Nik bezgłowy - idelany kompan dla Twojego kota!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 16:23 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Bożena z Wiśniewa - jestem przekonany, że naciągasz ludzi na kasę! prowadzisz zbiórkę na NK, zauważyłem że i tu też!
wątek Kaji zamknięty - nie znalazłem żadnego rozliczenia za leczenie kotki, za to podziękowania dla wpłacających tak, sądzę iż wpłat było sporo, z miau i NK na NK też lista z podziękowaniami, zero informacji o kwotach, wydatkach - jedyne co to staly dług u weta? nie podoba mi się to.
Strzelasz przeróżnymi diagnozami, a co ciekawe na wątku Kaji łatwo zaobserwować, że kto poda jakiś lek, metodę leczenia - zaraz ją stosujesz? czy tylko ja mam takie wrażenie?
To samo dotyczy innych wątków gdzie jesteś zaangażowana, stale podkreślasz dług i gubisz się w diagnozach, dla mnie logika wygląda to na WIELKĄ ŚCIEME!
Może potrafisz w jakiś sposób to wytłumaczyć? może rozliczysz się w końcu z ludźmi wpłacającymi pieniądze na Twoje koty!
Wyjaśnij dlaczego nie skorzystałaś z pomocy fundacji w leczeniu Kaji? czyżby weterynarz nie miał na co wystawić faktury? bo kręcenie o podatkach i Vat do mnie nie przemawia.
To na tyle poproszę o wyjaśnienia.
Tego kota bym nie wysłał do Wiśniewa, póki nie otrzymamy odpowiedzi na moje wątpliwości!

Aquos

Od: Śro sty 06, 2010 16:01

Post » Śro sty 06, 2010 18:09 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Tak jak napisałam wczesniej-rozliczenie podam na prosbe darczyńców...mam nadzieje,ze tez właczysz sie w akcje pomocy zwierzetom.Leczenie Kaji i zamkniecie wątku jest jak najbardziej słuszne.Apel o pomoc wystawili moi Przyjaciele...kazda kwota która otrzymałam jest udokumentowana i wystawione sa faktury przez mojego weta...Nie wiem po co to robisz i dlaczego...Jestem uczciwa osoba,pomagam ludziom i zwierzetom w potrzebie.Nie brałam rachunków za karme specjalistyczna i leki na robale,czy zwirek.Nie mam zamiaru tłumaczyc sie z tego, czego nie zrobiłam...zasmiecaj dalej...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 06, 2010 18:19 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

O co chodzi?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Śro sty 06, 2010 19:03 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Dama Ya pisze:O co chodzi?

nie wiem, osoba ta ma za złe, ze licytuje bazarki i kupuje sobie kilka rzeczy, a dziewczyny poprosiły forumowiczów o pomoc na leczenie 8 kociat ze schronu(3 białaczkowe)i 5 dorosłych .Pomoc dotyczyła drogiego leczenia Kaji(Vibragen Omega), Antonia,Peji, Samanthy, Milusia.pODAŁAM DO PUBLICZNEJ WIADOMOSCI ILE KOSZTUJE SAM LEK DLA kAJI,ILE WYNIOSŁY TESTY BIAŁACZKOWE DLA CAŁEGO STADA TYMCZASKÓW WROCŁAWSKICH(BO TRZEBA BYŁO WSZYSTKO PRZEBADAC, CZY KOCIETA NIE ZARAZIŁY 0mORFOLOGIE,TESTY, KROPLÓWKI, KOSZTY LICZYŁAM W YSIACACH ZŁOTYCH.kILKANASCIE OSÓB ZROBIŁO WPŁATY NA NP LECZENIE kAJI, INNE NA WSZYSTKIE KOTY-jEDNA DZIEWCZYNA SPONSORUJE lEPKA(SAMA POPROSUŁA O ADOPCJE WIRTUALNA KOTA),BO GO STRASZNIE POKOCHAŁA...iNNY CHŁOPAK TAK SAMO.dOSTAŁAM TROCHE KARMY DLA MOICH KOTÓW I DLA TYCH PODWÓRKOWYCH JAKIE ZAWZE DOKARMIAM I STALE MISKI STOJA NA TARASIE...
sAME LEKI RATUJACE ZYCIE I MORFOLOGIE, ORAZ POBYTY KILKUDNIOWE MALUCHÓW W LECZNICY UDOKUMENTOWANE SA FAKTURAMI...Na jedzenie, specjalne"covalescence"Interstinal, strerylki, poważną operacje(oka)-jezdzenie z kociakami do Warszay do Dr Garncarza (3 koty)i leki nie brałam faktur, bo koty zostały u mnie na stałe...Moi darczyńcy po podziekowaniach nie zyczyli sobie publikacji kwot jakie wpłacali i personaliów.Dlatego nie wstawiłam publicznego rozliczenia,bo uwazam ,ze tylko darczyńcy maja wglad do pieniedzy i rachunków...tyle.Przeprazam za czcionke,ale juz i tak sie zdenerwowałam,ze poprawiac nie chce...szkoda mówic ile zła moze zrobic jedno oszczerstwo...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 06, 2010 19:18 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Aquos pisze:Bożena z Wiśniewa - jestem przekonany, że naciągasz ludzi na kasę! prowadzisz zbiórkę na NK, zauważyłem że i tu też!
wątek Kaji zamknięty - nie znalazłem żadnego rozliczenia za leczenie kotki, za to podziękowania dla wpłacających tak, sądzę iż wpłat było sporo, z miau i NK na NK też lista z podziękowaniami, zero informacji o kwotach, wydatkach - jedyne co to staly dług u weta? nie podoba mi się to.
Strzelasz przeróżnymi diagnozami, a co ciekawe na wątku Kaji łatwo zaobserwować, że kto poda jakiś lek, metodę leczenia - zaraz ją stosujesz? czy tylko ja mam takie wrażenie?
To samo dotyczy innych wątków gdzie jesteś zaangażowana, stale podkreślasz dług i gubisz się w diagnozach, dla mnie logika wygląda to na WIELKĄ ŚCIEME!
Może potrafisz w jakiś sposób to wytłumaczyć? może rozliczysz się w końcu z ludźmi wpłacającymi pieniądze na Twoje koty!
Wyjaśnij dlaczego nie skorzystałaś z pomocy fundacji w leczeniu Kaji? czyżby weterynarz nie miał na co wystawić faktury? bo kręcenie o podatkach i Vat do mnie nie przemawia.
Tego kota bym nie wysłał do Wiśniewa, póki nie otrzymamy odpowiedzi na moje wątpliwości!

