Moge prosić dodatkowe informacje dotyczące Foxi?
@Miss
Napisałem w odpowiednim wątku o proponowana przez Ciebie Tri

Przeglądam jeszcze Allegro, znalazłem piękną szarą pręguskę z pod Krakowa, czekam na info.
Nadal czekam na propozycje

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ka_towiczanka pisze:kociamysza pisze:Wsrod kociakow z Kociej Arki Noego z Radomska jest pewna kandydatka idealna dla Twej Malzonki i Ciebie:
viewtopic.php?f=13&t=99035
czyli MalwinkaZwroc prosze uwage na ostatni wpis mowiacy o Malwince.
Polecam tez watek glowny KAN:
viewtopic.php?f=13&t=105215
Mogę z całą odpowiedzialnością polecic kotka z pod opieki p.Andzeliki z Radomska. Mam koteczkę od niej, cudo!
a było tak: viewtopic.php?f=13&t=99029
Byłam po kotkę osobiście, widziałam, koty Pani Andzeliki otoczone są miłością i opieką. Mimo skromnych warunków i traumatycznych przeżyć z przeszłości są zdrowe, oswojone i tak bardzo potrzebują własnego domu!
Jeśli tylko zdecydujesz się na któregoś z nich, Twoja rodzinka zyska coś wspaniałego. Balbiloona pozdrawia cieplutko z Katowic!
Qube-pl pisze:Bardzo dziekuję wszystkim za zaintersowanie.
Sytuacja zmieniła sie diametralnie otóz...
Na terenie firmy w której pracuje jest przekochana czarnulka którą m.in ja dokarmiam.
Łasi sie, daje pogłaskać....
Przez pół roku biłem sie z myślami czy dobrze byłoby jej w domku z moim kotem, czy nie bedzie tęskniła do wypraw i wolności...
Dzisiaj jak co dzień już pucha jedzenia na nią czekała, ale stał sie dramat.
Kicia niewiem jakim sposobem(zawsze szybciutko odchodzi od auta) została potrącona
Totalny niefart .....
W tym momencie leży na stole operacyjnym...o 18 mam po nią przyjechać.
Ma pogruchotaną i wybitą z biodra tylną łape oraz zerwane futro w niektórych miejscach do żywej tkanki.
Mam nadzieje że niema obrażeń wewnętrznych.
Licze z całego serca że sie jej uda przetrwać i posmakować domowego ciepła...
Może to był "bodziec", bo napewno w tej chili zostanie już z nami w domku.
Trzymajcie kciuki za Czarną!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości