Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Dama Ya pisze:O co chodzi?
Aquos pisze:Bożena z Wiśniewa - jestem przekonany, że naciągasz ludzi na kasę! prowadzisz zbiórkę na NK, zauważyłem że i tu też!
wątek Kaji zamknięty - nie znalazłem żadnego rozliczenia za leczenie kotki, za to podziękowania dla wpłacających tak, sądzę iż wpłat było sporo, z miau i NK na NK też lista z podziękowaniami, zero informacji o kwotach, wydatkach - jedyne co to staly dług u weta? nie podoba mi się to.
Strzelasz przeróżnymi diagnozami, a co ciekawe na wątku Kaji łatwo zaobserwować, że kto poda jakiś lek, metodę leczenia - zaraz ją stosujesz? czy tylko ja mam takie wrażenie?
To samo dotyczy innych wątków gdzie jesteś zaangażowana, stale podkreślasz dług i gubisz się w diagnozach, dla mnie logika wygląda to na WIELKĄ ŚCIEME!
Może potrafisz w jakiś sposób to wytłumaczyć? może rozliczysz się w końcu z ludźmi wpłacającymi pieniądze na Twoje koty!
Wyjaśnij dlaczego nie skorzystałaś z pomocy fundacji w leczeniu Kaji? czyżby weterynarz nie miał na co wystawić faktury? bo kręcenie o podatkach i Vat do mnie nie przemawia.
To na tyle poproszę o wyjaśnienia.
Tego kota bym nie wysłał do Wiśniewa, póki nie otrzymamy odpowiedzi na moje wątpliwości!
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dama Ya pisze:O co chodzi?
nie wiem, osoba ta ma za złe, ze licytuje bazarki i kupuje sobie kilka rzeczy, a dziewczyny poprosiły forumowiczów o pomoc na leczenie 8 kociat ze schronu(3 białaczkowe)i 5 dorosłych
Dama Ya pisze:Aquos pisze:Bożena z Wiśniewa - jestem przekonany, że naciągasz ludzi na kasę! prowadzisz zbiórkę na NK, zauważyłem że i tu też!
wątek Kaji zamknięty - nie znalazłem żadnego rozliczenia za leczenie kotki, za to podziękowania dla wpłacających tak, sądzę iż wpłat było sporo, z miau i NK na NK też lista z podziękowaniami, zero informacji o kwotach, wydatkach - jedyne co to staly dług u weta? nie podoba mi się to.
Strzelasz przeróżnymi diagnozami, a co ciekawe na wątku Kaji łatwo zaobserwować, że kto poda jakiś lek, metodę leczenia - zaraz ją stosujesz? czy tylko ja mam takie wrażenie?
To samo dotyczy innych wątków gdzie jesteś zaangażowana, stale podkreślasz dług i gubisz się w diagnozach, dla mnie logika wygląda to na WIELKĄ ŚCIEME!
Może potrafisz w jakiś sposób to wytłumaczyć? może rozliczysz się w końcu z ludźmi wpłacającymi pieniądze na Twoje koty!
Wyjaśnij dlaczego nie skorzystałaś z pomocy fundacji w leczeniu Kaji? czyżby weterynarz nie miał na co wystawić faktury? bo kręcenie o podatkach i Vat do mnie nie przemawia.
To na tyle poproszę o wyjaśnienia.
Tego kota bym nie wysłał do Wiśniewa, póki nie otrzymamy odpowiedzi na moje wątpliwości!
Aquos, myślę, że nie musisz się obawiać o Nika. Jestem przekonana, że "Kocia Mama" oddaje koty tylko w dobre ręce![]()
A jeśli należysz do jednych z darczyńców i czujesz się oszukany, to myślę, że BOZENAZWISNIEWA chętnie przedstawi Ci odpowiednie rozliczenia POZA FORUM.BOZENAZWISNIEWA pisze:Dama Ya pisze:O co chodzi?
nie wiem, osoba ta ma za złe, ze licytuje bazarki i kupuje sobie kilka rzeczy, a dziewczyny poprosiły forumowiczów o pomoc na leczenie 8 kociat ze schronu(3 białaczkowe)i 5 dorosłych
Nie rozumiem, to jak ktoś opiekuje się kotami, pomaga, leczy i stara się, to już jemu nic się nie należy? To wszystkie swoje prywatne pieniądze musi wydawać tylko na koty, bo inne zakupy są niestosowne - ABSURD.
KM-Lodz pisze:jak tylko pogoda pozwoli;-) Nik szykuje się w podróż we wtorek:-)
Bożenka możesz zacząć odśnieżać podjazd:-)
BOZENAZWISNIEWA pisze:KM-Lodz pisze:jak tylko pogoda pozwoli;-) Nik szykuje się w podróż we wtorek:-)
Bożenka możesz zacząć odśnieżać podjazd:-)
Mam to szczescie,ze chłopaki odsniezajano i to juz za..4 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 16 gości