Moderator: Estraven
tosiula pisze: Nieraz tak patrzy, że goście pytają czy nie zaatakuje. Ale jedyny atak Racia to baranki i potykanie główki do głasków
Dorota pisze:tosiula pisze: Nieraz tak patrzy, że goście pytają czy nie zaatakuje. Ale jedyny atak Racia to baranki i potykanie główki do głasków
![]()
tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze: Nieraz tak patrzy, że goście pytają czy nie zaatakuje. Ale jedyny atak Racia to baranki i potykanie główki do głasków
![]()
No co...Przecież wszystkim mówię, że to baaaardzo groźny drapieżnik
tosiula pisze:Ratek chyba uczył się groźnego spojrzenia od wujka Torila.
tosiula pisze:Mam dietę odchudzającąRewelacyjną, zdrową. Trzeba nabyć MCO. I co rano brać na kolana. MCO rośnie, zajmuje coraz więcej miejsca i człowiek czuje się coraz szczuplejszy
Nawet wczorajsze cukiereczki mi nie zaszkodziły
tosiula pisze:Nie, ale wysyłam po Bazylkanie doczytałaś u siebie
tosiula pisze:Mam dietę odchudzającąRewelacyjną, zdrową. Trzeba nabyć MCO. I co rano brać na kolana. MCO rośnie, zajmuje coraz więcej miejsca i człowiek czuje się coraz szczuplejszy
tosiula pisze:kalair pisze:Doberek Tosiulka i koteczki.
Witaj KalairTwój pupilek już od rana rozrabia. Gonił Pysię, domagał się głaskania. I próbował wykopać Filka z jego kolejki do porannych głasków
Dorota pisze:Dorota pisze:tosiula pisze: Nieraz tak patrzy, że goście pytają czy nie zaatakuje. Ale jedyny atak Racia to baranki i potykanie główki do głasków
![]()
No co...Przecież wszystkim mówię, że to baaaardzo groźny drapieżnik
u mnie czesci ciala kota zwisaja za kolanami....choc mam sluszna posture ponad100kgtrawa11 pisze:tosiula pisze:Mam dietę odchudzającąRewelacyjną, zdrową. Trzeba nabyć MCO. I co rano brać na kolana. MCO rośnie, zajmuje coraz więcej miejsca i człowiek czuje się coraz szczuplejszy
a ja jestem coraz szersza i coraz szersze koty mi sie mieszczą na kolanach![]()
Cukierki mi tez nie szkodzą
Monostra pisze:tosiula pisze:Ratek chyba uczył się groźnego spojrzenia od wujka Torila.
Nie zwalaj na Torila!Z której strony on ma groźną minę? Toż to najsłodsza mordeczka
trawa11 pisze:tosiula pisze:Mam dietę odchudzającąRewelacyjną, zdrową. Trzeba nabyć MCO. I co rano brać na kolana. MCO rośnie, zajmuje coraz więcej miejsca i człowiek czuje się coraz szczuplejszy
a ja jestem coraz szersza i coraz szersze koty mi sie mieszczą na kolanach![]()
Cukierki mi tez nie szkodzą
trawa11 pisze:tosiula pisze:Nie, ale wysyłam po Bazylkanie doczytałaś u siebie
![]()
![]()
fajowo narescie sie dwóch darmozjadów pozbęde![]()
![]()
kalair pisze:tosiula pisze:Mam dietę odchudzającąRewelacyjną, zdrową. Trzeba nabyć MCO. I co rano brać na kolana. MCO rośnie, zajmuje coraz więcej miejsca i człowiek czuje się coraz szczuplejszy
![]()
Wezme pod uwagę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Nul i 213 gości