Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 10:52 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

witam w Nowym Roku :)
i wznowszę toast za to, żeby był najlepszy z dotychczasowych :piwa:
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Wto sty 05, 2010 11:02 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

anakolada pisze:witam w Nowym Roku :)
i wznowszę toast za to, żeby był najlepszy z dotychczasowych :piwa:

Żeby najgorszy dzień nowego roku był co najmniej tak dobry jak najlepszy w starym ! :mrgreen:
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Wto sty 05, 2010 11:47 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam
w korytarzu stoją dwa wielkie pudła, w jednym komputer a w drugim monitor, spakowane, czekają na kuriera. Jutro powędrują do Szczecina, pojutrze powinnas już je mieć, Izo.

Nie wiedziałam że najtrudniejszą rzeczą na świecie jest... znalezienie pudeł :strach:
Nie wiem co robią z nimi w sklepach, ale nie mają i już! Proponowali kupno takich pudeł do przenoszenia towaru, ale one się nie nadawały na paczki / takie otwarte wanienki/.

A Poczta Polska - słodki jesoo 8O wszystko tam kupisz - majtki, podpaski, papierosy... ale kartony do paczek? i jeszcze duże? no nie, zaskoczyłam ich tym pytaniem jak śnieg w grudniu drogowców :mrgreen:

Wreszcie na poczcie głównej "wyrwałam" ostatni, taki z wystawy, "nie do sprzedaży" :mrgreen:

Dość żalów, ważne że przesyłka już czeka na kuriera.

Pozdrawiam cieplutko :D
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto sty 05, 2010 15:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

a ja hopsam i rowniez pozdrawiam

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto sty 05, 2010 19:59 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Ja-Ba pisze:Witam
w korytarzu stoją dwa wielkie pudła, w jednym komputer a w drugim monitor, spakowane, czekają na kuriera. Jutro powędrują do Szczecina, pojutrze powinnas już je mieć, Izo.

Nie wiedziałam że najtrudniejszą rzeczą na świecie jest... znalezienie pudeł :strach:
Nie wiem co robią z nimi w sklepach, ale nie mają i już! Proponowali kupno takich pudeł do przenoszenia towaru, ale one się nie nadawały na paczki / takie otwarte wanienki/.

A Poczta Polska - słodki jesoo 8O wszystko tam kupisz - majtki, podpaski, papierosy... ale kartony do paczek? i jeszcze duże? no nie, zaskoczyłam ich tym pytaniem jak śnieg w grudniu drogowców :mrgreen:

Wreszcie na poczcie głównej "wyrwałam" ostatni, taki z wystawy, "nie do sprzedaży" :mrgreen:

Piękne Dzięki Ja-Ba. :1luvu: Kochana jesteś. Choć wiem, ile to kłopotu dla Ciebie. My nadal mamy problem ze starym sprzętem. Niestety, po naprawie dalej nie działa jak powinien. Cóż, zużycie materiału pewnie. Pięknie Ci dziękujemy z całego serca! Bez tego ani rusz, no i bardzo przepraszamy za kłopot. :oops:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto sty 05, 2010 20:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Przesyłki odebrane przez firme "siódemka", jutro wyrusza, pojutrze bedą. Nie przepraszaj Izo. Nie moja i nie Twoja wina że w Polsce tak trudno nadac przesyłkę.... całkiem gabarytowa, jakby nie patrzeć.
Mam nadzieje że wszystko dojdzie bez problemów i jakis czas dobrze posłuży :D
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto sty 05, 2010 20:49 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

a wiec trzymamy kciuki za przesylkie oby dotarla bez problemu i w calosci :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto sty 05, 2010 21:01 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Niech ta zima sie skończy, niech kotuchy mają ciepło, niech Iza nie marznie jeżdżąc do nich... przypomne jeszcze apel o zbiórkę rzeczy dla kociarni:

Przyjmiemy z wielką radościa używane kocie drapaczki, posłanka, zbędne kryte kuwetki,wiklinowe koszyczki czy legowiska, miseczki czy co tam innego macie i moglibyscie nam ofiarowac.Będziemy chcieli wiosną zrobic remont kocich dwóch pokoi, zmienic wykładzinę na nową. Mamy kupioną nową grubą wykladzinę linoleum, która zakupiliśmy ponad trzy lata temu. Chcielibyśmy urzadzić tak zeby kociaki miały fajnie, przestrzenie i czysciutko. Prosimy o wsparcie w postaci w/w rzeczy jak i chodniczkow czy innych rzeczy które moglibyście oddać tutaj dla nas. Będziemy Bardzo Bardzo Wdzięczni. :1luvu:

