miszelina pisze:solangelica pisze:... Miszelina, w czym pralas szmatki kotow z Kocimskiej? I czym dezynfekowalas podlogi i sprzety?
Prałam w normalnym proszku, tylko z gotowaniem (to bawełna była, więc można). Koc prałam po prostu dwukrotnie.
Podłogi i sprzęty dezynfekowalam
mocnym roztworem z tych tabletek, co są na Kocimskiej. Cała puszka jest, możesz parę wziąć.
A ten dezynfektor od Grrr.... to się
Urinoff nazywa, tyle że działa na mocz.
Bardzo bardzo dziekuje za informacje. Postaram sie po to podjechac. Tabletki mowisz? A moglabys mi jakas lekka specyfikacje produktu zapodac?

Melduje ze Maciej juz lepiej. Wczoraj przez niego zlamalam ławę

mniejsza o szczegoly, potem wlazl pod koldre i wtulil sie we mnie caly, widac bylo ze zle mu

Spal tak slodko przytulony i mruczal mruczal, smierdzenie z pyska przeszlo. Oko dalej spuchniete ale zakraplamy. Spalibysmy dalej słodko gdyby nie steskniony pieszczot Gluś 'Pantera' Jagular. Siadl na koldrze na Macku i oto na mojej klatce piersiowej rozegrala sie Wojna Samcow
Dobrze ze moja klatka piersiowa sie ostala w calosci... Maciej jest okropnie zazdrosny o mnie, Felka tępi tak, ze kot sika znow na poslanie psa (... i na koldre

) To tak chyba w ramach prezentu urodzinowego mi ja obszczal.
Zyta tez juz lepiej sie ma, oczko troche wkleslo, ciut lepsze, apetyt ma. Zrobila kupe w rogu za oknem i wysikala sie kolo komody. Ja chyba zwariuje.

Wczoraj zaprezentowala cala serie mrukniec, krukniec i zaspiewan i strzelila baranka. Znaczy sie nie jest zla o trzy zastrzyki w dupsko

Niech zdrowieje bo mam miec spotkanie z potencjalnym domkiem no i jak tu pokazywac kota z zapuchnietym okiem?
wislackikocie, ja chcialam prywate strzelic - czy udalo Ci sie ustalic czy drzwiczki do pralki sa do dostania? bo stanelo na tym ze nie wiadomo czy sa do dostania, prawda? dobrze pamietam? To taki maly OT, bo wczoraj zaladowalam pranie na noc i biegalam patrzec czy sie woda nie wylewa
jednak system studencki na docisk sie sprawdza poki co
Czy ktos w piatek bedzie jechac do KV? Godziny wieczorno popoludniowe lub wczesnie rano (tj przed 12.00)?