Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 15:56 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Asieńko, dla Ciebie i dla całego Twojego futerkowego towarzystwa, Zdrowych, Radosnych i Pełnych Spokoju Świąt.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 23, 2009 20:50 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

I ja sie przyłączam do życzeń!!!-samych cudownych chwil Asieńko!!!
http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3119127
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro gru 23, 2009 23:21 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Asiu wszystkiego tylko najlepszego
pięknych świąt
mam uniwersalne
anielskie włosie na wielorybie
to wykorzystam świątecznie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro gru 23, 2009 23:36 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Wszystkiego najlepszego, Asiu, dla Ciebie Wolanda i innych:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt gru 25, 2009 7:53 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

By każdy dzień był TYM WYJĄTKOWYM.
By każda chwila była wspaniała.
By każdy czas był tym jedynym.

Pozdrawiam Was serdecznie i zyczę wspaniałego Bożego Narodzenia,

Obrazek

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt gru 25, 2009 9:23 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Wesołych Świąt!!!!!! :D :D :D
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw gru 31, 2009 7:16 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Cudownego Nowego Roku Asieńko !!!!!!!!!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 31, 2009 9:33 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochane Dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu: , życzę Wam aby nadchodzący rok byl naprawdę łaskawy dla Was, dla Waszych bliskich i podopiecznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby przyniósł mnóstwo cudów i żadnych nieszczęść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obyśmy jak najrzadziej były zmuszone odprowadzać przyjaciół czy ledwie poznane istotki za TM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obyśmy nie zastygały z bezradności w morzu otaczającego nieszczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby takiego morza wreszcie nie było, albo żeby było bardzo malutkie - tak malutkie, abyśmy zdołały własnymi, wspólnymi siłami je rozgonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obyście były naprawdę szczęśliwe i radosne, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję, że byłyście i jesteście z nami, że zawsze mogę na Was liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że dzięki Wam każdy rok jest lepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja cieszę się, że rok 2009 kończy się - wydarł mi kawał serca. Ale nadal w nim płonie Jerzyk i kica Anielka...

Nowe wieści o wyczynach Wolusia - makowcowego złodziejaszka już w Nowym Roku :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 31, 2009 12:51 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Asieńko, dla Ciebie i dla wszystkich Twoich Futerek.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw gru 31, 2009 20:35 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Szczęśliwego nowego roku!

Obrazek

Asieńko - jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok, niech się życie z górki toczy, niech wam wiatr nie wieje w oczy, spełnienia marzeń i wielu wrażeń!

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 01, 2010 19:18 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Fotki co prawda ubiegłoroczne, ale niech cieszą oko już w Nowym Roku :lol: :lol: :lol:

Woland

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Saruś

Obrazek

PiPi
Obrazek
Obrazek

Planeta
Obrazek

Myszka

Obrazek

Kelly
Obrazek

Demon
Obrazek

Mela

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 01, 2010 22:42 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

OOOOOOOO, wszystkie skarbki są !! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkiego Najlepszego w Nowej Dekadzie
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a Kellusia, wyraźnie się uśmiecha :kotek: :1luvu: :ok:
Petka-P1 pisze:
Kelly
Obrazek

Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt sty 01, 2010 23:07 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Wkleiłam już co prawda fotki w wątku Kelly, ale że ogromnie się cieszę z zaszczytu wygłaskania Fruzi to tu też wrzucę.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 06, 2010 6:47 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Nareszcie widzę cały zwierzyniec Asieńko w komplecie!!!!!
A minka Kelly-bezcenna!-ta uśmiechnięta buziulka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Asiu-teraz znów wypatrzyłam piekną ramkę i krzesło-cudne!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw sty 21, 2010 19:53 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Kochane Dziewczyny, dawno nie było mnie na forum :oops: Wiele rzeczy się na to złożyło, ale już powoli wszystko się uspokaja - zdrowie się poprawiło, a "przygody" przestały tak bardzo absorbować :wink:

Ruszyła też akcja ogłoszeniwa Wolanda :1luvu: Kota, którego bardzo kocham i który niestety musi trafić do niezakoconego domu. Wklejam tu link do Wolusiowego Allegro:
http://www.allegro.pl/item894939836_wol ... _domu.html
Woluś ogłoszenia zawdzięcza Ani_NSP, bo ja tylko napisać umiem :oops: Aniu, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ogłoszenie pojawiło się dzisiaj, a jutro już mamy pierwszą wizytkę potencjalnego domu 8O Mam nadzieję, że uda mi się wyostrzyć wszystkie zmysły i że moja intuicja się spisze - nie mogę się pomylić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy czas i będziemy szukać wspaniałego Ludzia dla magicznego kota. Obym tylko nie zawiodła i mądrze wybrała...
Bardzo prosimy o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaa, zapomniałam dodać, że od pewnego czasu mam w domu nowego faceta i nie jest On kotem :wink: Ma długie włosy i do niedawna potwornie bał się dotyku :wink: Jutro go Wam przedstawię :)

P.S. Właśnie umowiłam się z drugą osobą zafascynowaną Wolusiowymi oczami - spotkanie w sobotę. Czyżby to Wolandowe czary 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]