Mam kilka miseczek, coś pokombinuję też z posłankami.
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 05, 2010 21:06 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:Jednoczesnie przypominam ze nadal trwa zbiorka na karmę, która zakupuje dla nas Iwetka. To fantastyczna karma, kociaki wcinają jak szalone. Cena rewelacyjna. bardzo prosimy o chociaż drobne wpłaty. Pomożcie przetrwać nam tę zimę. Nastepna może już bedzie lżejsza. Postaramy sie do niej lepiej przygotowac w tym roku. Pozdrawiam was Kochani i prosze pamiętajcie o nas. :)
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 05, 2010 21:46 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Ja-Ba pisze:Witam

Ja-Ba, jestes dzielna.
Tak to juz bywa, ze sprawy najprostsze sa najtrudniejsze do zalatwienia.
Nie darmo mowi sie, ze "Diabel tkwi w szczegolach".
Gdyby nie Twoja przedsiebiorczosc, to zapasowy sprzet tkwilby u Ciebie jeszcze dlugo, bardzo dlugo.

NOT

Od: Wto wrz 02, 2008 23:26

Post » Wto sty 05, 2010 23:43 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zimowe kotki
To Murzynek. Czarny braciszek Celinki Bis. Kociak trzyma się dobrze, choć w ubiegłym roku dość mocno przechodził kk. Czarnuszek wsuwa teraz z wielkim zapałem ciepłe gotowane jedzonko. Bardzo lubi też sucha karmę. Myślę, że w te mrozy ciepłe jedzonko pozwala kociakom trzymać się w dobrej kondycji i zdrowiu. I co ważne, ma dobroczynny wpływ na wygląd i gęstosć futerka.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 05, 2010 23:51 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zimowe kotki

A tu juz Kuśtyczek. Szary mądry kocurek, bardzo ostrożny. Dopiero od niedawna nabrał na tyle zaufania, że podchodzi do mnie dosć blisko. Utyka na przednią łapkę, ale doskonale sobie radzi i potrafi uciekać naprawdę bardzo szybko. Kociaczek uwielbia gotowane jedzonko. Z wielkim smakiem lubi sobie pojeść dobrej suchej karmy. Kuśtyczek podobnie jak Murzynek nie ma Opiekuna Wirtualnego i ich zdjecia ukazuja sie bardzo sporadycznie. To śliczne kociaki i myślę o dodaniu ich do oferty adopcyjnej na stronie Adopcyjnej Vivy.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 05, 2010 23:57 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zimowe kotki

A tu już dwa nasze nabytki z wiosny ubiegłego roku. Kocurki trafiły wspólnie z jeszcze jednym kocurkiem, nie ma go tutaj na zdjęciu, na naszą kocia stołowkę. Radosne, wdzięczne kocurki, czekaja codziennie i prawdopodobnie albo są rodzeństwem albo bardzo dobrze sie znają i tolerują. Ślicznie się do siebie tulą i panuje między nimi niesamowita harmonia. Jeden z nich zwykle czeka na czatach i patrzy czy nadjeżdzam.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Śro sty 06, 2010 0:01 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Dziewczyny ja może przypomnę, że dwie nasze koteczki, które straciły Wirtualnych Opiekunów mają od stycznia swoje Wirtualne Wsparcie. To Niunia i Czarna Biedroneczka. Dziekujemy Pięknie Ani&Izie :1luvu: .

Przypominam że na 1 stronie wątku są jeszcze kotki, które czekaja na Wirtualną Adopcję. Czekamy na decyzję Maelen w sprawie przyznania Wirtualnego kotka po stracie Węgielka. Mam nadzieję, że propozycja adopcji wirtualnej Aiszy przypadnie Ci do gustu? Aisza to siostra Twojej podopiecznej Clio. Również śliczna szylkrecia. Tak więc czekamy na słowo ostateczne :) .
Jeśli Ktoś jest zainteresowany Pomocą nam i Wirtualną Adopcją któregoś z tych kociaczkow lub innych, będziemy bardzo wdzięczni.
:D
Obrazek

Afatima

Post » Śro sty 06, 2010 12:04 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam z zasypanego Bielska :) , sypie, sypie i końca nie widać (drogi też :evil: )

Bardzo proszę o choć najmniejsze wpłaty na suchą karmę :roll: Karme już zamówiłam i jak tylko uzbiera się jakaś kwota to zaraz kupie i wyśle do Izy. 8)

Proszę w Izy i swoim imieniu o wpłaty na karme, pomóżmy przetrwać im zimę. :catmilk:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]