpi Karaluch będzie mu nieba przychylała. Cholernie smutne wieści :cry: :cry: :cry:

Tweety

Post » Czw sty 07, 2010 17:33 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Tweety pisze:Leone jutro mają dyżur popołudniowy? bo ma przyjść pani oglądać Leokoty

Tak, mamy dyżur, przyprowadzimy jeszcze Paulinę, która dokarmiała te koty na Bałuckiego i która ma kogoś, kto byłby zainteresowany ;)

Co do akcji w GK, bardzo chętnie, ale mam sesję od początku lutego, Grześ zawalony pracą :(

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw sty 07, 2010 17:51 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Leone pisze:
Tweety pisze:Leone jutro mają dyżur popołudniowy? bo ma przyjść pani oglądać Leokoty

Tak, mamy dyżur, przyprowadzimy jeszcze Paulinę, która dokarmiała te koty na Bałuckiego i która ma kogoś, kto byłby zainteresowany ;)

Co do akcji w GK, bardzo chętnie, ale mam sesję od początku lutego, Grześ zawalony pracą :(

o której będziecie? podam pani Wasz nr telefonu aby mogła się umówić jeżeli jej godzina będzie pasować, bo wspominała coś o 16-stej

Tweety

Post » Czw sty 07, 2010 18:10 Re: K-ów,komu "odwrotną" szylkretkę?

Tweety pisze: o której będziecie? podam pani Wasz nr telefonu aby mogła się umówić jeżeli jej godzina będzie pasować, bo wspominała coś o 16-stej

o 16 nie damy rady :( najwcześniej o 18...

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]