przeslij jeszcze do mnie gacurek@interia.pl
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Proszę o robienie przymiarki do styczniowej akcji w GK, chodzi o ostatni tydzień stycznia Akima się już określiła, Kosma - nie wymigasz sięLutra - nie ma uproś (w razie czego powiedz Babci, że to w ogóle wszystko moja wina), reszta proszona jest o zgłaszanie się kto kiedy może. Jakby dobrze poszło to będzie jeszcze Jana Pędzelek jako jeden z kotów naganiaczy, reszta do dogadania.
Miszelina, super!!!
miszelina pisze:Tweety pisze:Proszę o robienie przymiarki do styczniowej akcji w GK, chodzi o ostatni tydzień stycznia Akima się już określiła, Kosma - nie wymigasz sięLutra - nie ma uproś (w razie czego powiedz Babci, że to w ogóle wszystko moja wina), reszta proszona jest o zgłaszanie się kto kiedy może. Jakby dobrze poszło to będzie jeszcze Jana Pędzelek jako jeden z kotów naganiaczy, reszta do dogadania.
Miszelina, super!!!
To ja (stan na dziś!) mogę w niedzielę, 31.01. już tradycyjnie od 10. do 13, lub nawet do 16, gdyby chętnych nie było. Sobota odpada, ewentualnie ostatnia zmiana.
Jako koty pewnie jeszcze będą Leokoty, no chyba że znikną w mgnieniu oka
edit_f pisze:Akima: wysłałam pięć maili.. mam nadzieję, że dotarły..
Tweety pisze:Leone jutro mają dyżur popołudniowy? bo ma przyjść pani oglądać Leokoty
Leone pisze:Tweety pisze:Leone jutro mają dyżur popołudniowy? bo ma przyjść pani oglądać Leokoty
Tak, mamy dyżur, przyprowadzimy jeszcze Paulinę, która dokarmiała te koty na Bałuckiego i która ma kogoś, kto byłby zainteresowany
Co do akcji w GK, bardzo chętnie, ale mam sesję od początku lutego, Grześ zawalony pracą
Tweety pisze: o której będziecie? podam pani Wasz nr telefonu aby mogła się umówić jeżeli jej godzina będzie pasować, bo wspominała coś o 16-stej
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 168 gości