» Śro sty 06, 2010 17:34
Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż
OTO BIEŻĄCA LISTA KOCIAKOW BĘDACYCH POD MOJA OPIEKA, UWZGLĘDNIŁAM PONIZEJ ODEJŚCIA I ZAGINIĘCIA
KOTY DOROSŁE
TERENY MIEJSKIE CZ. I
Szarusia, Zezolcia, Maciuś, Gacuś, Kicia Bąbelek, Gapcia, Halinka, Fela, Dorcia, Czarna koteczka,Czarny stary kocurek, Niunia, Borsuk, Róża, Miłek, Dina, Misiu, Stella, Dyzio, Eliza, Lusia, Buba, Ogonek, Rybcia,Boguś.
TERENY MIEJSKIE CZ II
Ciapulek, Murzynka, Borysek, Trusia, Gwiazdeczka, Jacuś, Wacuś, Rekinek, Biedroneczka, Biedroneczka II, Tygrysek, Bajka, Freduś, Zenuś, Szynkretka, Czarnuszka, Honoratka, Marcysia, Gabi, Bartuś, Niedżwiadek, Stary Misiu, Szaro- biała kotka, Szaro- biały kocurek, Dwa bracia przyrodni Niedzwiadka, Sabinka, Sara, Duduś, Perełka, Tuptuś, Misiaczek, Szaruś, Clio, Aisza, Merlinka, Piękna Inez, Dyrektor, Dasza, Boni.
TERENY ZIELONE CZ I
Stefanek, Czarna kotka, Szary kocurek, J.P, Rudy kocurek, Rudy kocurek, Maurycy, Miłka, Diana, Tajfun, Zosia, Szary kocurek, Pirat, Misiulek, Murzynek, Kapselek, Zuzia, Oczko, Nikuś, Czaruś, Szczurek, Myszka,Negrita, Biało- czarny kocurek, Miś, Czarna, Teodorek.
TERENY ZIELONE CZ II
Patryczek, Nynuś, Nora, Ksieżniczka, Martin, Frania, Tereska, Tina, Sonia, Arni, Cyrylek, Juniorek, Agatka, Szaro- biała kicia, Czarna kicia, Czarna kicia II, Biało- szara kicia, Kicia krówka, Kicia Arlekin, Fionka, Celinka, Celinka Bis, Kuśtyczek, Murzynek, Puchacz, Dominik, Szara kicia, Czarnulka, Dwa kocurki krówki, Kotek bez oczka.
Razem 124 sztuki. W tym uwzględniono Koty z opuszczonych działek.
KOCIAKI
TERENY ZIELONE
2 Kociaczki od szarej kici,
TERENY MIEJSKIE
1 Kociaczek od szarej kici
RAZEM POD MOJA OPIEKĄ JEST 127 sztuk.
Nie uwzględniam też moich kociaków w domu +- 20 sztuk.
Zestawienie dokonałam na podstawie trasy mojego karmienia, naturalnie nie wszystkie kotki mają imiona dlatego posłużyłam się ich wyglądem. większość kociaków miała nadane imiona w celach Adopcji Wirtualnej. Część zdjęć można zobaczyć tutaj na wątku, cześć na stronach adopcji wirtualnych Vivy, niektóre nie miały jeszcze żadnych zdjęć.
Ostatnio edytowano Czw sty 07, 2010 18:09 przez
Afatima, łącznie edytowano 3 razy