KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 17:29 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:
Aleba pisze:
Zofia&Sasza pisze:Liczę na wsparcie psychiczne i jakiegoś tymczasa :wink:

W ramach intensywnego wsparcia możemy Ci dać więcej niż jednego ;)

Jak wydam (łaaaaaa :() Banszusa, to się przecież zgłoszę :wink: Jak tymczasik - to TYLKO od JoKota przeca!

Ha! Tak trzymać! :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 05, 2010 17:30 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

No jejuuu, kto się ze mną zaleje w trupa po oddaniu Bansheeeeee???? :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 05, 2010 17:33 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

W trupa może pójść szybko - wątroba już nie ta, aleć zawsze z przyjemnością. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 05, 2010 17:37 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Agneska pisze:W trupa może pójść szybko - wątroba już nie ta, aleć zawsze z przyjemnością. 8)

Powiedzieeeliii, że jej pazurki obetnąąąąą :( A ona tak lubi drapać, biedulinka mojaaaaa... W sprawie trupa trzymam za języczek :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto sty 05, 2010 17:38 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Ja też mogę w trupa 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto sty 05, 2010 17:56 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:Powiedzieeeliii, że jej pazurki obetnąąąąą :( A ona tak lubi drapać, biedulinka mojaaaaa... W sprawie trupa trzymam za języczek :wink:

Oj tam obetną, przytną tylko troszkę :wink:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro sty 06, 2010 1:07 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

No właśnie, tylko szczepić.. Powiedziałam tej pani najdelikatniej jak mogłam, że przecież na butach syfa mogła do domu przynieść.. Zero sensownej odpowiedzi na temat..

Koszty leczenia oczywiście przewyższają koszt szczepionki. Nie mówię nawet o emocjach.. Gdyby weszła w kontakt z wetem, to na pewno jakoś by zasugerował tańsze możliwości dla osoby, która opiekuje się dużą liczbą kotów. Istnieją hurtownie weterynaryjne i ktoś na pewno by jej pomógł. A tak - rozpacz w kratkę.. Bardzo źle mi tam z nią było, głupio ogromnie, ale z drugiej strony ogromnie żałowałam tego malucha, że mu się tak trafiło, że go nie zaszczepiono.. A na niego i jego siostry (')(') czekały już domki przed Świętami.. :(

Tęsknię za Sprincią, o której pisze Małgosia. Sprintka była złapana jako maluch na AWF'ie, najpierw była u Jopop, później u mnie, a teraz jest u Małgosi. Różne przesympatyczne koty się miewa, ale ona jest na pewno jedną z mistrzyń - zakochuje się w niej od razu :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sty 06, 2010 10:52 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

To moment kiedy zabierałam Sprintkę :1luvu: od Jopop:

Obrazek

Kaprys2004

Post » Śro sty 06, 2010 13:31 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Maykaw pisze:
Zofia&Sasza pisze:Powiedzieeeliii, że jej pazurki obetnąąąąą :( A ona tak lubi drapać, biedulinka mojaaaaa... W sprawie trupa trzymam za języczek :wink:

A wiesz, że ona chodzi po ścianie? Wiesz? :( Po pionowej. Pod sam sufit (mam/miałam tapetę fakturową). I co teraz będzie? No co?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 06, 2010 13:57 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:
Maykaw pisze:

A wiesz, że ona chodzi po ścianie? Wiesz? :( Po pionowej. Pod sam sufit (mam/miałam tapetę fakturową). I co teraz będzie? No co?

O rany alpinistka 8O ja nie mam tapety - gladkie ściany, najwyzej okaze sie jak dobrze zamocowane sa karnisze :ryk:

Maykaw

Post » Śro sty 06, 2010 13:59 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

No, te nasze durne kociste tak potrafią.. 8O Ja mam betonowego "baranka" na części przedpokoju. I też miałam koty (małe!) wchodzące po nim w górę 8O 8O Później na szczęście im przechodziło, albo grawitacja przeszkadzała :ryk:

Kaprys2004

Post » Śro sty 06, 2010 14:00 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

To jest, moja droga, wspinaczka skałkowa a nie alpinizm :twisted: Alpinizm to wspinanie się na regał z książkami... Najlepsze lawiny robi się z encyklopedii PWN :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 06, 2010 14:30 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

nie mam książek na wierzchu <odddycha z ulga> , co najwyzej pokaze Nesce jak się na szafki w kuchni włazi i bede musiała masełko chować :roll: :wink:

Maykaw

Post » Śro sty 06, 2010 18:29 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Zofia&Sasza pisze:To jest, moja droga, wspinaczka skałkowa a nie alpinizm :twisted: Alpinizm to wspinanie się na regał z książkami... Najlepsze lawiny robi się z encyklopedii PWN :twisted:

Ciekawa jest też lawina błotna ze świeżo podlanej paproci :?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Śro sty 06, 2010 23:51 Re: KOCIAKI Z PIOTRKOWA! PP- walczymy!Potrzebne PIENIĄDZE!

Ale ja mam grzeczne kotki :mrgreen: U mnie wszystko jest na swoim miejscu. Koty nie wspinają się po ścianach. Nie obrywają zasłon. Nie wypruwają wnętrza z kanapy.
Mam aniołki nie koty :1luvu:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]