2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Daisy odeszła kochana [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 22:08 Re: 2 Kotki "Fercie" - DS w Danii, ale Daisy choruje...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cyt sms

własnie dojechałysmy
kicie zniosły podróz swietnie
pozdrawiamy

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :P

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro sty 06, 2010 7:17 Re: 2 Kotki "Fercie" - DS w Danii, ale Daisy choruje...

Mała1 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cyt sms

własnie dojechałysmy
kicie zniosły podróz swietnie
pozdrawiamy

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :P

Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :ryk: :1luvu: :1luvu:

Mała i Lola - jak mogę się Wam odwdzięczyć za tyle zachodzu dla Ferć??? :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro sty 06, 2010 9:18 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

super wieści :D trzymam kciuki za aklimatyzacje w nowym kraju :mrgreen:
co im więcej potrzeba :mrgreen: mają siebie :mrgreen: no i nową dużą :mrgreen:

ann0106

Od: Czw lis 05, 2009 9:37

Post » Śro sty 06, 2010 10:30 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

Wspaniałe wieści :D Miejmy nadzieję, że to dobry zwiastun kociego szczęścia w Nowym Roku :dance: :balony: :dance2:
Za Fercie! :piwa: Inkę :catmilk: i Daisy :cat3:

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Śro sty 06, 2010 10:48 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

noo
teraz kciuki nadal potrzebne,zeby te wszystkie podroze, zmiany miejsca,ludzi-nie odbiły sie na zdrówku :ok:
wiec ja nadal troche oczywiscie sie jeszcze denerwuję :wink:

ale postanowiłam dzis Pani nie nękać, mam nadzieje ,ze wytrwam w tym postanowieniu :P

Mała1

Post » Śro sty 06, 2010 10:52 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

Cudownie :ok: :ok: :ok:

No to teraz za dobra aklimatyzację. Trzeba dac im razem trochę czasu. Pańdzia widać zakochana, będzie dobrze !!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 06, 2010 11:30 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

no, fajna ta Pani na tych zdjęciach, a ja takie czarne myśli miałam na początku, jak usłyszałam, że "zagranica" :D
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro sty 06, 2010 12:57 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

Czarnomyślicielstwo jest niezbędne dla pewności sytuacji :mrgreen: Wy to jak adwokatki kotów :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 06, 2010 14:10 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

UFFFF
dzielne Fercie :D
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro sty 06, 2010 16:41 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

Super! :D :D
Kciuki za zdrówko! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Śro sty 06, 2010 19:16 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

Mała, kochana zrobiłaś wieeeelką rzecz z Ferciami :1luvu: a teraz dziewczyno Ty sobie strzel jednego głębszego :piwa: wyluzuj się bo teraz będzie już tylko dobrze :!: :!: :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro sty 06, 2010 19:22 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

noo, jeszcze sie nie umiem wyluzowac, jeszcze z tydzień mi trzeba ,zeby tam nic sie nie działo i....wtedy moze odetchne i se strzele głebszego :wink:

nie lubie jak tak daleko jeżdzą :wink:
chociaz Dania to cudny kraj dla zwierzat

Tam, jakby ktoras sie zgubiła, i odczytaliby czipa, włascicielke dostaje bardzo wysoka kare.
W/g prawa, musi isc z nimi do weta w ciagu bodaj miesiaca, je zarejestrowac i co roku musi sie zgłosic na kontrole zdrowia i szczepienia-dostaje przypomnienie do domu normalnie.
Za to słuzba zdrowia zwierzeca droga ponoc przeokropnie.

A kierowcy stoja w korku jak na drodze jest jakis kot :wink: -to mi opowiadała tangerine

nic to
ummm...ummmmm....byleby wiesci były dobre
:ok:

Mała1

Post » Śro sty 06, 2010 19:29 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

Mała1 pisze:noo, jeszcze sie nie umiem wyluzowac, jeszcze z tydzień mi trzeba ,zeby tam nic sie nie działo i....wtedy moze odetchne i se strzele głebszego :wink:

nie lubie jak tak daleko jeżdzą :wink:
chociaz Dania to cudny kraj dla zwierzat

Tam, jakby ktoras sie zgubiła, i odczytaliby czipa, włascicielke dostaje bardzo wysoka kare.
W/g prawa, musi isc z nimi do weta w ciagu bodaj miesiaca, je zarejestrowac i co roku musi sie zgłosic na kontrole zdrowia i szczepienia-dostaje przypomnienie do domu normalnie.
Za to słuzba zdrowia zwierzeca droga ponoc przeokropnie.

A kierowcy stoja w korku jak na drodze jest jakis kot :wink: -to mi opowiadała tangerine

nic to
ummm...ummmmm....byleby wiesci były dobre
:ok:

Czyli Fercie będą traktowane jak prawdziwe królowe. :ok:
Super, to chyba najlepsze, co mogło im się przytrafić!

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Śro sty 06, 2010 22:05 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

dostałam maila
:mrgreen:
cyt..

Witam Pani Iwonko!
Wyjechalysmy razem z kiciami wczoraj ok. godz. 8 rano. Do domu dojechalysmy na ok. 21.
Kicie byly bardzo grzeczne i cala podroz prawie przespaly. Robilysmy przerwy w jezdzie co ok. 3 godz. i kicie wyjmowalysmy z trasporterka zeby sobie pochodzily w aucie i zeby poszly do kuwetki.
Inke opatulalysmy w kocyk i byla u corki na rekach, a Deisy nie wychodzila wcale z auta bo strasznie kicha.
Kicie pomalutku zaczely poznawiac nasze mieszkanie. Na razie jeszcze nie spia z nami w lozkach, ale to tylko kwestia czasu. Acha i byla mala sprzeczka na pazurki odnosnie koszyczka, bo mam na razie tylko jeden. Ina zna nas dluzej i jest bardziej smielsza wiec to ona pierwsza weszla do koszyczka, a potem weszla Deisy i pokazujac pazurki zmusila Ine do wyjscia. Wyglada na to , ze Deisy uwaza koszyczek za swoj, a Ina moze z niego korzystac tylko wtedy kiedy Deisy jej na to pozwoli.Ale tak to chodza ogonek z ogonkiem i zlepione wrecz razem.Diesy to straaaaaaaaaszna pieszczocha , spi mi na ramieniu, mruczy i nawet miauczy. Obie kicie same wskakuja juz nam na kolana.Jeszcze nie reaguja na swoje imiona, tylko na kici-kici.Maja apetyty swietne, tylko ze Ina je bardzo szybko a jak zje wszystko ze swojej miseczki to idzie i podjada Deisy, a ta nic jej na to nie mowi.
Mysle ze w sobote porobimy fotki jak sie dziewczyny urzadzily u siebie.
Pozdrawiamy bardzo serdzecznie.
Bozena , Kinga , Ina i Deisy

Mała1

Post » Śro sty 06, 2010 22:58 Re: 2 Kotki "Fercie" - w DS w Danii:) Kciuki za zdrowie!

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

[poprzednia][następna]