i wznowszę toast za to, żeby był najlepszy z dotychczasowych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anakolada pisze:witam w Nowym Roku
i wznowszę toast za to, żeby był najlepszy z dotychczasowych
Ja-Ba pisze:Witam
w korytarzu stoją dwa wielkie pudła, w jednym komputer a w drugim monitor, spakowane, czekają na kuriera. Jutro powędrują do Szczecina, pojutrze powinnas już je mieć, Izo.
Nie wiedziałam że najtrudniejszą rzeczą na świecie jest... znalezienie pudeł![]()
Nie wiem co robią z nimi w sklepach, ale nie mają i już! Proponowali kupno takich pudeł do przenoszenia towaru, ale one się nie nadawały na paczki / takie otwarte wanienki/.
A Poczta Polska - słodki jesoowszystko tam kupisz - majtki, podpaski, papierosy... ale kartony do paczek? i jeszcze duże? no nie, zaskoczyłam ich tym pytaniem jak śnieg w grudniu drogowców
![]()
Wreszcie na poczcie głównej "wyrwałam" ostatni, taki z wystawy, "nie do sprzedaży"![]()
Dość żalów, ważne że przesyłka już czeka na kuriera.
Pozdrawiam cieplutko
Afatima pisze:Jednoczesnie przypominam ze nadal trwa zbiorka na karmę, która zakupuje dla nas Iwetka. To fantastyczna karma, kociaki wcinają jak szalone. Cena rewelacyjna. bardzo prosimy o chociaż drobne wpłaty. Pomożcie przetrwać nam tę zimę. Nastepna może już bedzie lżejsza. Postaramy sie do niej lepiej przygotowac w tym roku. Pozdrawiam was Kochani i prosze pamiętajcie o nas.
Ja-Ba pisze:Witam
w korytarzu stoją dwa wielkie pudła, w jednym komputer a w drugim monitor, spakowane, czekają na kuriera. Jutro powędrują do Szczecina, pojutrze powinnas już je mieć, Izo.
Nie wiedziałam że najtrudniejszą rzeczą na świecie jest... znalezienie pudeł![]()
Nie wiem co robią z nimi w sklepach, ale nie mają i już! Proponowali kupno takich pudeł do przenoszenia towaru, ale one się nie nadawały na paczki / takie otwarte wanienki/.
A Poczta Polska - słodki jesoowszystko tam kupisz - majtki, podpaski, papierosy... ale kartony do paczek? i jeszcze duże? no nie, zaskoczyłam ich tym pytaniem jak śnieg w grudniu drogowców
![]()
Wreszcie na poczcie głównej "wyrwałam" ostatni, taki z wystawy, "nie do sprzedaży"![]()
Dość żalów, ważne że przesyłka już czeka na kuriera.
Pozdrawiam cieplutko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 166 gości