Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja powiem tak jeszcze, bo sie pochorowałam i nie bede sie tłumaczyc z tego co robie.Do Piccolo nie pałam osobista sympatia-ciesze sie ,ze Zezik ma Ds niezalezne od ostatniej sytuacjio...bo wiem ,ze miał zamieszkac u innych osób...i tez po nadziejach jakie mieli zostali desłani z kwitkiem, ale jeszcze raz podkresle"DT ma prawo adopcji kota,skoro sie nim troskliwie zajmował"Płacac składki na cel slepaczkowy, bazarki wspierałam tez leczenie Zezika-chyba nie uwazasz,zebym łaziła po watkach i sprawdzała na co ile wydaja ludzie na swoje koty.Bardzosie ciesze z obecnej sytuacji,a bo moge smiało "odsiac plewy od ziarna'jesli chodzi o znajomosci.Tak tez zrobie.Kotów u mnie na dzień dzisiejszy jest...15 i jeden dojedzie we wtorek...2 z kotów sa kotami półdzikimi i wchodza do mnie na jedzenie i podsypiaja w brzydka pogode.To ile kotów adoptuje jest moja sprawa , bo osoby przekazujace mi zwierzeta przyjezdzaja do mnie osobiscie i pisza,ze sa zadowolone,ze w takich dobrych warunkach zostały ich koty.
Tak jak wspomniałam pomoc jaka napyneła nie bedzie w całosci rozliczona, bo kilka osób wrecz "nakazało"mi nie wliczanie ich pomocy do leczenia , a potraktowanie ich wpłat jako dar na zakup karmy, czy zwirku...Tak wiec "odepne'te osoby z rozliczenia,według Ich potrzeb.
bYZ MOZE JESTEM DLA NIEKTÓRYCH CHAOTYCZNA, WIEM JEDNAK ,ZE DZIEKI SŁOWOTOKOWI WIELU KOTOM ZNALAZŁAM DOM I NAWIAZAŁAM TRWAŁE PRZYJAXNIE...dO 12-tego jak wspomniałam 'rozlicze'sie z pieniędzy na Kitke, Kaje i "leczenie kotów'.Kończe te zenujaca dyskusje...
A i jak pewnie Piccolo zdazyłas sie dowiedziec i przesledzic watki, niedoszłym Duzym Zezika tez "nastreczyłam'kota-mam nadzieje,ze beda bardzo szczesliwi z tej adopcji.Pozdrawiam
BOZENAZWISNIEWA pisze:Lolek nigdy nie był u IKI,wiec nie mógł do mnie trafic...
Panie aouos prosze o ujawnienie Pana tozsamosci do mojej wiadomosci, Nie rozgłaszam takich prywatnych danych, ale chce wiedziec z kim mam"nieprzyjemnosc'rozmawiac.Skoro jest Pan darczyńca to prosze sie ujawnic.
A Ty Jacek powinienes przemyslec swoje zachowanie,ja z pieniedzy sie rozlicze, bo jestem uczciwa.Szkoda,ze upubliczniasz informacje ,które Tobie przekazywałam przez telefon, no cóz...takie zycie...I jak Pan Aguos potwierdził,'Antonio nie został zaszczepiony..."
Co do mojego wpisu o brak pomocy na całosc leczenia to jest to prawda...Bo na poczatku kiedy przyjełam ciezko chore koty nie miałam pomocy nawet w połowie adekwatnej do wydatków...Ciesze sie ,ze sa ludzie którzy wsparli mnie i sa dla mnie własnie wiarygodni.
Prosze sie nie martwic...nie ukradłam dla siebie ani złotówki sama dokładałam wszystko co miałam, nie co mi zbywało-od Października na pewno były to spłaty=1-20 zł...otrzymałam jak to pieknie liczy Jacek 860zł..Na drugi dług-1300zł uzbierałam i wyłudziłam według Was -560zł...i na 3 dług w kwocie 920+300zł dopiero sie rozlicze, bo termin wpłaty ustaliłam po 10 stycznia.Pasuje na wstepie?
Cajus JB pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Lolek nigdy nie był u IKI,wiec nie mógł do mnie trafic...
Panie aouos prosze o ujawnienie Pana tozsamosci do mojej wiadomosci, Nie rozgłaszam takich prywatnych danych, ale chce wiedziec z kim mam"nieprzyjemnosc'rozmawiac.Skoro jest Pan darczyńca to prosze sie ujawnic.
A Ty Jacek powinienes przemyslec swoje zachowanie,ja z pieniedzy sie rozlicze, bo jestem uczciwa.Szkoda,ze upubliczniasz informacje ,które Tobie przekazywałam przez telefon, no cóz...takie zycie...I jak Pan Aguos potwierdził,'Antonio nie został zaszczepiony..."
Co do mojego wpisu o brak pomocy na całosc leczenia to jest to prawda...Bo na poczatku kiedy przyjełam ciezko chore koty nie miałam pomocy nawet w połowie adekwatnej do wydatków...Ciesze sie ,ze sa ludzie którzy wsparli mnie i sa dla mnie własnie wiarygodni.
Prosze sie nie martwic...nie ukradłam dla siebie ani złotówki sama dokładałam wszystko co miałam, nie co mi zbywało-od Października na pewno były to spłaty=1-20 zł...otrzymałam jak to pieknie liczy Jacek 860zł..Na drugi dług-1300zł uzbierałam i wyłudziłam według Was -560zł...i na 3 dług w kwocie 920+300zł dopiero sie rozlicze, bo termin wpłaty ustaliłam po 10 stycznia.Pasuje na wstepie?
Przepraszam i proszę o założenie wątku rozliczeniowego.
1020+1300+1220=3540
3000 do końca grudnia + 500 w styczniu od iwona = 3500
Chyba nie powinno być już długu?
Cajus JB pisze: Tylko, że ten apel przerodził się w nieustanne leczenie wszystkich kotów, a Ty adoptujesz wciąż następne. To krąg, który nigdy się może nie skończyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości