Kasiu

, dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochane Dziewczyny

, życzę Wam aby nadchodzący rok byl naprawdę łaskawy dla Was, dla Waszych bliskich i podopiecznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby przyniósł mnóstwo cudów i żadnych nieszczęść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obyśmy jak najrzadziej były zmuszone odprowadzać przyjaciół czy ledwie poznane istotki za TM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obyśmy nie zastygały z bezradności w morzu otaczającego nieszczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby takiego morza wreszcie nie było, albo żeby było bardzo malutkie - tak malutkie, abyśmy zdołały własnymi, wspólnymi siłami je
rozgonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obyście były naprawdę szczęśliwe i radosne, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję, że byłyście i jesteście z nami, że zawsze mogę na Was liczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że dzięki Wam każdy rok jest lepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja cieszę się, że rok 2009 kończy się - wydarł mi kawał serca. Ale nadal w nim płonie Jerzyk i kica Anielka...
Nowe wieści o wyczynach Wolusia - makowcowego złodziejaszka już w Nowym Roku