Aquos, myślę, że nie musisz się obawiać o Nika. Jestem przekonana, że "Kocia Mama" oddaje koty tylko w dobre ręce :)
A jeśli należysz do jednych z darczyńców i czujesz się oszukany, to myślę, że BOZENAZWISNIEWA chętnie przedstawi Ci odpowiednie rozliczenia POZA FORUM.

BOZENAZWISNIEWA pisze:

nie wiem, osoba ta ma za złe, ze licytuje bazarki i kupuje sobie kilka rzeczy, a dziewczyny poprosiły forumowiczów o pomoc na leczenie 8 kociat ze schronu(3 białaczkowe)i 5 dorosłych

Nie rozumiem, to jak ktoś opiekuje się kotami, pomaga, leczy i stara się, to już jemu nic się nie należy? To wszystkie swoje prywatne pieniądze musi wydawać tylko na koty, bo inne zakupy są niestosowne - ABSURD.

Dama Ya

Post » Śro sty 06, 2010 23:17 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Dama Ya pisze:
Aquos pisze:Bożena z Wiśniewa - jestem przekonany, że naciągasz ludzi na kasę! prowadzisz zbiórkę na NK, zauważyłem że i tu też!

Aquos, myślę, że nie musisz się obawiać o Nika. Jestem przekonana, że "Kocia Mama" oddaje koty tylko w dobre ręce :)
A jeśli należysz do jednych z darczyńców i czujesz się oszukany, to myślę, że BOZENAZWISNIEWA chętnie przedstawi Ci odpowiednie rozliczenia POZA FORUM.

BOZENAZWISNIEWA pisze:

nie wiem, osoba ta ma za złe, ze licytuje bazarki i kupuje sobie kilka rzeczy, a dziewczyny poprosiły forumowiczów o pomoc na leczenie 8 kociat ze schronu(3 białaczkowe)i 5 dorosłych

Nie rozumiem, to jak ktoś opiekuje się kotami, pomaga, leczy i stara się, to już jemu nic się nie należy? To wszystkie swoje prywatne pieniądze musi wydawać tylko na koty, bo inne zakupy są niestosowne - ABSURD.

No powiem, że też jestem brzmieniem postu Aquos zszokowana.....:oops: :oops: :oops: :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sty 07, 2010 8:02 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Hopsa!

Dama Ya

Post » Czw sty 07, 2010 10:56 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

:kotek:

Dama Ya

Post » Pt sty 08, 2010 11:46 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Kiedy Nikuś jedzie?

Dama Ya

Post » Pt sty 08, 2010 12:10 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

jak tylko pogoda pozwoli;-) Nik szykuje się w podróż we wtorek:-)
Bożenka możesz zacząć odśnieżać podjazd:-)
Obrazek

KM-Lodz

Od: Sob paź 24, 2009 21:31

Post » Pt sty 08, 2010 22:57 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

KM-Lodz pisze:jak tylko pogoda pozwoli;-) Nik szykuje się w podróż we wtorek:-)

Mam to szczescie,ze chłopaki odsniezaja :mrgreen: no i to juz za..4 dni :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 08, 2010 23:11 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
KM-Lodz pisze:jak tylko pogoda pozwoli;-) Nik szykuje się w podróż we wtorek:-)

Mam to szczescie,ze chłopaki odsniezaja :mrgreen: no i to juz za..4 dni :ok:

hurrrraaa :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 09, 2010 14:39 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

No to super wieści!! Trzymam kciuki żeby nie zasypało Wiśniewa 8)

Dama Ya

Post » Pon sty 11, 2010 14:54 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Trzymam kciuki i ja!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sty 11, 2010 15:47 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

a mnie moje panie żal tego kota!
nieodpowiedzialne jest wysyłanie kota do domu gdzie jest kilkanaście kotów, psy i narażanie zwierzęcia na zakażenie!
domu nie stać na utrzymanie zwierząt z własnych środków, utrzymuje się ze zbiórek i tyle miałem do powiedzienia w tym temacie

Aquos

Od: Śro sty 06, 2010 16:01

[poprzednia][następna]